Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky co máte Matýska, můžete mi prosím změřit obvod kojícího polštáře velikost maxi? Chci si ho ušít a potřebovala bych vědět, kolik centimetrů má v obvodu na nejširším místě a pak obvod u poutka. Děkuji mockrát
Budu moc ráda, když mi to vyjde ušít hned napoprvé, ten správný tvar…
Mám ho, nekojila jsem ale na muchlání je super
používám ho jako zábranu, aby malá nespadla nebo nelezla kam nepotřebuje a dobře se s ním spí i mě
.
Počkej jdu to změřit ![]()
V nejširším místě má 74-75cm jestli myslíš přes celé kolem dokola v tom nejširším místě
a u toho poutka má 60cm. Je měkký, dokud jsme chvilku kojili, ale fakt jen pár týdnů tak byl super, ale dá se použít i potom. Jen si na něj kup pratelný povlak, my ho máme bez, musím přikoupit, že jinak by byl za chvilku jak prasátko ušmudlaný.
Děkuji moc moc. Chci si ho ušít, každá korunka ušetřená dobrá
U prvního jsem ho neměla, kojila jsem sice jenom chvíli, ale záda mně hrozně bolela, tak snad to bude s maxíkem lepší ![]()
já mám matýsek standard a taky na něj nedém dopustit,na kojení super a na válení u telky taky ![]()
Renčo, tak pokud umíš šít
o tom žádná, zkus i projet nějaké ty e-shopy někde ty rozměry budou, můžu ti ještě změřit zítra kolik je to +- na délku jestli ti to pomůže. Pokud si šikovná a umíš si sama ušít, tak do toho
. Tak si můžeš vybrat i sama látku všechno, kuličková výplň se dá koupit v každém obchodě s byt. textilem nebo tam budeš dávat peří? ![]()
Už mám objednané tu výplň, která tam má být (duté vlákno kuličky). Na stránkách výrobce ty rozměry na délku mají. Snad se mi to povede ![]()
Doufám, že to bude dobrý pomocník. Už se těším, až ho budu používat ![]()
Renča88 píše:
Doufám, že to bude dobrý pomocník. Už se těším, až ho budu používat
Báječné, si fakt šikovná
![]()
@Renča88 Jééé, jsi šikovná, jak jsi ho teda udělala dlouhý? Dík.
Chci se do toho taky pustit, ale nevím, jestli těch 215cm není až moc… ![]()
mám od Matýska ten 150cm a uplně mi na kojení stašil,teď si s ním malá hraje nebo ho má přítel za krkem,když kouká na telku
![]()