Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte někdo zkušenosti s Hami 1?Přes měsíc jsme ted byli na Sunaru Coplex 1,neměli jsme problém ale máleho posledních pár dní zlobí bříško a bez pomoci se pořádně sám nevykaká.Tak bych chtěla zkusit Hami 1,jelikož je to cenově podobné.
Zkusit určitě můžeš, každému dítěti sedne něco jiného
Akorát se to nemá střídat moc často. Cenově myslím vychází celkem dobře i Beba, ale teď nevím už jsem dlouho nekupovala..
Mishell píše:
Máte někdo zkušenosti s Hami 1?Přes měsíc jsme ted byli na Sunaru Coplex 1,neměli jsme problém ale máleho posledních pár dní zlobí bříško a bez pomoci se pořádně sám nevykaká.Tak bych chtěla zkusit Hami 1,jelikož je to cenově podobné.
ahoj, já můžu hami jen doporučit. dcerka nám zvracela z nutrilonu a ze sunaru měla bolení, až když jsem přešla na hami, tak bříško nebolelo a nezvracela, takže za zkoušku nic nedáš
Já jsem na Hami odkrmila oba kluky a spokojenost největší. Malej už teď teda pije Hami 3. Malou zatím kojím a jak jí to přestane stačit, dám jí taky Hami.
Nevíte kolik u vás kde kupoujeta UM stojí Sunar Compex 1 a kolik Hami 1?jen by mě zajímal cenový rozdíl
Mishell píše:
Nevíte kolik u vás kde kupoujeta UM stojí Sunar Compex 1 a kolik Hami 1?jen by mě zajímal cenový rozdíl
tak my teď měli akci v tescu na hami mlíčko jakýkoliv při odběru 2 kusů cena za jeden kus 159kč. ale sunar ti nepovím. Jinak když není v akci hami tak se pohybuje kolem 199kč
Ahojky,já kojila jen šestinedělí,pak jsem nasadila HIPP 1,ale malá se po něm nemohla vykakat,tak mi poradili HAMI 1,no a jsme s ním moc spokojeni,ted už baštíme dvojkový mlíčko a u HAMI jsem zůstala,takže za nás ![]()
ahoj,nas maly po hami blinkal..resili sme to nutrilonem a ted je chlap jak hora:-)
Nám právě i po Sunaru docela často ublinkává a ted ještě to kakání..
ono je toho strasne moc,maly zas po sunaru extremne pribiral. kazde mimco je jine:-) zkus se zeptat v lekarne,urcite budou mit vzorky susenych mlek,ja sem to tak taky resila abych emusela vyhazovat penize:-)
Už jsme zkoušeli Nutrilon Comfort 1,jednak po něm měl šílenou zácpu a taky by to pro nás bylo finančně moc..a ted máme ten Sunar Complex 1 a taky už nám nesedí..tak do třetice už to snad vychytáme ![]()
a nebo BeBa tu si maminky taky chvaly…ale je trosku drazsi. kazdopadne ja jsem kupovala pres internet vzdycky na cely mesic..vyslo to i s postovnym mnohem lip nez v lekarne a nekdy poslaly i vyzivu,hracku nebo cokoli navic,jako odmenu za nakup nad 2000:D je to rok zpatky,tak se vsechno urco zmenilo,ale zkusit to kdyztak muzes taky:-)
Přemýšlela jsem o tom zkusit to nakoupit na celý měsíc dopředu kdyby zrovna byla náká akce ![]()
zkus talekarna.cz meli tam dobre ceny:-) treba se to bude libit aj tobe..kdyztak Heureka.cz to jisti a tam uz si to sama porovnas:-) a navic je to pohodlnejsi nez krabice z lekarny,kdyz ti to dovezou az domu ![]()