Co chutná jako mateřské mléko?

11620
11.3.12 09:35

Co chutná jako mm?

Ahoj, prosím o radu pro kamarádku. Její 8-mi měsíční syn odmítá UM. Vyzkoušeli už snad všechny, kojí v noci po 1,5 hodině, tak by mu ráda něco dala. Kaše taky nechce, příkrmy nic moc. Slyšela jsem, že snad ty jedničky se podobají mm. Nemáte tip na mlíčko, které je nejpodobnější chutí mateřskému? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
11.3.12 09:38

každé MM má jinou chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.3.12 09:43

no …hlad je sviňa a jednou sní i něco jiného :-) nic se totiž mateřskému mléku nepodobá, zvlášť když se mm přizpůsobuje dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
11.3.12 09:56

Nepotěším tě, ale třeba můj malý UM taky nepozřel… a to ani v kaši, takže jsem dávala příkrmy a kojila. Kaši vzal na milost až ve chvíli, kdy jsem ji začala dělat k normálního mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 10:14

Já myslím, že se nic úplně podobat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.3.12 10:19

ahojky ale to, že kojí po 1,5 hod. nemusí být vubec řešení UM. Oni v tomto věku začínají být „vyčůraní“ a prostě chtějí jenom to prso. Ať zkusí nabízet čaj apod. místo mlíčka. Ono to mlíčko v noci moc nevyřeší. Nechci být chytrá,ale z vlastní zkušenosti. Kamarádce v tomto věku doporučil dr. kvuli prave častemu kojeni - dat dítě spát vzlášt a vstavat k nemu a po 1,5 nabídnout čaj a zkusit nakojit až po tech 3 hod. Tot jenom moje zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.3.12 10:28
Loudalka píše:
ahojky ale to, že kojí po 1,5 hod. nemusí být vubec řešení UM. Oni v tomto věku začínají být „vyčůraní“ a prostě chtějí jenom to prso. Ať zkusí nabízet čaj apod. místo mlíčka. Ono to mlíčko v noci moc nevyřeší. Nechci být chytrá,ale z vlastní zkušenosti. Kamarádce v tomto věku doporučil dr. kvuli prave častemu kojeni - dat dítě spát vzlášt a vstavat k nemu a po 1,5 nabídnout čaj a zkusit nakojit až po tech 3 hod. Tot jenom moje zkusenost

Chytrá se být nesnažíš, děkuji za každou radu. Jenže on ta potvůrka vyčůraná odmítá i lahev a jakoukoli jinou tekutinu než to maminčino mlíčko. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 10:30
jajul píše:
Loudalka píše:
Chytrá se být nesnažíš, děkuji za každou radu. Jenže on ta potvůrka vyčůraná odmítá i lahev a jakoukoli jinou tekutinu než to maminčino mlíčko. 8o :roll:

Zkus třeba takovou tu láhev s lžičkou :palec: A nějaký čas pít třeba bude, nebo jen čistou kojo vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.3.12 12:44

Ahoj, když mně dětská doktorka doporučovala umělou výživu, byl to Nutrilon a kromě jiných výhod, jako že podporuje imunitu říkala, že chutná nejvíc podobně MM. Obě děti jsem odstavila okolo roku a je normální, že lahev nechtěly hned, ale po pár dnech nabízení se chytly, takže to chce trpělivost. Syn pil Nutrilon do 3let a 3měsíců, dcera je dvouletá a stále Nutrilon pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová