Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojda mam asi hloupy dotaz ale jak pocitate davky mlicka deti na um? Nam jsou 3.5m a mala vypije napr od 7h rano do 7h nasl dne 760ml sunaru.Pocitam to spravne nebo se to pocita od napr 7h jen do 23h a to rani piti je uz pocitano jako dalsi den?
no já bych řekla že ta dávka která je napsaná na tom sunaru je určitě na 24 hodin, takže jak píšeš od 7 rána do 7 rána dalšího dne
Tak dekuji za radu. Me sestra tvrdila ze se to pocita jen za ten den tj 7h az 23h a to by mi pak mala moc nevypila ![]()
já jsem se pro jistotu chtěla podívat na mojí krabici od um, ale my už používáme 2, já jem sunar nikdy nepoužívala tak ani nevím jak je tam to dávkování, ale měla by jsi tammít věk a u toho kolik by mělo mimi za den vypít, tzn, první dávku bych počítala ráno po probuzení, a poslední dávku večer před spaním, popř. jestli se budí v noci na jídlo
a zase ráno po probuzení od začátku
no mělo by to tak být
Udává se množství mléka za 24 hodin. Pokud ti dítě v noci spí, nebo těm, co ti radí
, může vzniknout dojem, že jde o dávku od probuzení do usnutí. Ale jde 100% o 24 hodin.
No me se to taky nezdalo ,ale dekuji za radu take si myslim ze je to pocitano za 24h ![]()