Menstruace při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
27.10.15 23:30
@Patruse.M píše:
Mě teda 6 nedělí končí až 12.11., ale tak před 3 dny mi na cca 2 dny skončily očistky a nic se nedělo. A pak pak po asi 2 dnech jsem začala opět krvácet, ale jen tak lehce. Žádná tragédie. Nevím teda, jesli je to MS nebo se po 2 denní pauze zase rozjelo to čištění. Dokonce se mi udělalo i akné, začala mě bolet hlava a mám i chutě. Prostě vše, jako při MS. Plně kojím, a už skoro týden beru Cerazatte. Tak nevím? :nevim:

Já mĕla po 6 nedĕlí normální menstruaci i když jsem kojila.
Ale už si nepamatuji, jak dlouho po 6 nedĕlí přišla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.10.15 07:03

@Patruse.M : tezko rict, tu a tam nekdo v sestinedeli i znova otehotni, mozne je ledacos, i kdyz ne uplne obvykle…jinak me se treba akne udelalo po porodu priserne, horsi nez v puberte :pocitac: :mrgreen: ale ms to nebylo…i kdyz tu jsem dostala pomerne brzo, po 3.5 mesici navzdory plnemu kojeni (kojim i v noci minimalne 2×)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
28.10.15 12:34

U dcery jsem kojila a menstruaci měla až když měla nějakých 9 měsíců a prala jsem antinu pro kojící, ale pak jsem skoro pořád špinila tak jsem vysadila. U syna kojím taky a mestruaci jsem dostala když měl 3 měsíce, antinu neberu žádnou. Tak nevím, doktorka řekla že je to u každého jiné, i po každém porodu je to různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.10.15 12:39
@EvaK píše:
Mozna hloupy dotaz, ale nevim…tak se ptam vas zkusenejsich. Vcera jsem zacala dost krvacet, plne kojim 3 mesice. Taky prsa nemam tak nality. Je to normalni? Slysela jsem, ze pri kojeni by se menstruace nemela dostavit. Diky :)

Je to individuální, někdo nemá menstruaci, dokud kojí, jiný ji nemá, dokud kojí v noci, někdo, dokud nezavede příkrmy a někdo ji má i při plným kojení.

Já dvakrát po sobě plně kojila dvojčata, při prvních jsem menstruaci dostala, když jim bylo 5 měsíců, při druhých, když jim bylo 8 měsíců. I ty 3 měsíce nejsou žádná výjimka, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.11.23 10:51

Potřebovala bych se zeptat. Jsem 3 měsíce po porodu a dostala jsem to, ale je to takový, že jednou to mám a druhy den ne. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová