Nutrilon na dobrou noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
2.2.12 20:11

moc moc díky za radu :hug: to jsem taky k němu lítala každou hodinu už to není jako při prvním je to větší záhul starší dcera je pořád nemocná, takže spíš k ní stávám než k miminku a když není odpočinek tak se to odrazí i na mléku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.2.12 20:17

neni zač :hug: :hug: tedka to je hlídané ty nutrilony a každa matka chce kojit za každou cenu co nejdéle ja už vím že to neni ono pokud ste nervozní uspěchaní vše se přenaší na miminko a ještě deprese pak místo krasnýho milačka je uřvane díte.J :hug:A jak je malej starej a dceru maš kolik let??malej je spokojenej na noc mu to vyhovuhje ty se vyspíš on taky tak si nedavej vyčitky žadne a ještě ti pak paka přes prs šikovná mamimnka i miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
3.2.12 08:06

Krásné ráno Borufko :mavam: včera jsem se už k počítači nedostala dcera je zas nemocná je jí 5 a bude za chvíli 6 let takže v září už jde do školy jenže zda bude takto nemocná tak mám fobii co bude a malému je 2 měsíce a Tvému prckovi?takže máš jedno miminko? jsem po dvou řezech a chci ještě třetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
3.2.12 08:07

Budu ráda když písneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.9.19 05:08

Dobry den, chtela bych se zeptat :) muze se netrilon davat od 3m?
Mala se budi co dve hodiny, nad ranem co hodinu. Je mozne ze ji moje mleko jiz nestaci…
(Je nutrilon lrpdi nez jine mlička?? Popripade co davate vy detem na noc?) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
25.9.19 08:15
@Lupinek852 píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat :) muze se netrilon davat od 3m?
Mala se budi co dve hodiny, nad ranem co hodinu. Je mozne ze ji moje mleko jiz nestaci…
(Je nutrilon lrpdi nez jine mlička?? Popripade co davate vy detem na noc?) dekuji

Obavam se, ze to nebude tvym mlekem :). Takove budici obdobi maji skoro vsechny deti, ne vzdy ve stejnou dobu. Ja takhle nutrilon prave zkousela od patyho mesice, doktorka mi rekla, at si to klidne vyzkouším, ale at od toho moc necekam. No mela pravdu, zadna zmena. Sice vecer vypil flasku, ale za dve hodiny byl vzhuru na kojeni stejne. Podruhy uz to takhle testovat nebudu. Proste to chce vydrzet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 19:55

@janina2222 myslím, že je třeba promyslet, zda chcete kojit nebo ne.. pokud ne… Tak na dobrou noc mu. muzete dát co chcete, ale pokud ano, láhev vyhodte… asi víte jak. kojeni funguje, tak snad není třeba vysvětlovat, že „hladové, řídké, málo syte“ mleko neexistuje. Je to jen o tom přikládat, a být v pohodě. Pokud zvolíte láhev v jakoukoliv denní dobu, tak brzy kojit přestanete… Ale pokud je pro vás UM pohodlnější, tak ignorujte moje rady… kojeni je boj prostě no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová