Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat někoho, jehož dítko papá Bebu, jak je s ním spokojený??? Dávala jsem své 5-měsíční dceři nejdřív měsíc Nutrilon ar (kojila jsem do 3 měsíce) a protože měla problémy s bříškem přesla jsem na Nutrilon comfort,ale v posledníí době mi toho vypije málo, cca 600 ml na den. Tak jsem chtěla zkusit něco jiného, třeba by Beba byla lepší…
Existuje i v Bebě řadě něco na bříško?
Děkuju
My jsme kvůli kolice používali Nutrilon Comfort a byli jsme s ním nejspokojenější, po Bebě měl zácpu. V 4,5 měsících jsme přešli na klasický Sunar a spokojenost…
Ahoj.
Radim byl na Nutrilonu, měl zácpu a dr. doporučila z vlastní zkušenosti Bebu. Byla v pohodě.
Hanka už začínala na Bebě. U obou jsem později přešla na Sunar (ach ty finance).
Pokud Beba nevymyslela v poslední době nic nového, tak kromě klasiky je pouze hypoalergenní a antirefluxní.
Beruška ![]()
Dceri je uz 4,5 roku, ale od sesteho tydne byla prikrmovana HA Bebou a od ctvrteho mesice na HA Bebe uplne.
Tenkrat byla z hypoalergennich mlek nejlepsi (po HA Nutrilonu mela zacpu) a taky pravda nejdrazsi, od pul roku pak presla na Bebu Bifidus a od roka na Nestle Junior stridaneho se Sunarem.
Od dvou let byla na klasickem netrvanlivem „cerstvem“ polotucnem mlece, pac musela mit to same co „tatynek“
, ac jsem ji krabicove chtela davat do tri let (prvomatka zblbla reklamou
)
Jo ted jsem ji k Mikulasi koupila Sunar ve flasce, ktery je do 6 let!? - malem jsem mi pri placeni podlomila kolena pac to stalo skoro 50,– a nakonec jsem nam to s manzelem lila do kafe a do caje pac to mlada nechtela, ze je to hnusny a neni zadny mimino
- je fakt, ze oproti „normalnimu“ mleku ma urcitou pachut…
Dobry den davala jsem sve dceri nutrilon anti-colic ale stale trpela na prdiky presla jsem na beba sensitive a byla spokojena i krasne spinkala ale ted jsem se docetla ze je to do 3 mesice je mozne to davat i po 3 mesici
![]()
Ahojda, Beba sensitive je do půl roku a i pak můžeš dávat jak dlouho chceš, pokud nebude mít malá hlad ![]()
Ahoj, máte někdo srovnání, jak chutná Beba 3, příp.4 a sunar 24? Ideální by bylo, kdyby chutnaly podobně
Nemůžu nikde sehnat vzorek beby… Vím, že sunar je sladký a takový příjemně mléčný - nemá takovou tu chuť UM jako třeba Nutrilon nebo babylove - to mi malá vůbec nechtěla pít, tak nechci zase koupit něco, čeho bych se musela zbavovat, když to nemám ani komu prodat… ![]()
Ahojky…naše malá má Bebu od 3 měsíce- do teď:-))28 měsíců- prostě ráno a večer a spokojenost- žádný problém
Dvojka mi nepřišla tak sladká, ale trojka je mňam, akorát mi teda přijde, že pěkně pění a dělá hrudky :-/ musí se hodně protřepat ![]()
My používáme Bebu už asi 8 měsíců, nejdřív AR, teď klasickou Bebu Pro. Má příjemnou vůni i chuť, nesmrdí, malému moc chutná. Zkoušela jsem i Sunar Nutradefence, ten mi přišel hrozně řídký a nezasytil malého na noc. Sunar Complex zase hrozně pění, malému chutnal teda taky, ale ve flašce zůstala spousta pěny. Vrátili jsme se k Bebě. nutrilon jsem teda nezkoušela mám k němu averzi a smrdí mi.
Přijde mi trochu sladká- ale oproti Nutrilonu- je výborná:-))
Ahoj, díky, že jste věnovaly trochu svého času a odpověděly mi
, ale nakonec jsem koupila sunar24. Nechci riskovat, tak koupím už to, co vím, že malá bude pít(byla dva roky kojená, tak UM je pro ni novinka a nechci jí ještě dávat obyč. mléko)
![]()
Maminky co jste dávaly Bebu3, jak Vám sedla? my dává teprve pár dní, ale malej se mi po ní nemůže vykadit a když tak má tvrdej bobek ![]()
Babunek: my jsme normálně přešli z Beby 2 na 3 a naštěstí vše v pohodě. Ale každej prcek je jinej:-)