Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
opet klasika, ze kdo neprovozuje bdsm tak se v sexu nudi
Nemusi, ale bdsm neni nic proti nicemu.
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi, ať nezakládám novou… my bdsm praktikujeme. Máme to jasné dané. Přítel je dom já sub, víceméně tím žijeme, není to jen o sexuálních praktikách, ale celkovém vztahu, přístupu jednoho ke druhém a k životu. Rada bych si tu vyměnila zkušenosti s jinou submisivni ženou,je tu některá taková?
@VlčiceFairy píše:
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi, ať nezakládám novou… my bdsm praktikujeme. Máme to jasné dané. Přítel je dom já sub, víceméně tím žijeme, není to jen o sexuálních praktikách, ale celkovém vztahu, přístupu jednoho ke druhém a k životu. Rada bych si tu vyměnila zkušenosti s jinou submisivni ženou,je tu některá taková?
Třeba je. ![]()
@Tinuvien to jsem ráda:-) a mohu se zeptat, jak to u vás funguje, teď nemyslím v sexu, ale třeba denní režim, jestli ty o něčem rozhodujes nebo vse ridi jen tvuj pan atd..
@VlčiceFairy píše:
@Tinuvien to jsem ráda:-) a mohu se zeptat, jak to u vás funguje, teď nemyslím v sexu, ale třeba denní režim, jestli ty o něčem rozhodujes nebo vse ridi jen tvuj pan atd..
24/7 je u nás nereálné
@Tinuvien aha, mě právě zajímá, jestli to vůbec je reálné, 24/ 7 nebo aspoň castecne, když jsou děti, chodí se do práce a tak..
@VlčiceFairy píše:
@Tinuvien aha, mě právě zajímá, jestli to vůbec je reálné, 24/ 7 nebo aspoň castecne, když jsou děti, chodí se do práce a tak..
Tak to netuším, jako s dětmi je to hodně nereálné.
Ahoj,
mám takový dotaz.
Jsem sub. BDSM choutky jsem v sobě objevila až v manželství - sex mě neuspokojoval a cosi mě nasměrovalo tímto směrem kde nacházím uspokojení. Bohužel, manžel je typická vanilka a romantik. Dominanta v něm skutečně nenajdu, i když jsem se o to několikrát pokoušela - nečapne mě ani za vlasy, natož aby mě svázal a vzal bičem.
Zajímalo by mě jestli je tu nějaká žena na tom podobně? A jestli se tak dá žít? ![]()
Podotýkám, že manžela miluju, máme dceru, jsme poměrně šťastná, úplně normální, fungující rodina… až na ten sex no. Manžel si jednou za dva měsíce udělá to svoje - během dvou minut a šlus. Fakt už to moc nedávám. Cítím ve svém věku skutečný nedostatek a ujíždějící vlak.
Ale nechci, nechci, nechci to řešit nějakým milencem. ![]()
Chci se právě zeptat jestli to má nějaká manželka podobně a jestli se to prostě dá přežít? ![]()
Prosím anonym, jinak smazat
Tereza
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám takový dotaz.Jsem sub. BDSM choutky jsem v sobě objevila až v manželství - sex mě neuspokojoval a cosi mě nasměrovalo tímto směrem kde nacházím uspokojení. Bohužel, manžel je typická vanilka a romantik. Dominanta v něm skutečně nenajdu, i když jsem se o to několikrát pokoušela - nečapne mě ani za vlasy, natož aby mě svázal a vzal bičem.
Zajímalo by mě jestli je tu nějaká žena na tom podobně? A jestli se tak dá žít?
Podotýkám, že manžela miluju, máme dceru, jsme poměrně šťastná, úplně normální, fungující rodina… až na ten sex no. Manžel si jednou za dva měsíce udělá to svoje - během dvou minut a šlus. Fakt už to moc nedávám. Cítím ve svém věku skutečný nedostatek a ujíždějící vlak.
Ale nechci, nechci, nechci to řešit nějakým milencem.
Chci se právě zeptat jestli to má nějaká manželka podobně a jestli se to prostě dá přežít?
Prosím anonym, jinak smazat
Tereza
Taky prosím anonym nebo zmazat.
Mám to opačně, jsem dominantní ale manžel je bohužel vanilka
Žiju s ním, protože ho miluji, už tedy skoro 8 let. Před ním jsem ale měla víc než 2 roky vztah se submisivním mužem a bylo to skvělé, bohužel se časem láska vytratila a pouze sexuální vztah jsem mít nechtěla. Popravdě - chybí mi to a hodně. Můj muž mi ale občas ustoupí a nechá se alespoň přivázat k posteli a dát si klapky na oči a pohrát si s ním, nebo naštěstí má aspoň rád polohu kdy jsem nahoře a mohu sex řídit trošku já. Co mi ale hodně chybí je možnost ho naplácat, bičíkem nebo svázat, to bohužel nechce. Přiznám, že mně už i napadlo, že bych si na tohle niakeho subíka našla, pouze na tyto praktiky - někdy je to fakt k nevydržení. Hlavně když ve sklepě narazím na svou sbírku bičíků a lan co má schovanou z předešlého vztahu.
Když to zhrnu, dá se tam žít i když životný partner je vanilka, ale touhy pravdaže zůstanou.
Mám to podobné s manželem, akorát teda má zájem o sex častěji než za dva měsíce. Ale o nějakých tvrdších hrátkách nemůže být řeč. Řekl mi, že mi prostě nebude ubližovat. A to jsem nechtěla IMHO nic extrémního, jen pro začátek trochu naplácat
Jediný co vypadá, že by mohlo na začátek zabrat je, že by se trochu připil ![]()
O milenci neuvažuji, prostě neudělám vědomě něco, co by zaručeně zničilo rodinu, na které mi záleží víc. A jak to řeším? Prostě si občas trochu pohraju po svém sama.
@Anonymní píše:
Taky prosím anonym nebo zmazat.Mám to opačně, jsem dominantní ale manžel je bohužel vanilkaŽiju s ním, protože ho miluji, už tedy skoro 8 let. Před ním jsem ale měla víc než 2 roky vztah se submisivním mužem a bylo to skvělé, bohužel se časem láska vytratila a pouze sexuální vztah jsem mít nechtěla. Popravdě - chybí mi to a hodně. Můj muž mi ale občas ustoupí a nechá se alespoň přivázat k posteli a dát si klapky na oči a pohrát si s ním, nebo naštěstí má aspoň rád polohu kdy jsem nahoře a mohu sex řídit trošku já. Co mi ale hodně chybí je možnost ho naplácat, bičíkem nebo svázat, to bohužel nechce. Přiznám, že mně už i napadlo, že bych si na tohle niakeho subíka našla, pouze na tyto praktiky - někdy je to fakt k nevydržení. Hlavně když ve sklepě narazím na svou sbírku bičíků a lan co má schovanou z předešlého vztahu.
Když to zhrnu, dá se tam žít i když životný partner je vanilka, ale touhy pravdaže zůstanou.
Takže skutečně stejné pocity jako mám já. Je to ubíjející. Začínám být skutečně zoufalá, strašně se mi to poslední dobou motá do života. Přestávám se soustředit na normální věci. Jsem zkrátka „totálně neukojená“ a myslím jen na to jedno.
Chystám se na další promluvu s manželem, ale už teď mám strach co tím rozdmýchám. Od posledního rozhovoru, na toto téma, se na mě docela dlouhou dobu díval skrz prsty. Přišla jsem mu zvrácená. Asi jsem… Ale potřebuju to. V tomto ohledu strádám už hodně let a začínám propadat zoufalství.
Miluju svého muže a na jednu stranu si hrozně cením toho, že by na mě nevztáhl ruku v běžném životě, nicméně v tom sexu - že ano, to je jiná a tam to prostě potřebuji. Svázat, nařezat bičem, přitáhnout za vlasy, nechat si nadávat a… mno, nebudeme se rozepisovat, že? ![]()
Jemu se to ale vyloženě příčí. Sám řekl, že tohle prostě nedokáže, ať to po něm nechci ![]()
Tereza
@Anonymní píše:
Mám to podobné s manželem, akorát teda má zájem o sex častěji než za dva měsíce. Ale o nějakých tvrdších hrátkách nemůže být řeč. Řekl mi, že mi prostě nebude ubližovat. A to jsem nechtěla IMHO nic extrémního, jen pro začátek trochu naplácatJediný co vypadá, že by mohlo na začátek zabrat je, že by se trochu připil
O milenci neuvažuji, prostě neudělám vědomě něco, co by zaručeně zničilo rodinu, na které mi záleží víc. A jak to řeším? Prostě si občas trochu pohraju po svém sama.
Ooo, jak moc tě chápu… ![]()
Samohrátky jsou jednou z možností jak to řešit - také to tak dělám. Nicméně mě to neuspokojí na dlouho. Sama se pevně svázat nedokážu, jen si to představuji… dokonce jsem se jednou přistihla jak si při masturbaci sprostě nadávám, jakože z pozice chlapa.
To už je fakt jako dost si myslim… ![]()
Tereza
@Anonymní píše:
Ooo, jak moc tě chápu…
Samohrátky jsou jednou z možností jak to řešit - také to tak dělám. Nicméně mě to neuspokojí na dlouho. Sama se pevně svázat nedokážu, jen si to představuji… dokonce jsem se jednou přistihla jak si při masturbaci sprostě nadávám, jakože z pozice chlapa.![]()
To už je fakt jako dost si myslim…
Tereza
Tak já zrovna svazování nepotřebuju.
Ve všeobecné rovině nevnímám nic jako zvrhlé, závadné ani „prostě moc“ pokud to dělají dospělí lidé dobrovolně. Každý to má nastavené jinak.
jen je blbý, když jsou partneři v tomhle nekompatibilní.
Někdy si říkám, že se „nechám přistihnout“. Ta představa mě hrozně baví, ale nejsem si jistá, jak by reagoval.
Mam to naprosto stejne, akorat manzel chce sex o hodne casteji… takze potad jenom to stejny- bud rychlovka kdyz jsou deti vzhuru nekde schovany
nebo romanticka porad stejna nuda
nechce mii ani zavazat oci, lehce svazat k posteli nebo tak ![]()
Ale nemyslim na to kudy chodim, to zase ne…
@Anonymní píše:
Ooo, jak moc tě chápu…
Samohrátky jsou jednou z možností jak to řešit - také to tak dělám. Nicméně mě to neuspokojí na dlouho. Sama se pevně svázat nedokážu, jen si to představuji… dokonce jsem se jednou přistihla jak si při masturbaci sprostě nadávám, jakože z pozice chlapa.![]()
To už je fakt jako dost si myslim…
Tereza
Tak já zrovna svazování nepotřebuju.
Ve všeobecné rovině nevnímám nic jako zvrhlé, závadné ani „prostě moc“ pokud to dělají dospělí lidé dobrovolně. Každý to má nastavené jinak.
jen je blbý, když jsou partneři v tomhle nekompatibilní.
Někdy si říkám, že se „nechám přistihnout“. Ta představa mě hrozně baví, ale nejsem si jistá, jak by reagoval.