Nutrilon smrdí kysele

197
2.2.12 11:53

nutrilon smrdí kysele poraďte

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte stejnou zkušenost - když se připraví nutrilon, tak smrdí kysele, jakoby byl zkažený ? Musím malého přikrmovat, kojení už nestačí a nedávno jsem si čichla k připravené dávce a celou ji vylila do dřezu, myslela jsem, že je zkažená. Ale další co jsme připravili, byly cítit stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
2.2.12 12:02

jako neni to nejaka extra vune, ale kysele bych nerekla, to je az tak hodinu a pul po udelani davky, kdyz se to kazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.2.12 12:02

Neměl by..ale taky nebyl voňavej jako třeba Hami či Sunar…Kysele značí něco podezřelého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.2.12 12:03

mi právě přijde, že smrdí hned po udělání, má fakt divný pach, tak máme strach, aby to malému neublížilo, ale zatím si nestěžuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
2.2.12 12:05
jizvíková píše:
jako neni to nejaka extra vune, ale kysele bych nerekla, to je az tak hodinu a pul po udelani davky, kdyz se to kazi

Přesně tak, já bych již nedávala a koupila jiný, ale je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
2.2.12 12:05
Gabry píše:
mi právě přijde, že smrdí hned po udělání, má fakt divný pach, tak máme strach, aby to malému neublížilo, ale zatím si nestěžuje :-)

A to smrdí jen tobě nebo všem po tom zkvašení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.2.12 12:08

Manžel k tomu taky čichal a taky se mu to zdá podezřelé a to tu krabici máme ani ne týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.2.12 12:09

Ještě mě napadlo, že bych ho vyzkoušela chuťově, nevíte náhodou, jak by měl chutnat, někde jsem se dočetla, že některé typy nutrilonu jsou dokonce chuťově hořké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
2.2.12 12:11

Mě to tedy nechutlo a musím říc, že do sladkého mléka má daleko. Ještě mě napadlo co malej jakou má stolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.2.12 12:13

stolici má žlutou jako vaječinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.12 12:13

hlavne je z nej citit zelezo

a zkus si ocichat lahev bez UM jestli neni zasmradla ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.2.12 12:15

Máš Nutrilon 1? Mě chutnal tak nějak po železu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

Obycejny nutrilon chutná tak neutrálně, není hořký, mírně nasládlý, rozhodně ne kyselý, takové hodně zředěné mléko. Nic extra,ale ani nechutná špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024

no tak to je normal barva. No neporadím, je možný, že vám to s manželem prostě nevoní. :think: Holt to není sunar s pěti kostky cukru jako bylo za nás. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.2.12 12:17

zkoušela jsem čichat i k láhvi, to bylo první co mě napadlo, ikdyž poctivě vyvařujeme a myjeme, ale láhev je v pořádku. Napadlo mě, zda ho třeba špatně nepřipravuju - převařím kojeneckou vodu, nechám zchladnout na cca 37 stupňů a pak přidám dané množství nutrilonu a promíchám… mysleli jsme, že bude nutrilon vonět po sušeném mléce nebo něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová