HAMI 2 vs SUNAR PREMIUM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
28.11.07 17:14

HAMI 2 vs SUNAR PREMIUM

Najde se tu nějaká maminka,která používá jedno z těchto mlíček?Chtěli bychom přejít na jedno z nich a nemůžu se rozhodnout na jaké.Můžete mi napsat jak jste spokojené atd?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3580
28.11.07 18:13

Ahojki, od 3. měsíce až doteď /2 roky/ jsme na HAMI, propily jsme se jedničkou, dvojkou a teď jedeme ve trojce :) Malé moc chutná, nikdy nebyl problém. Chutově srovnatelné je s Nutrilonem, ovšem je levnější. Zato Sunar mi malá odmítla…vloni na dovolené jsem Hami nemohla sehnat, jen Sunar, a to byl boj........ Sunar je žlutější, ale hlavně se mi zdá, že oproti Hami je nějak divně cítit, nechci rovnou říkat, že mi sm*dí. Takže já ho jen a jen doporučuju, pokud se zadaří další dítko, rozhodně zase jdeme do Hami. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.11.07 18:26

Ahoj,

Já používám jak Hami tak Sunar premium do dneška a střídám to :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.11.07 18:28

Mi právě připadá, že sunar voní oproti jiným UM :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.11.07 18:38

Sunar mi opravdu prijde nejchutnejsi a nejvonavejsi :wink: a u nas moc chutnal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.11.07 19:29

myslíte všechny ten premium oranžový sunar?A není strašně moc sladký?Nevíte dají se sehnat nějaké vzorečky obou mlíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.11.07 19:32

jééé teď jsem koukla na sunar.cz a dokonce je teď novinka sunar premium banán od 6+.Zkoušely jste někdo s těma příchutěma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.11.07 20:14

Ahoj,já jsem malýmu dávala od půl roku Hami,má ho dodnes,tedˇ už teda Junior.Myslím,že mu chutná.Zkoušela jsem mu dát i Sunar,ale ten mi nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
29.11.07 09:27

Niky … vzorek sunaru ti poslou kdyz si napises na hero@hero.cz nam prisla cela krabicka. Jinak ja jsem pro Sunar, Nutrilon mi prisel horkej, Hami jsme zkouseli, ale nejak jsme skoncili u Sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.11.07 10:07

Zkoušeli jsme sunar i s příchutěma od roku je pak i vanilkový a kakaový. Tak kakaový neprošel vůbec :? ale já stejně nejradši používám bez příchutě a chutná :D

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.07 10:27

tak my zkoušeli oboje a nakonec jednoznačně vyhrálo hami.Teď už máme trojku.Po sunaru měl zácpu.I doktorka nám řekla že po sunaru se to stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.07 10:29

tak my zkoušeli oboje a nakonec jednoznačně vyhrálo hami.Teď už máme trojku.Po sunaru měl zácpu.I doktorka nám řekla že po sunaru se to stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.11.07 10:30

Ahojky, tak u nás jednoznačně zvítězilo mlíčko Hami. Jiná značka neprošla, malá nic jiného ani nechtěla. Zkoušela jsem (kromě Beby) snad všechny dostupné značky mlíka. Však vyzkoušej a uvidíš, co bude Tvoje dítě chtít a co mu bude chutnat. My pijeme Hami doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.11.07 13:48

díky holky,napíšu si o vzorečky,ať nekupuji celou krabici a uvidíme na čem skončíme.Nezáleží na mě co vyberu,ale na synovi co mu zachutná :wink: A doufám,že nebude mít s výměnou mlíčka problém.Teď asi měsíc špatně pije :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.12.07 08:09

Ahoj,
my jsme začínali na Sunaru a přešli jsme na Hami. Jsou srovnatelné. Když jsem počítala, na kolik mi přijde jedna dávka, vycházelo mi Hami levněji. Sunar premium vyšel skoro stejně draze jako Nutrilon. Jinak po Nutrilonu jsme hodně blinkali a taky chuťově nebyl moc dobrej a smrděl.

Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna