Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, zacala jsem davat synovi juniorske mlicko Beba 3 a docela me zarazila velikost odmerky. Je skoro o polovinu vetsi nez u pokracovaci rady 2 a ma se davat plna. Kdyz to tak udelam, mlicko je docela huste. Je to v poradku? Zda se mi to divny.
Je to v pořádku, ale podle mých zkušeností se Beba 3 strašně špatně rozmíchává - když se dostatečně neprotřepe, tak zůstávají hrudky. Takže jsem od roku hned přešla na Nestlé junior - v té plechovce a to bylo v pohodě.I ta odměrka byla menší…
Taky dáváme Bebu 3 a je to tak, ta odměrka je děsně velká a taky to mlíko pěkně rychle ubývá. Ale s rozmícháním problém nemám, normálně protřebu a rozpustí se… a taky je pravda, že je hodně hustá, normálně nekape z flašky, ale malá jí vytáhne, tak je to snad v pohodě…
presne jako Handulina - od roka jsme diky huste Bebe 3 presly na Junior bifidus v plechovce a pila ho do dvou let a pak presla sama kvuli „tatynkovi“ na klasika kravsky mleko - kupovali jsme pak kvuli ni „cerstve“ v pruhlednych lahvich nebo Jihoceske od Madety a plnotucne.