Bebilon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucka1989
26.10.10 10:57

ahoj chtěla bych se zeptat kolik ten bebilon stiji v polsku měla bych zajem o 1 normalní děkuju za odpověd

• Citovat
  • Upravit
35
28.10.10 23:29

Lucka1989- koukni na mimibazar.cz. Já ho tam kupuji od Kateřiny H. (Kačenka2) a u ní Ha 200,– a AR 185,–. Plus poštovné. Zatím se mi to opravdu vyplácí a malý je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.10.10 00:19

Teď jsme kupovali, balení Nutrilon 1, 800g vyjde na 235,– (u nás 339,–).Na mimibazaru prodávají za 260,– Do polska to máme daleko, cesta vyjde na 600,– tak příště si objednám přes ten mb.Teď jel přítel přes polsko na severní moravu, tak nakoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
4.11.10 08:31

a prosim tě kde tam jsi ho kupovala moc děkuju za odpověd

• Citovat
  • Upravit
1762
4.11.10 21:45

nejsem si jistá na co se ptáš :nevim: V Polsku normálně v supermarketu. Na mb si zadej bebilon vyhledat a něco ti vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
8.11.10 22:00
Ajka a Domi píše:
a co zkusit ten nutrilon extra,je více sytící ve žluté krabici místo modré,ale spíše půjde o spurt,to přejde během týdne :wink: a zas bude líp

A ten sytící Nutrilon se může už takhle brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.11.10 09:43

myslím, že se vyrábí nutrilon extra od narození :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
20.1.11 15:27

Bebilon lze objednat i přes české e-shopy, když je cesta do polska přílíš nákladná…

http://www.detska-strava.cz/detail.php?…

http://www.prebalit.cz/…rilon-1-v-cr

http://www.mamitati.cz/index.php?…

atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
13.5.11 07:54

Dotaz pro ty, co si jezdí pro Bebilon osobně - kupujete v lékárně a platíte zlotými? Za české koruny jako na tržnici to asi nejde? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.2.13 00:02

Holky ja mam ted asi druhy tyden bebilon z Polska malý má nehoraznu zácpu!!!a šíleně tuhou stolici!!! :(
poslední dva dny je dost nervlý, myslela jsem že kvůli zoubkům, ale ted jsem na to přišla! je to tim bebylonem! nám opravdu nesedí! i když každý píše, že je to to samé jako nutrilon po tomhle s ním prožívam tomu neveřím! pořád se snaží tlačit a nic a dokonce myvá take tm. zelenou stolici!!!což není dobre! :?
takze nedoporučuji nikomu! my použivali nutrilon, a teď jsem přešla na ten bebilon. jinak taky jsem přestala kojit nedávno tak mě napadlo že by to mohlo být i tím že se mu jde tak tuho…nevim no…
:think:

(dokrmovala jsem -tedy kojila a davala nutrilon ted bebilon)…ale nejspis zitra sjedu zpátky pro nutrilony! :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
28.2.13 00:28
@petula1 píše:
Holky ja mam ted asi druhy tyden bebilon z Polska malý má nehoraznu zácpu!!!a šíleně tuhou stolici!!! :(
poslední dva dny je dost nervlý, myslela jsem že kvůli zoubkům, ale ted jsem na to přišla! je to tim bebylonem! nám opravdu nesedí! i když každý píše, že je to to samé jako nutrilon po tomhle s ním prožívam tomu neveřím! pořád se snaží tlačit a nic a dokonce myvá take tm. zelenou stolici!!!což není dobre! :?
takze nedoporučuji nikomu! my použivali nutrilon, a teď jsem přešla na ten bebilon. jinak taky jsem přestala kojit nedávno tak mě napadlo že by to mohlo být i tím že se mu jde tak tuho…nevim no… :think:(dokrmovala jsem -tedy kojila a davala nutrilon ted bebilon)…ale nejspis zitra sjedu zpátky pro nutrilony! :think: :zed:

Hm a nemůže ta zácpa být něčím jiným? třeba že dostává potraviny, které staví? Banán, rýže… i když teda zelená stolice, to nevim…
já právě taky na Bebilon nedám dopustit a též pevně věřím, že Bebilon a Nutrilon jedno jsou. A Bebilon Comfort nás zachránil od kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová