Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím,mám dotaz,malýho krmím Sunarem Complex 1,za dva týdny bude mít ukončený 4.měsíc,tak bych chtěla vědět jestli bych měla přejít na Sunar plus,který je právě od ukončeného 4.měsíce??
Complex je od narození, a pak další je od 6.měsíce…sunar original ma asi trochu jine složení, že ten complex je asi lepší, když je dražší ![]()
ahoj, pokud můžu poradit z vlastní zkušenosti, tak dávej až do ukončeného 6.měsíce Sunar Complex 1 pokud vám vyhovuje! já jsem to stejné řešila před rokem a malému ve 4.měsíci začala dávat právě ten Sunar Plus (že byl levnější), ale byla to katastrofa! bolívalo ho bříško a byl z toho úplně zacpaný! takže radím: do 6.m. Sunar Complex 1, od 6.m. Sunar Complex 2 a od roku Sunar Complex 3
my jsme to takhle dávali a byla pohoda
hezký den
první dcerku jsem měla na Sunaru od narození a normálně jsem to střídala.Do 4m Complex,pak plus nebo který jsem zrovna měla nebo byl v akci.Druhá má 14m,Sunar má asi od 6m.Do 10 dostávala Complex,pak Original od 10m nebo jsem pokračovala v Complexu od 6m. I teď beru ten,co je v akci.naštěstí na bíško netrpí,je jí to šumák
Complex má vylepšené složení,proto je i dražší