Odstříkávání do úlevy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1666
1.8.10 19:09

Odstříkávání do úlevy

Ahoj, právě přestáváme s kojením a tak bych se chtěla na něco zeptat.Při odstříkávání do úlevy(dělám to ručně) je možný to mlíčko potom přidat do láhve s um?A taky jak často si mám odtříkávat?Vždy když by měla být doba kojení nebo něco vydržet až třeba jako by do druhého kojení?A jestli máte nějaký fígle jak tu laktaci zbrzdit tak mi je sem písněte:)Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
1.8.10 19:37

Šalvějový čaj, ten pomáhá. A odstříkávala bych prostě co nejmenší množství a co nejméně často to jde, aniž by mi to bylo nepříjemné…

Jinak, nevím, jak moc je to „košer“, ale já také svoje mléko liju do UM :wink: :oops: Připadá mi to fuk, stejně vypije obojí, tak jestli to má postupně nebo v jednom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 19:41

Ahoj.Mléko co odstříkáš určitě můžeš přidat do lahve.Pokud chceš končit s kojením,tak bych se to snažila vydržet déle než do doby kojení.Moje kamarádka měla s koncem laktace prblém to zastavit,tak jí nakonec dala paní doktorka prášky a možná jsou dobré i studené zábaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.8.10 22:37

Měla by jsi odstříkat vždy jen do úlevy aby se laktace nepodporovala. Když odstříkáš vždy jen minimum, bude mléko, které v prsech zůstane, provokovat v těla tvorbu látek, které laktaci ukončí.
Kamarádka použila homeopatika Lac caninum 30Ch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.8.10 22:51

Také Ricinus communis 15 nebo 30 CH 2× denně 5 granulí. Mátový čaj. Stáhnout prsa. Po odstříkání studený obklad. Odstříkávat co nejméně často (ale bacha na retence a zánět) a co nejméně. Tabletka od gyndr je také řešení - dostala jsem při 1. zánětu, ale potom už jsem s úspěchem používala homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.3.13 13:13

Zeptám se možná blbě, ale odstříkat do úlevy znamená, aby prso bylo měkké nebo aby nebolelo? Pořád se peru s nadbytkem a nevím kolik je akorát, aby se nedělalo mléka pořád víc a víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.3.13 13:16

@esteelauder Do úlevy znamená, aby prso nebolelo. Musíš odstříkávat co nejmíň, jinak bys pořád podporovala tvorbu mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.3.13 13:23

@Z.jev
Děkuju, já se snažím už dlouho dobu jedno prso ukočírovat, ale občas tak „naroste“, že ho pak musím zas pár dní krotit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová