Beba AR ani Nutrilon AR nesedí

389
2.2.12 16:57

Beba AR,Nutrilon AR nic nesedí

Ahoj, chtěla bych poradit, náš prcek má půl roku a zřejmě má reflux, na vyšetření jsme nebyli, ale blije od narození, někdy obloukem, někdy ne, od 4 měsíce přikrmuji ovocem a zelennou, je to teda lepší, ale sem tam to z něho taky vyletí. Snažila jsem se kojit, ale MM mi blil opravdu moc, takže jsem po 6 měsíci jsem přešla plně na UM.Zkoušeli jsme Nutrilon AR, ten byl proti blinkání super, ale malého trápilo bolavé břicho a prdy, teď už zhruba 14 krmím Bebou AR, blinká teda trošku víc, ale taky se to dá, JENŽE, ta příprava je šílená, hrudkuje se to, krmím 200 ml, skoro půl hoďky, malý se mi u toho vzteká a po chvíli už ani flašku nechce, myslím že ho to nebaví, když mu jídlo pořád beru, aby mu vyčistila pítko a pořád dokola, ale je pravda že bříško asi tak nebolí, protože v noci pěkně spí, kdežto u Nutrilonu se mi budil i 10 za noc, prohýbal se prděl o sto šest. Ptám se tedy, existuje ještě nějaké jiné UM proti blinkání, nebo vy mainky co Bebu AR dáváte jak ji připravujete, aby se to dalo pít. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
2.2.12 17:01

Ahojky, my měli nejdřív Nutrilon, a to to lítalo obloukem. Pak jsem měla Nutrilon AR a to se zase nemohl vykakat. Pak jsem dala Bebu a bylo to lepší. Ale stejnak to nebylo ono, no ono se to opravdu zlepší až s těmi příkrmy, ale nám je 6m a blinkáme pořád. Teď mám Hami a jsem celkem spokojená, hlavně mu to chutná. No kámoška říkala že jí míň kluk blinká po Sunar Nutra Defense

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
2.2.12 17:09

Ahoj, používáme Bebu AR, je pravda, že se blbě rozpouští, ale jinak nám vyhovuje. Malý blinká o dost míň, spíš jen sem tam ublinkne. Příprava: polovinu odměřené vody dám do jiné lahvičky, dám odměrku Beby, rozmíchám lžičkou, přidám další odměrku, opět zamíchám atd, pak přileju zbytek vody a ještě klasicky protřepu. používám savičku Avent variabilní nebo vel. 3, lepší je ta variabilní, neucpává se vůbec. a prcek může pít bez přerušování. Vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 17:13

Ahoj, jsme obě z červencové diskuse:-)No právě potřebuju sehnat nějaké jiné mléko, věřím tomu, že se to zlepší, z toho kovbojku nedělám, spíš když nekojím, tak bych chtěla malému dávat dobré UM, ale proti blinkáni vím jen o Bebě nebo o Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.12 17:21

My malému dáváme půl na půl nutrilon a nutrilon A.R. blinkání vymizelo a kaká dobře. Včera jsem dala nutrilon bez A.R a poblindil se, takže to fakt pomáhá a nebetonuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 17:24

Jé ahojky :mavam: , nedokoukla jsem na jméno. Já jsem měla taky takový pocit že nechci dávat nic levnýho, vyzkoušela jsem i mlíčko z DM i Rossmanna. Já fakt byla zoufalá a hlavně jsme teď přešli na číslo 2 od 6m a ty mlíčka jsou úplně jiný takže teď se nám to zase zhoršilo ale teď mám týden tu Hami 2 a „musim to zaklepat“ a spokojenost, no já už neřešim to malinký ublinknutí, hlavně že to nejde obloukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 17:55

my máme od Aventu 4, jinak dělám to v půlce jak píšou, ale stejně se to hrudkuje, nejradši bych do té savičky udělala díru jak prst, aby to bylo v klidu. Zusím tu fintu s těma odměrkama postupně.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 17:57

Teneo a tobě malý taky blinkal obloukama? Měli jste reflux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 18:02

Už od malička blindíme, na začátku jsem s ním i spala v posteli, protože jsem se bála že se mi udusí, když mu to stříkalo i nosem. Daneček je strašně živý dítě, pořád mlátí rukama, nohama, válí sudy a doktorka říkala že to může být i tím, že po jídle není v klidu. Na reflux nám žádný vyšetření nedělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 18:32

Malému taky ne, zdá se mi to zbytečné pokud se to do roku nespraví. Jinak náš malý to samé, na zádech není skoro vůbec, jenom pořád na břiše, třeba přebalování se u nás stal regulerní souboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.2.12 19:02

ahoj, rozmíchávala jsem Bebu tak, že jsem měla v jedné lahvičce nasypanou dávku mléka a za stáleho míchání přilívala vodu. Jo a používala jsem savičky s největšíma dirkama. Také mi přišlo, že když nedáš správnou teplotu, tak se to rozmíchává hůř :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.2.12 19:25

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádka dávala Nutrilon Comfort a trochu Nutritonu před pitím k tomu a perfektní. Vím, že Tomíka taky bolelo bříško a blinkal a s touto kombinací to vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 19:27

No to mi povídej, dvě ruce mi nestačí, ten sebou mlátí. Nejradši je stejnak nahatej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
8.2.12 13:40

My máme reflux a dávali jsme Bebu AR. Blinkal pořád, ale míň než po obyč. mléku. v 3,5 měsíci mu beba přestala vyhovovat, zkusila jsem Nutrilon AR a blinká míň. Zácpu nemá, kaká líp, jak po Bebě. Ale začal mi kakat pravidelně v noci, takže jedna malá nevýhoda :( . Při Bebě spinkal celou noc. Jiné antirefluxní mléko není. Zkus smíchat jiné obyčejné mléko s Nutritonem nebo dávej nějaká probiotika miminku. Výborné jsou probiotické kapky, ale jsou docela drahé (asi 600,–), ale doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.2.12 21:00

Tak jestli tě to potěší tak když jsem dávala nutrilon, tak mi kadil jen jedenkrát a to taky v noci, skoro měsíc:-)Koupila jsem dneska ještě jeden balík beby až ho zlikviduju, vracím se kntrilonu a zkusím ten nutriton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová