Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,
nezkousely jste nektera davat Bebu 1 sensitive jen na noc? My momentalne poutivame Hipp Bio combiotik, ale mala mi prestala v noci spat a casto se budi hlady. Kamaradka mi poradila, ze pres den dava Nutrilon a na noc Bebu, je pry sytejsi. Mate nektera zkusenost? ![]()
Dekuji za rady a hezky vecer ![]()
Bebu sensitiv jsem davala malymu 4 mesice, a byli jsme hodne spokojeny.. hlavne on.. takze potom i ja.
ale ja ji davala celkove jako UM ![]()
Tak to bych tedy určitě nedělala. Dle naší doktorky není pro miminko dobré často měnit mléko, natož 2 různé druhy najednou ![]()
@kavenka aha, to me nenapadlo, ze by to mohl byt problem, ze bych jen na noc dala neco sytejsiho. Takze asi spis pridat o odnerku vice Hippu, aby bylo sytejsi? Uz 14 dni fakt padam na hubu, spim 4 hodiny v noci a pres den bohuzel neni cas na spani. ![]()
@Polnicek25 píše:
@kavenka aha, to me nenapadlo, ze by to mohl byt problem, ze bych jen na noc dala neco sytejsiho. Takze asi spis pridat o odnerku vice Hippu, aby bylo sytejsi? Uz 14 dni fakt padam na hubu, spim 4 hodiny v noci a pres den bohuzel neni cas na spani.
Ne, každá odměrka je na daný objem vody!
Kolik je miminku, trochu kaše do mlíčka dostat nemůže?
Taky jsem chtela dopsat, ze dve mlika davat je nesmysl.. miminku se akorat pritizi..
kup nejakou nemlecnou kasi do mlika na noc. ![]()
Ted zalezi na tom, kolik ma miminko mesicu? A po kolika hodinach se ti budi?
Tvoje miminko nemá ani měsíc, podle toho co jsem vyčetla je na UM cca 14 dní? Je ještě malinká, bude se ti budit, odměrkou navíc to nevyresis, naopak ji může ještě k tomu bolet bříško a bude to horší. U nás byl první měsíc horor, od pěti odpoledne do jedné do rána jen rvala…taky jsem byla nevyspana a bylo to náročné…ale pak to přešlo. Pak spala hezky, ale budila se 1-2× na mlíčko, od cca 3 měsíců ji stačí večerní mlíko a pak až ráno a spinká. Taky má HiPP. Vydrž, všechno se ustálí a bude to lepší. Snaž se prostě schrupnout přes den, když ti malička usne, aspoň na chvilku. Uvidíš že za chvilku bude lépe. Ale jak píšou holky, určitě nemíchat mlíka a nepřidávat odměrky navíc, to by sis to zhoršila.
@Polnicek25 kdyby jsi jí přidala odměrku navíc, tak bude mít zase zácpu a bolení bříška
kolik měsíců je malé? Kolik ml ti vypije na noc?
@kavenka bude mit mesic. Zatim stale pije 90ml. Kdyz jsem podle krabice Hippu zkousela dal 120ml (ktere by podle toho mela uz pit), tak se tak zeblila, ze ji to letelo i nosem
takze stale jsme na 90 a budi se casteji na jidlo
@Polnicek25 ještě je malinká, neboj ono si to sedne
syn se budil do 3 měsíců každý 3 hodiny a od 4 měsíce už spinká celou noc…
@kavenka asi jsem si to privolala, uz druhou noc (musim zaklepat) spinka zase svych 5,5/6 hodin!!
![]()
Na mesici je to normalni ze casto papa.. me se malej budil do dvou mesicu po 3-4h.. pak spal az do 5h… ted ma zase obdobi ze se budi v noci v 1h na mliko.. pak v 5-6.. a je mu 7mesicu