Nutrilon na dobrou noc

323
2.2.12 16:54

Nutrilon na dobrou noc

Ahojky…,

mám dotaz,malému teď bylo 5 měsíců,myslíte,že mu můžu dát tohle mlíčko na noc,ikdyž je až od půl roka… :?:

Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
2.2.12 16:57

Ahojky, když jsem pročítala různé letáčky od Nutrilonu, tak se dřív 2 dávala už od 4m. Asi spíš záleží na tom jestli už dáváš příkrmy, jestli jo tak bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
2.2.12 17:10

V čem je lepší než normální Nutrilon? Zasytí víc? Přemýšlím, že bych ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 17:14
Míša8808 píše:
V čem je lepší než normální Nutrilon? Zasytí víc? Přemýšlím, že bych ho koupila.

Jsou to sytící mlíčka na noc, aby mimča spaly celou noc. Ještě jsem to nezkoušela ale chystám se koupit to Hami Hajaja, koukala jsem na to v DM stojí 107 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.2.12 17:32

no,příkrmy dáváme asi už 14 dní,takže to dneska zkusím a uvidím…

Jinak ten nutrilon je zahuštěn rýžovýma vločkama,tak prý víc zasytí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 17:53

u nás ten nutrilon nefungoval takže celou noc stejně nespí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
2.2.12 18:04

No my dáváme řídkou kaši a stejně nespí celou noc :-D. Takže na to asi hodím bobana. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 18:10
Míša8808 píše:
No my dáváme řídkou kaši a stejně nespí celou noc :-D. Takže na to asi hodím bobana. :lol:

U nás kaše taky nic, žádná změna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 18:20

asi to dítě samo postupem času začne spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.2.12 18:20

ahoj holky mám taky toto dilema mému synovi je 2 měsíce kojím, ale na noc mu dávam sytící nutrilon supr pak ješte se napije odemně a spí od 18.30- 4 ráno. ale zda nedělám blbost mu dávat jak lahev tak sunar. ale on je velký má 7 kilo a mé mléko by ho moc už nezasytilo a tímto jsem zjistila, že se zasítí a spinká. a je i stolice ok není zácpa. jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 18:21
ktery sitici nutrilon jedničku
janina2222 píše:
ahoj holky mám taky toto dilema mému synovi je 2 měsíce kojím, ale na noc mu dávam sytící nutrilon supr pak ješte se napije odemně a spí od 18.30- 4 ráno. ale zda nedělám blbost mu dávat jak lahev tak sunar. ale on je velký má 7 kilo a mé mléko by ho moc už nezasytilo a tímto jsem zjistila, že se zasítí a spinká. a je i stolice ok není zácpa. jsem spokojená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 18:22
pokud ti spinka asi bych to take tak dělala ja pokud budu mít druhé dítě tak kojit nebudu po první zkušenosti stači
j.borufka píše:
ktery sitici nutrilon jedničku
janina2222 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.2.12 19:02

zatím mám sytící nutrilon 1 mám druhé a vím když jsou velké děti je to záhul, s kojením takže jsem zvolila tuto medotu dám 150 nutrilonu a zbytek se dojí odemně a spí do těch 4 a vím že spí a zbytečně ho netrápím hlady myslím si že kojení je dobrá věc ale abych dávala mu jako některé maminy každou hodinu to by mě mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 20:07
to sem měla přesně já každou hodinu dve a vydržela sem tři měsice ted řikam pokud bude druhé ne měkla sem z toho hrozný deprese malej furt plakal až sme zjistily že to ma z meho mlíka a že mu nestačí
janina2222 píše:
zatím mám sytící nutrilon 1 mám druhé a vím když jsou velké děti je to záhul, s kojením takže jsem zvolila tuto medotu dám 150 nutrilonu a zbytek se dojí odemně a spí do těch 4 a vím že spí a zbytečně ho netrápím hlady myslím si že kojení je dobrá věc ale abych dávala mu jako některé maminy každou hodinu to by mě mohlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 20:08
pokud spí a vyhovuje vam oběma takle tak to neřeš malej spokojenej maminka tež zak bych to neřešela :potlesk: :potlesk:
janina2222 píše:
zatím mám sytící nutrilon 1 mám druhé a vím když jsou velké děti je to záhul, s kojením takže jsem zvolila tuto medotu dám 150 nutrilonu a zbytek se dojí odemně a spí do těch 4 a vím že spí a zbytečně ho netrápím hlady myslím si že kojení je dobrá věc ale abych dávala mu jako některé maminy každou hodinu to by mě mohlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová