Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, jakou mate prosim zkusenost s UM Beba dobrou noc? Jsme uz uplne na UM, zacali jsme s prikrmama a dneska poprve dam Bebu2, koupili jsme i Bebu dobrou noc, protoze mala je docela nespavec a pres den moc nespi a v noci tak 5-6 hodin v kuse, tak ze by to jako na noc pomohlo. Koukala jsem, ze je tam jen snad bramborovy a ryzovy skorob navic, tak jestli to vic zaplacne? Osvedcilo se vam to nekomu? A davat pres den normalni UM a na noc tohle? Diky
Ahoj , já ho taky zkusila, ale žádný rozdíl, malá se budila naprosto stejně…
Ahoj, s Bebou sice zkušenost nemám, ale po x probdělých nocí jsem pro Věrku koupila Nutrilon Extra na zasycení an noc
Efekt to nemělo ani omylem, na některé děti to prostě nezabírá
A přes den bych dávala obyč. Bebu, na noc tu „noční“ ![]()
Bebu dobrou noc neznám, ale zkušenosti s večerníma kašičkama jsem udělala takovou, že to na noční buzení nemá žádnej efekt. … mimča prostě mají svoje biologický hodiny ![]()
Diky za zkusenosti, asi to vyzkousim, kdyz uz to mame koupene, treba to bude fungovat. Koukala jsem na stranky vyrobce a melo by to zasytit bez zbytecnych kalorii navic, tak uvidime. A pisou davat take jen na noc, jinak obyc. UM. Dam vedet jestli to zabralo ![]()
nám pomohla
vyzkoušeli jsme Hami hajaja - bez účinku, pak tu Bebu, zdálo se, že to bude k ničemu, ale po týdnu se přestal v noci tolik budit. Ovšem Jakub byl kojený a tohle měl jen na noc a od 10m - do té doby jsem ho uspávala u prsu a kojila skoro nonstop od 21h do 23h, přičemž pak na hoďku usnul a pokračovalo to skoro do rána… ![]()
za zkoušku nic nedáš
teď už střídáme buď Bebu nebo ještě někdy Nutrilon Good night ale už je veliký, tak je to v klidu ![]()
taky jsem jí koupila, efekt naprosto nulový.naopak jsme měla pocit že se budí ještě víc a pláče.možná jí v tom nějaký ten škrob či co vadilo.
Tak vcera vecer jsme nevyzkouseli, hlidal a krmil tatinek a bylo by to na nej slozite dat posledni bastu z jine krabice
, ale zkusime dnes. Ono to u nas neni s tim spanim az tak tragicke, ted uz nekdy vydrzi spat do pul 7, ale zase treba jen od pulnoci a nekdy vstava i po paty, tak by to proste bylo fajn. Tak diky vsem za zkusenosti.
Takze zatim nam to taky nefunguje, skoro bych rekla, ze dnes mala vstavala driv a s brekem. Ale to s tim nemusi souviset. Uvidime za par dni ![]()
Ahojky, náš mrňousek byl schopen až 5× za noc křičet hlady
TAkže jsme přes den papali UM a na noc jsem na doporučení naší Mudry koupila Bebu Dobrou noc a baštili jsme Bebu Dobrou noc:) A bylo po nočním křičení ![]()
Ahoj holky, začínáme s příkrmama, tak se chci zeptat. Chtěla bych na noc zkusit Bebu Dobrou noc (dokrmuju Bebou, MM nestačí, a chutná mu) Ale na doporučení Mudry pije malej HA verzi mlíka… Tahle Beba Dobrou noc se míchá jen do vody nebo do mlíka? (v lékárnách ji tady nemají, tak jsem nemohla zkoumat
) Jestli do vody, nevadí, že není HA? Nejsme alergici ani já ani manžel.Prcek taky žádné projevy alergie nebo tak něco.
Nebo byste mi jako 1.kaši doporučily něco jinýho?
Děkuju ![]()