Menstruace při kojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
2.10.07 10:40

Menstruace pri kojeni?

Mozna hloupy dotaz, ale nevim…tak se ptam vas zkusenejsich. Vcera jsem zacala dost krvacet, plne kojim 3 mesice. Taky prsa nemam tak nality. Je to normalni? Slysela jsem, ze pri kojeni by se menstruace nemela dostavit. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3813
2.10.07 10:44

ahoj, MS se může a nemusí dostavit, po prvním porodu jsem kojila 8 měsíců a po 6-nedělí jsem to normal měla teď se mi MS dostavila až o 5 měsích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
2.10.07 10:45

Ahojky,

je to uplne normalni. Menstruace se muze po porodu dostavit v podstate kdykoliv. Kazda zenska to ma jinak a i po kazdem porodu muze prijit jindy (treba u me poprve po 6 mesicich, podruhe az po 11).

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.10.07 12:28

Tak tento dotaz se hodí, taky jsem začala krvácet a trvá to už 9 dnů. Už jsem chtěla volat na gyndu jestli je to normální. Poprvé jsem to dostala až po 8 měsících. Taky plně kojím, tak 6 až 8 krát denně a někdy 2 krát v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
2.10.07 13:06

MS sem dostala poprve taky nekdy 3 mesice po porodu, Kuba byl tou dobou plne kojen. A prvni cykly byly docela sila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.07 13:28

Tak já jsem po prvním porodu, dostala menzes po 3 měsících, pak pravidelně, brala jsem exluton, po druhém porodu, to už bylo zajímavější, syn plně kojen do 6měsíců, pak pokračování do 26 měsíců, od června ho nekojím a menzes jsem dostala minulý týden, tedy po 3 letech, stále beru HA Cerazette, myslela jsem , že už tu mrchu nikdy neuvidím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.10.07 20:29

Neměla ale normálně i může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
2.10.07 21:38

Ahojky,
MS většinou nějakou dobu není, ale může přijít i po šestinedělí. Mě dr. říkal, že když jsem se dlouho čistila (celé šestinedělí), tak asi 3 měsíce by se MS neměla objevit. A zatím nic, tak doufám, že to chvíli ještě vydrží :) Prý bývá první MS hodně silná, tak se moc netěším :x

kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.10.07 21:50

Tak ja se taky cistila cele 6tinedeli a uz to tu mam znovu :evil: Co se da delat. Jen si rikam jestli tomu nepomohlo domaci stresove obdobi, ale to je asi blbost co :?: Jinak diky vsem za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.10.07 22:03

Já jsem to poprvé dostala 5 týdnů po porodu, pak ještě jednou a od té doby co beru antikoncepci, tak to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.10.07 22:15

No stres působí snad na všechno… Jinak já se čistila podruhé taky tak nějak celé šestinedělí a MS přišla hned po šetinedělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
2.10.07 22:18

Tak, MS jsme dostala 8 měsíců po porodu a kojím doteď docela dost. Cykly jsou silný a bolestivý, tak doufám ve zlepšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.12.07 11:39

Já jsem se čistila 4 týdny a v 6.týdnu od porodu jsem zas začala trochu krvácet, měla jsem problémy s mlíčkem (asi 2 dny byly trochu hladový)..na gyndě to nazvali špiněním a přesně po 4 týdnech jsem zase „špinila“ a zase byl hlad…skoro bych radši víc krvácela než ty slzy jako hrachy a prokřičený večery s kručícím bříškem (s UM mě poslala do háje) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.4.11 12:57

mám podobný problém, jen jsem první menstruaci dostala už 2 měsíce po porodu a za 14 dní se opakovala znova. Je to normální, když plně kojím? Může to být známka nedostatečné tvorby mléka? Mimčo mi nepřibírá na váze.Nemáte někdo podobnou zkušenost???? :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
27.10.15 22:34

Mě teda 6 nedělí končí až 12.11., ale tak před 3 dny mi na cca 2 dny skončily očistky a nic se nedělo. A pak pak po asi 2 dnech jsem začala opět krvácet, ale jen tak lehce. Žádná tragédie. Nevím teda, jesli je to MS nebo se po 2 denní pauze zase rozjelo to čištění. Dokonce se mi udělalo i akné, začala mě bolet hlava a mám i chutě. Prostě vše, jako při MS. Plně kojím, a už skoro týden beru Cerazatte. Tak nevím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová