Beba Sensitive - přibývání, stolice

11.3.12 19:05

Beba senzitive - přibývání, stolice

Máte někdo zkušenost s krmením beb senzitive? je nám 15 dnů, papáme toto asi týden po neúspěších s nutrilonem ( zácpa, bolení…). Nyní mi připadá, že malý moc nepřibývá ( 200 g za týden ), má stolici až pětkrát za den a děsně u toho křičí, bříško taky často bolí s křikem. Při krmení vypije trochu, odříhneme a pokračuje, stejně ale vypije tak 70 ml a za hodinu, dvě má zase hlad, vypije třeba pak ješte 30 ml, a tak dokola, připadá mi, že moc nezasytí, nebo že zasytí trocha rychle a za chvíli je zase hladík…ta častá stolice mi vrtá hlavopu. poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.3.12 19:24

Syn byl na bebě sensitive od 8 týdnů,kakal max 2× denně,takový hnusný šedo-zelený sliz.Pil co 2,5-3 h.Bolebřich ho po té bebě celkem přešel.200g za týden mi přijde tak akorát :nevim: My měli ve 4 m skoro 8 kg :lol: :lol: Poradila bych se s mudrou,popřípadě nechala vzít stěr,jestli nemá nějakého bacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.3.12 19:53

Ještě můžeš zkusit míchat Bebu Sensitive s normální Bebou. To jsem taky dělala, protože ta Sensitive je dražší. Ale jde to pouze v případě, že malý nemá alergii na kravské mlíko (Sensitive je zároveň HA)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:41
alviola píše:
Ještě můžeš zkusit míchat Bebu Sensitive s normální Bebou. To jsem taky dělala, protože ta Sensitive je dražší. Ale jde to pouze v případě, že malý nemá alergii na kravské mlíko (Sensitive je zároveň HA)

To je u UM celkem jedno ne? Vždyť všechny (i ha mlíka) se dělaj z kravskýho ne? Pokud nemáš vyloženě kravský tak je to asi jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:41

Ahojky my jsme měli Bebu S. Měl po ní tmavě zelenou stolici kadil 1krát za 2 dny. Břicho ho sice bolelo, ale to měl 3 měsíční koliku. Mě ta Beba příjde taková hladová a vůbec nesytila. Malý měl pak malý přírůstek. Ale pak jsme už začali s příkrmy od 4.měsíce a už se mu zažívání upravilo do normálu.......Ale určitě se s MUdrou poraď kvůli té časté stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:47

Nebo to chce počkat až si na to nové mlíčko zvykne, já myslím, že se to upraví, ta beba s je proti průjmu,zácpě a nadýmání. Ale pokud dítě má tu 3 měsíční koliku to prostě se musí vydržet. Kup mu pupíka (gel na bříško) a masíruj mu bříško, nebo můžeš zkusit espumisan kapky já mu je malému dávala už od narození nebo mu nahřát do mikrovlnky polštářek s peckama a přiložit na bříško (prodávají to v DM) Ale malému nejvíc pomohlo když jsem ho zabalila pevně do deky i s ramínkama a trčela mu jen hlavička říkala jsem tomu housenka :mrgreen: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…683347_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:48

Pevné zavinutí se nám taky osvědčilo,malý mi spal jedině na žížula,do třech m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:49

Mě malý taky pil na etapy to bylo kvůli tomu, že ho bolelo to bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.1.13 10:36

Beba sensitive

Ahojj holky potřebuji poradit, mám 3týdenní holčičku po kolikách z Nutrilonu jsem přešla na Bebu sensitive a koliky ustaly, ale malá víc jí, mám pocit, že Beba sensitive jí moc nezasití. Máte s ní někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
25.1.13 11:42
@tristinka píše:
Ahojj holky potřebuji poradit, mám 3týdenní holčičku po kolikách z Nutrilonu jsem přešla na Bebu sensitive a koliky ustaly, ale malá víc jí, mám pocit, že Beba sensitive jí moc nezasití. Máte s ní někdo zkušenost?

Malý na ní byl od taky od třech týdnů. Hladovec byl velký od narození. Nakonec jsem dávkovala tak co 2-3hodiny a to předepsané množství. Doktorovi jsem odkývala co chtěl on a bylo. Ale je fakt, že malý byl vždycky velký. Teď v roce měl 11,1Kg a 86cm.. Takže tak… doktor se zpočátku děsil jak přibírá.. v 6 týdnech měl 6600g..ale teď je spokojený a nic neříká. Jen že vypadá na 2-3roky. A to nepřekrmujeme a syn pije teď obyč vodu, nejí sladké, mléko pije 2× a jinak ujíždí na mase a luštěninách.. Je to masař
Nevím teda jak je sytná ale malý měl hlad brzy po každém mléku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová