Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, dnes jsem omylem chytla po studené flašce asi 1-2 hodiny odstáté, místo té nově připravené a všimla jsem si toho, až ho malá celé vypila…nemůže se jí nic stát? Třeba bolest v krku, či žaludeční problémy? Děkuji za pomoc
Může ji bolet bříško, ale teda se divím, že to to dítě vypilo ![]()
Na krabici UM je psáno, že se má spotřebovat do 2 hodin, takže si myslím, že jí nebude nic, max. jen bolet bříško, pokud to bylo studené. Nemůže ji to ohrozit na zdraví ![]()
@MamcaDakulina max vrhne nebo jí bude bolet bříško. Nic víc to neudělá ![]()
Může se poblít, může mít průjem anebo ji může bolet bříško, no a nebo se jí vůbec nic nestane. Já jsem teda vždy nespotřebované UM vylévala, měli jsme Bebu a ta se měla spotřebovat hned po smíchání, takže u nás taková záměna nehrozila.
Jak teď malýho dráždí dásně, tak mu kolikrát taky musím nechat UM zchladnout, protože ho teplý nevypije ![]()
A kolik jí je? Pravděpodobně se nic nestane, náš dvouleťák pije mlíco zásadně z lednice ![]()
@MamcaDakulina muze se poblinkat nebo mit prujem ale muj syn nejaky zbytky mlicka dopiji porad a nic mu neni
To se mi stát nemůže, já mám jenom jednu flašku, takže ji musím včas vymýt, abych ji mohla znovu použít ![]()
nastydnout z toho nemůže, maximálně ten břichabol…
Nemůže se jí nic stát, moji kluci pili a pijou Hipp bio Combiotic a oběma jsem musela dělat jen z vody pokojové teploty, teplý nechtěli a prskali, takže pokud ho spotřebuješ do těch dvou hodin, tak je to v cajku. ![]()
Nic se nestane pokud to nebylo starší víc jak 2. hod. Já pripravuju UM hodinu dopředu, jak nemá pokojovou teplotu, tak ho syn plive
Ale on už má ustálené časy krmeni, tak vím v kolik přibližně bude chtit jist ![]()