Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím Vás holky:)
asi tady to téma je,tak se omlouvám,ale snad tady budu mít všecky odpovědi najednou:D:D:D:D
Zajímá mě, jak ste byly spokojené s Bebou AR..Nám jí mudr doporučil,ptž malá trpí refluxem..dneska sem jí dávala poprvé..Jedla to přes půl hodky,normálně to měla za 7 minut slupnuté:)..je husější, že??taky savičku sem musela více proděravět…
A taky se mi zdá, že je nějaká víc nafouklá,může to po tom být???
davali jsme a dobry. tedy na zacatku ro same musela jsem vychytat lepsi savicku a dobry. to nafouknuti muze byt z toho ze pije.dyl a vice spolyka vzduchu. ale jinak na reflux s rezimem nam to stacilo a jinak jsme to resit.nemuseli.ale uplne blinkat prestal.tak v 11m .
my sme přd tim měli bebu normální a docela dobrý:) začínali sme teda na sensitive,ptž se zas nemohla vykadit..tak nevim co jí mám dávat dřív:)
tak my měli po bebě zácpu a naše nemocniční dítka též,i děti maminek z jiné diskuse to píší
já sem jinak s bebou spokojená..tu AR máme ted první den,lae byl to boj:) …jinka zácpu už neměla,ani na prdíky nějak netrpí..jen doufám že ta AR nám to nezkomplikuje..
tak to byl asi planý poplach:D:Duž pije normálně,stačilo zvětšit dírku:):)i normálně kadí:D:Da vypadá spokojeně,tak ted už jen aby to blinkání se upravilo..vždycky se toho lekla,jak to z ní vylítlo a pak plakala..
ahoj můžu se zeptat dnes jsem začla dávat bebu a.r. a mám tam hrudky jako blázen a ze savičky z aventu jedničky nevysaje absolutně nic poradíte ?
Moc díky
Beba AR se špatně rozpouští. Já jsem po přecedila ještě přes sítko
Ahoj, my pijeme Nutrilon AR-podle mě je lepší. Chuť teda nic moc, ale s rozpouštěním žádný problém a ani savičku jsem nemusela zvětšovat. Ublinkávání se zlepšilo zhruba po týdnu, ale máme aktivní holčičku, která nevydrží být v klidu a nejradši se válí na bříšku, tak se tomu ublinknutí nevyhneme.