2měsíční, kojím, UM zvrací

16
16.12.13 17:19

Kojeni a UM zvraci

Holky poradte, kojim(malej ma 2 měsice) ale malej ma hlad, tak jsem zkusila UM nejprve nutrilon (u prvni dcery nebyl problem, davala jsem ji ho 8měsicu) ten mi vyzvracel, pak jsem koupila sunar, nejenže u toho brečel a nakonec to stejně vyzvracel.co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joaska
16.12.13 17:20

A vážíš, kolik nakojíš? aby nebyl přejedenej

• Citovat
  • Upravit
35857
16.12.13 17:25

A proc myslis, ze ma hlad? Jak casto kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.12.13 17:28

Proč dáváš UM když kojíš? pokud je malej hladovej, tak to je růstový spurt, chce to vydržet a přikládat, za pár dní se to srovná. podat UM je nejlepší cesta, jak do pár týdnů přestat kojit úplně :| a jinak, spoustě miminek většina UM nesedí, a blinká po nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.12.13 17:37

Měl zelené kakani. kojim pořad(hlavně v noci jsem vyčerpana),ale ma to už i jako dudlik, když prso vytahnu vzbudi se, řve nejde ho utišit. U prvni dcerky jsem neměla mleko skoro vubec po dvou měsicich začala davat jednou denne nutrilon a hezky spinkala pak jsem kojila a bylo ok.Ted jak vidim že zvraci a je mu huř tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
16.12.13 17:45

A to s tou zelenou stolici mas od jakoho chytraka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.12.13 17:58

Doporučuji vážit, abys měla jistotu, že nepřibírá a nic nenakojíš, já bych tipla, že je prostě přejedený :kytka:
zelená stolice není ukazatel, toho že má hlad, spíš bych se řídila počuranými plenami
a že ho máš ve dvou měsících u prsu nonstop, bych v tomhle věku považovala za ok stav- rustovy spurt- náročné to období pro celou rodinu :)

• Citovat
  • Upravit
12262
16.12.13 17:59

Moje holka měla zelené kakání jak rákosníček z umělka:-)) kup si váhu nebo se vykašli na jedno z toho, podle mě ho přecpáváš. a nebo nesedí to míchání mm a umělko, kámoška taky musela zvolit jedno z toho, obojí dělalo problém s bříškem. a nebo prostě nesedí ty typy umělka, moje malá mohla jen sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.12.13 18:40
@joaska píše:
A vážíš, kolik nakojíš? aby nebyl přejedenej

Trochu OT,
taky mám doma miminko - skoro šestitýdenní.
Vrtá mi hlavou jak ostatní svoje miminka váží? 8o
Mám doma jen naši dospěláckou váhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
16.12.13 18:48

@Marcek89p To zelené kakaní způsobuje sladký, což je právě z mlíčka - z kojení. To není z toho že má hlad. Já byla u dr a malá se zrovna pokadila, měla tam zelený a žlutý a sestřička to hezky rozebrala, že je to tak správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.12.13 18:52

@zvědavá borůvka Koupí si kojeneckou váhu. ;) Pokud nemá mimčo nějaký problém s přibíráním/jídlem, tak do běžné domácnost netřeba. Vážení jen zbytečně stresí matku. Stačí převvažovat u dr. na běžných kontrolách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.12.13 18:52

@zvědavá borůvka existují kojenecké váhy, dají se i půjčit. jinak samozřejmě kontrolní kojení a vážení kdykoli u dr.
a já hrdinka občas vážila na kuchynské, na obřím tácu, byla do šesti kilo, takže ze začátku, když jsem hysterčila, tak posloužila ta :lol:

• Citovat
  • Upravit
16
16.12.13 19:32

Ach jo, to je šilene :( tak marne třeba vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat