Zkušenosti s Hami 1

2377
1.2.12 12:44

Zkušenosti s Hami 1

Máte někdo zkušenosti s Hami 1?Přes měsíc jsme ted byli na Sunaru Coplex 1,neměli jsme problém ale máleho posledních pár dní zlobí bříško a bez pomoci se pořádně sám nevykaká.Tak bych chtěla zkusit Hami 1,jelikož je to cenově podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
1.2.12 12:51

Zkusit určitě můžeš, každému dítěti sedne něco jiného :nevim: Akorát se to nemá střídat moc často. Cenově myslím vychází celkem dobře i Beba, ale teď nevím už jsem dlouho nekupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
1.2.12 12:55
Mishell píše:
Máte někdo zkušenosti s Hami 1?Přes měsíc jsme ted byli na Sunaru Coplex 1,neměli jsme problém ale máleho posledních pár dní zlobí bříško a bez pomoci se pořádně sám nevykaká.Tak bych chtěla zkusit Hami 1,jelikož je to cenově podobné.

ahoj, já můžu hami jen doporučit. dcerka nám zvracela z nutrilonu a ze sunaru měla bolení, až když jsem přešla na hami, tak bříško nebolelo a nezvracela, takže za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.2.12 13:16

Já jsem na Hami odkrmila oba kluky a spokojenost největší. Malej už teď teda pije Hami 3. Malou zatím kojím a jak jí to přestane stačit, dám jí taky Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.2.12 13:18

Nevíte kolik u vás kde kupoujeta UM stojí Sunar Compex 1 a kolik Hami 1?jen by mě zajímal cenový rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
1.2.12 13:42
Mishell píše:
Nevíte kolik u vás kde kupoujeta UM stojí Sunar Compex 1 a kolik Hami 1?jen by mě zajímal cenový rozdíl

tak my teď měli akci v tescu na hami mlíčko jakýkoliv při odběru 2 kusů cena za jeden kus 159kč. ale sunar ti nepovím. Jinak když není v akci hami tak se pohybuje kolem 199kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
1.2.12 13:51

Ahojky,já kojila jen šestinedělí,pak jsem nasadila HIPP 1,ale malá se po něm nemohla vykakat,tak mi poradili HAMI 1,no a jsme s ním moc spokojeni,ted už baštíme dvojkový mlíčko a u HAMI jsem zůstala,takže za nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.2.12 14:10

ahoj,nas maly po hami blinkal..resili sme to nutrilonem a ted je chlap jak hora:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.2.12 14:12

Nám právě i po Sunaru docela často ublinkává a ted ještě to kakání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.2.12 14:20

ono je toho strasne moc,maly zas po sunaru extremne pribiral. kazde mimco je jine:-) zkus se zeptat v lekarne,urcite budou mit vzorky susenych mlek,ja sem to tak taky resila abych emusela vyhazovat penize:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.2.12 14:24

Už jsme zkoušeli Nutrilon Comfort 1,jednak po něm měl šílenou zácpu a taky by to pro nás bylo finančně moc..a ted máme ten Sunar Complex 1 a taky už nám nesedí..tak do třetice už to snad vychytáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.2.12 14:27

a nebo BeBa tu si maminky taky chvaly…ale je trosku drazsi. kazdopadne ja jsem kupovala pres internet vzdycky na cely mesic..vyslo to i s postovnym mnohem lip nez v lekarne a nekdy poslaly i vyzivu,hracku nebo cokoli navic,jako odmenu za nakup nad 2000:D je to rok zpatky,tak se vsechno urco zmenilo,ale zkusit to kdyztak muzes taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.2.12 14:32

Přemýšlela jsem o tom zkusit to nakoupit na celý měsíc dopředu kdyby zrovna byla náká akce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.2.12 14:36

zkus talekarna.cz meli tam dobre ceny:-) treba se to bude libit aj tobe..kdyztak Heureka.cz to jisti a tam uz si to sama porovnas:-) a navic je to pohodlnejsi nez krabice z lekarny,kdyz ti to dovezou az domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.2.12 14:43

To já si všechno vždycky testuju na heurece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie