BEBE 2 HA pro 4 týdenní mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
3.10.07 11:41

BEBE 2 HA pro 4 týdenní mimi

Ahoj, potřebuju poradit, Filipka plně kojím, ale potřebuju ho zítra pohlídat a vím, že to bude na dýl než dostane hlad. Odstříkané mléko nemám a nějak mi to nejde a tak jsem myslela, že bych mu na tu jednu dávku mohla třeba dát Bebu 2 co mám doma pro staršího, samozřejmě řidší, co si o tom myslíte?
Předem díky Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7553
3.10.07 12:13

Ahoj Anino,
jé tak to bych nedělala, dyk je to ještě malinkatý miminko a mlíko 2 pro takový mimi není a myslím, že ani ředěný… Má jiný složení, jinej obsah ml. bílkoviny a těch vitamínů než pro novorozeňata a já bych se bála, že ho bude bolet bříško nebo bude mít jiný potíže… Ono to svádí pro to jedno krmení, chápu, ale riskovat třeba prořvanou noc kvůli bříšku… Spíš bych se snažila odstříkat. Nebo koupit mlíko 1.
Tak ať to dobře vymyslíte:-)
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
3.10.07 13:10

Milá Anino2 , faktem je, že by se nejspíš nic nestalo, kdybys to udělala řidčí, než normálně, chápu, že kvůli jednomu papání nechceš kupovat zbytečně celou krabici UM, ale perfektní jsou hotová mlíčka ve skleničce, stojí kolem 35 Kč, sice je to palba za malou lahvičku..ale pro jednou myslím je to v pohodě. BEBA je 90 ml

http://www.lekarna.cz/…/v/70472.jpg

Obrázek lahvičky Nutrilonu jsem nenašla, ale je to 100 ml lahvička NUTRILON 1 Premium.

Myslím, že tím svůj požadavek, krásně vyřešíš.

Papání zdar.

Pavlička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí