Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VlčiceFairy píše:
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi, ať nezakládám novou… my bdsm praktikujeme. Máme to jasné dané. Přítel je dom já sub, víceméně tím žijeme, není to jen o sexuálních praktikách, ale celkovém vztahu, přístupu jednoho ke druhém a k životu. Rada bych si tu vyměnila zkušenosti s jinou submisivni ženou,je tu některá taková?
Ahoj zcela určitě si též z někým ráda popovídám na toto téma, mnoho lidí se stydí mluvit o samotném sexu natož o bdsm
přiznám se že mě to začalo vzrušovat kolem 16let (je mi 27)kdy jsem začala expedimentovat sama ze sebou
po nějaké době to omrzí a chtěla jsem vic, ne mlácení nebo tak, tyranů jsem za svůj život poznala dost, ne to nechci a předevšim bolest neeee, spiš cítit tu oddanost a vzhlížet k někomu koho miluji(prý láska do toho nepatří🤔 🙄)mám i živé sny, mám obojek a on voditko ale ve své podstatě to vlastně vyjadřuje vše, několikrát jsem se pokusila takového najít ale jakmile jsme se více sblížili tak jemu stačilo málo, klasika a usnul😕hm nějaké expedimenty nikde nic, na to žádnej z nich neměl náladu si semnou hrát i když tu možnost měli nikdo ji nevyužil😕max anál a to už jsem si o to musela i řict! věčinou jim to nic neříká a přitom mě to tak vzdušuje😊
No, přijímání bolesti patří k bdsm, pokud člověk touží jen patřit, je to už otázka vnitřního pocitu závislosti na někom a to už je otázka psychologická. V bdsm vše souvisí se vším, bolest nelze vymanit.
@subrag píše:
No, přijímání bolesti patří k bdsm, pokud člověk touží jen patřit, je to už otázka vnitřního pocitu závislosti na někom a to už je otázka psychologická. V bdsm vše souvisí se vším, bolest nelze vymanit.
Souhlas, je to kombinace všeho. ![]()
@subrag píše:
Ach, nekonečné debaty o tom co je BDSM a co není. To myslím mile ![]()
Na většině setkáních bolest nezažívám a to jsem masochistka, ale u nás je to o oddání se, touha udělat pro něj cokoliv, psychologie. Bolest, sem tam výprask je jen perlička, to psychické hraní je náš cíl. A já se mohu ukňourat ať to bolí a když ano, jsem v sedmém nebi
Například fyzický trest jsem za x let nikdy nezažila.
Všimla jsem si, že se to dělí na ty co preferují praktiky a jejich škálu a ty co jdou psychikou a praktiky mají spíše jako doplněk..
A teď to ale, jsou lidé co jsou prostě jen sub a masochismus v sobě nemají a jsou tací, které baví ponižovat a bít vůbec nemusí, nepotřebují způsobovat fyzickou bolest. Bolest lze vynechat. Lze netrestat fyzicky, lze vše možné co je konsenz a kdo my jsme abychom říkali, jak je BDSM správně? ![]()
Hodnotit to tak, že touha jen patřit je jen psychologická otázka? Ano je, ale je to také součást BDSM. Někdo inklinuje k tomu, jiný k onomu, někdo se bojí patřit a je jen na masochismus, někdo po tom prahne a bolesti se bojí, nedělá mu dobře…
A magoři jsme všichni
Aspoň pro vanilky
@Divoška121
Láska do toho patří, díky tomu, že Pána miluji jsem schopná udělat cokoliv. Je stopka, je mé pochopení a přijetí, ale ten cit je motor.
Tím, že on svým způsobem miluje mě, je schopen mě znát, vlastnit.. A zachovává si to úroveň. Nestává se z něj despotický idiot. Vše stavíme na tom vztahu, každý další krůček. Zná mě lépe, než já sama sebe.
Zkoušela jsi seznamky na to zaměřené?
Sice se probíráš balastem, ale občas se poštěstí.
Ahoj ![]()
Už nějakou dobu toužím po tom, že rozšířím náš domácí arzenál o bičík.
Myslím tím takový ten klasický na koně. A teď jen přemýšlím jestli si pořídit nějaký obyčejný z jezdeckých potřeb nebo jestli se vyrábějí i nějaké přímo pro tyto praktiky. Jde mi o to aby byl ten materiál co nejpříjemnější a prostě všehovšudy vhodný na lidi.
![]()
Budu ráda za jakékoliv rady a tipy. ![]()
Ještě bych dodala, že bych ideálně chtěla nějaký kožený.
Žádnou levnou umělotinu.
@Anonymní píše:
Ahoj![]()
Už nějakou dobu toužím po tom, že rozšířím náš domácí arzenál o bičík.
Budu ráda za jakékoliv rady a tipy.
Myslím tím takový ten klasický na koně. A teď jen přemýšlím jestli si pořídit nějaký obyčejný z jezdeckých potřeb nebo jestli se vyrábějí i nějaké přímo pro tyto praktiky. Jde mi o to aby byl ten materiál co nejpříjemnější a prostě všehovšudy vhodný na lidi.![]()
Tady má velký výběr bičíků https://vibratory.net/…na-spanking/
@Anonymní píše:
Tady má velký výběr bičíků https://vibratory.net/…na-spanking/
A máš s něčím tam osobní zkušenost?
Já googlit samozřejmě umím, šlo mi spíše o tipy od zkušených. ![]()
@Anonymní píše:
A máš s něčím tam osobní zkušenost?Já googlit samozřejmě umím, šlo mi spíše o tipy od zkušených.
Tak my to střídáme-bičíky, důtky, rákoska..
Ale ptala ses, jestli se vyrábějí bičíky přímo na BDSM. A ano, mají tam i ty jezdecké na koně.
Zamiloval se. Zažila jsem to. Ne teda až takhle, chvíli jsem spala s kamarádem se kterým jsme trochu tvrdší praktiky provozovali, já to vždycky chtěla zkusit a jeho to taky vzrusovalo. Ze dne na den to ustalo, nedokázal mě ani plesknout po zadku a zatahat za vlasy. Když jsem se zeptala, co se stalo, tak mi řekl, že mě miluje a nedokáže mě mlátit ani když ví, že to je jen jako.
Nynější přítel mi taky za celý vztah nic takového nedokázal dopřát, prostě nechce mlátit někoho, na kom mu záleží.