Beba, Sunar nebo Hipp?

15
28.1.16 12:16

Beba, Sunar nebo Hipp?

Ahoj, jaké máte zkušenosti s kojeneckými mléky Sunar nebo Hipp? Jaké doporučujete? Jsou nám 2 měsíce a bohužel musíme přikrmovat, zatím máme Beba Sensitive, HA nám kvůli prdíkům nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
28.1.16 12:18

My ted zkouseli Hipp. Cetla jsem na nej plno kladnych hodnoceni a ma probiotika a prebiotika. Bohuzel nam, ale nesedlo. Malej mel po nem zacpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
28.1.16 12:19

Já jsem teď dávala Sunar a spokojenost :D ale chce to vyzkoušet je úplně jedni, co ti poradí ostatní, každé dítě je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.1.16 12:20

@michalka17 Nám chutnal víc Sunar než HIPP a NUTRILON. Má lepší chuť je sladší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
28.1.16 12:26

S dovolenim se vtirnu :mrgreen: Sice plne kojime ale tohle tema me zajima :) Malemu davali v porodnici Hipp, nez jsem se rozkojila. Ten mu sedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.1.16 12:34

@michalka17 oběma mým dětem sedl jenom Hipp. Druhému teď dávám Babybio a Holle a ty mu sedí taky, ale už je starší.

• Citovat
  • Upravit
55
28.1.16 12:35

Já dávala Hipp asi od 1 měsíce a naprostá spokojenost. Předtím jsem zkusila Nutrilon a Hami a hrůza, po Hippu krásně kakal a žádné bolení, ale moc nezasytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.16 12:42

Sice to není přesná odpověď na otázku, ale u nás,,frčí DM mlíčko", nejsem žádný odborník, ale složení je téměř stejné jako u Hippu, ale cena je úplně jinde. Mára ho má ze všech nejraději :lol: takže za nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
28.1.16 12:51

Nam teda naprosto vyhovuje ta beba, mame tu bebu pro, doporucila mi ji i detska doktorka a nemame s ni zadnej problem, je na ni od 4. mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
28.1.16 12:52

Tak co se tyce hippu tak synovi sedl ale Ted sem ho davala dceri a Ta mi po nem hrozne plakala, porad tlacila a nemohla se poradne vyprdet. A nepomahalo ani nahrivani ani kapky na prdiky a antikolikova flaska. Takze sme mlicko byli nuceni vymenit. davam Ted bebivitu a mala je zatim naprosto spokojena. Zadne 3 hodinove bolesti briska kazdy vecer. Ale k dotazu. musite vyzkouset co miminku sedne. synovi sedlo snad vse. Ja vzdy doporucovala hipp protoze syn nemel nikdy problemy ani s briskem, ale Ted ho dcera nesnese takze v tom se asi poradit neda. musite vyzkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.1.16 12:54

Dávám UM jenom do kaše a Beba mi tak strašlivě smrděla, že jsem musela koupit něco jiného. Mrňousovi je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
28.1.16 12:56

@Týna S take jsem zkusila koupit, kdyby nam nove mleko nesedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.16 18:02

@ivkaaa mlíčka jsem zkoušela ochutnat a to z DM mi přijde,,tak akorát." Chutná i mě, na rozdíl od jiných značek :) Zatím jsem se u kamarádek setkala jen s klad. reakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.1.16 18:56

Ja pred par lety odchazela tak tez s um z porodnice,, stridala jsem sve um odstrikane,, s Beba pro ( v krabici od 0 mesicu) byla uzasnaaaa pak jsem dostala od kamaradek hipp a nutrilon,,, ty klasicke s tim probiotikem a hruza vubec se nevyprazdnoval,, tak jsem se hned vracela k beba a u druheho mimi opet pujdu do beba,, ale kazde mimi je asi jinaci coz chapu,, urco naslouhejte svemu instinktu jste maminka to citite,,, jen vim ze beba uplne nahodou myslim loni vyhrala mleko roku,, coz me po par letech opravu potesila ze to je mezi dobrymi mleky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.1.16 18:58
@Bára 123 píše:
Já dávala Hipp asi od 1 měsíce a naprostá spokojenost. Předtím jsem zkusila Nutrilon a Hami a hrůza, po Hippu krásně kakal a žádné bolení, ale moc nezasytil.

nutrilon me taky sokoval 3 dny boleni to jsemneznala s Beba ha od nestle,, zadne prdiky nadymani nic,,, hipp se spatneji ( 8 let zpet rozmixoval v mleku ) chutove me osobne chutnal sunar haaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová