Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky…,
mám dotaz,malému teď bylo 5 měsíců,myslíte,že mu můžu dát tohle mlíčko na noc,ikdyž je až od půl roka… ![]()
Díky…
Ahojky, když jsem pročítala různé letáčky od Nutrilonu, tak se dřív 2 dávala už od 4m. Asi spíš záleží na tom jestli už dáváš příkrmy, jestli jo tak bych se toho nebála.
V čem je lepší než normální Nutrilon? Zasytí víc? Přemýšlím, že bych ho koupila.
Míša8808 píše:
V čem je lepší než normální Nutrilon? Zasytí víc? Přemýšlím, že bych ho koupila.
Jsou to sytící mlíčka na noc, aby mimča spaly celou noc. Ještě jsem to nezkoušela ale chystám se koupit to Hami Hajaja, koukala jsem na to v DM stojí 107 Kč
no,příkrmy dáváme asi už 14 dní,takže to dneska zkusím a uvidím…
Jinak ten nutrilon je zahuštěn rýžovýma vločkama,tak prý víc zasytí… ![]()
No my dáváme řídkou kaši a stejně nespí celou noc
. Takže na to asi hodím bobana. ![]()
Míša8808 píše:
No my dáváme řídkou kaši a stejně nespí celou noc. Takže na to asi hodím bobana.
U nás kaše taky nic, žádná změna ![]()
ahoj holky mám taky toto dilema mému synovi je 2 měsíce kojím, ale na noc mu dávam sytící nutrilon supr pak ješte se napije odemně a spí od 18.30- 4 ráno. ale zda nedělám blbost mu dávat jak lahev tak sunar. ale on je velký má 7 kilo a mé mléko by ho moc už nezasytilo a tímto jsem zjistila, že se zasítí a spinká. a je i stolice ok není zácpa. jsem spokojená.
janina2222 píše:
ahoj holky mám taky toto dilema mému synovi je 2 měsíce kojím, ale na noc mu dávam sytící nutrilon supr pak ješte se napije odemně a spí od 18.30- 4 ráno. ale zda nedělám blbost mu dávat jak lahev tak sunar. ale on je velký má 7 kilo a mé mléko by ho moc už nezasytilo a tímto jsem zjistila, že se zasítí a spinká. a je i stolice ok není zácpa. jsem spokojená.
j.borufka píše:
ktery sitici nutrilon jedničkujanina2222 píše:
zatím mám sytící nutrilon 1 mám druhé a vím když jsou velké děti je to záhul, s kojením takže jsem zvolila tuto medotu dám 150 nutrilonu a zbytek se dojí odemně a spí do těch 4 a vím že spí a zbytečně ho netrápím hlady myslím si že kojení je dobrá věc ale abych dávala mu jako některé maminy každou hodinu to by mě mohlo
janina2222 píše:
zatím mám sytící nutrilon 1 mám druhé a vím když jsou velké děti je to záhul, s kojením takže jsem zvolila tuto medotu dám 150 nutrilonu a zbytek se dojí odemně a spí do těch 4 a vím že spí a zbytečně ho netrápím hlady myslím si že kojení je dobrá věc ale abych dávala mu jako některé maminy každou hodinu to by mě mohlo
janina2222 píše: