Beba sensitive - tuhá stolice

Nikkinka
18.12.13 14:21

Beba sensitive-tuhá stolice

Máte taky někdo problém se stolicí? Budou nám 4 měsíce a máme Bebu sensitive a malý má strašně tuhou stolici a nevykaká se mi bez rourky(už tak 3 týdny), bříško ho ale nebolí, vůbec nepláče a nekroutí se? Něchtěla bych mu kvůli tomu měnit mlíčko, nemáte nějaký tipy co by nám mohlo pomoct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4784
18.12.13 14:41

@Nikkinka Zkoušela jsem všechny babský rady(švestková šťáva, odvar z ovesných vloček apod.) I jsem mu začala dávat jogurt už v 5,5 měsících… po tom se to trošku zlepšilo, ale rourkovali jsme do 7 měsíců :zed: pomohlo až 5. vyzkoušený mlíko a to, že začal lézt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
18.12.13 15:03

@Nikkinka Po Bebě Sensitive měl můj syn příšernou zácpu. Já tehdy změnila mléko, začala jsem mu dávat Sunar Nutradefense a od té doby v pohodě, pije ho dodnes (2 roky).
Takže bych možná vyzkoušela i jiné UM, jestli mu nesedne lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
18.12.13 15:35

@Nikkinka a nezkoušela jsi probiotické kapky? Mohly by pomoct. Nebo laktobacílky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
18.12.13 18:34

@eseta
Mam snad vse, od biogaii po babycalm a laktobacilky :( zase nevím zda měnit mliko když bříško ho po něm neboli protože nepláče tak ja nevím… Někdo mi říkal ze když začnu začnu dávat prikmy ze se to zlepší, s tim nemáte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová