Umělá výživa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
9.10.10 11:05

umělá výživa

Dobrý den, chci se zeptat, malá má problémy s UM. Je jí 9 dní a střídáme MM s UM. Nyní ji dáváme Nutrilon AR 1, po kterém nám neblinká, ale zase má problémy se zácpou, pořád ji bolí bříško, svíjí se, propíná se a pláče. Už jsme ji i pomáhali - děláme masáž bříška, používáme Pupíka mast, podáváme kapičky Sab Simplex, a už jsme i použili trubičku do zadečku. Když jsme podávali BEBA HA 1 tak nám zase blinkala. Četla jsem o Nutrilonu Comfort - který je proti zácpě. Je možno přejít zase na jinou stravu tak brzy a jaké máte zkušenosti s tímto Nutrilonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
9.10.10 12:11

Ahoj, tak my byli jen na Bebě, i když úplně první plechovka byla Nutrilon, protože Bebu v lékárně ten den neměli, takže nemůžu říct, ale asi bych zkoušela dokud jí nějaký mlíko nesedne tak, aby byla spokojená než ji takhle trápit mlíkem se kterym má problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.10 13:33

Já mám s Comfortem zkušenost výbornou, od začátku jsem dokrmovala ke kojení, na Comfort jsem najela asi ve třech týdnech + kapky Baby calm a od 5. týdne jsme nevěděli, co jsou prdíky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.10.10 14:24

hezký den, Comfort máme pořád (4 měsíce), prdíky taky, ačkoliv je pravda, že nevím jak by to vypadalo, kdyby jsme měli jiné mléko (jestli by to nebylo ještě horší). Kryštof chodí kadit v průměru jednou za dva dny, má stoličku tužší, ale problém s vykakáním nemá. A holčička blinkala i z MM nebo jen po BEBE? Protože třeba by stačilo mlíčko zahustit Nutritonem, jestli je to reflux? Jestli jí nesedlo mlíčko jako značka, tak by neblinkala po MM (aspoň si to myslím). No pokud chcete Comfort vyzkoušet, tak asi není na co čekat, každopádně není nikde napsáno že to pomůže. Rozhodně bych pak ale vyčkala aspoň 14 dní, než se třeba pokusíte značku zase změnit, kdyby to nebylo úplně to pravé ořechové. Jinak pokud jsou prdíky, zkusila bych ještě BabyCalm. Přeju ať bolístky brzo ustanou, já už se u nás tohot dne nemůžu dočkat, i když už je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.10.10 17:06

ahojky,ano není problém přejít hned na jiné mlíčko,my to přesně tak udělali cca ve 14dnech a přešli jsme na nutrilon comfort..ale dneska ti můžu po zkušenostech říct,že nám vůbec nepomáhal..po měsící jsme přešli na hipp a s bříškem byl klid,ale stolice tuha,tak jsme se vrátili na nutrilon comfort(nechtěla jsem tak měnit) a to byly tři dny peklo!!!! ještě větší koliky…mudr nám řekla at okamžitě změníme mlíčko,že má bříško jak kámen..jsme na beba sensitiv(taky proti bolení) a prdí jak starý chlap :-P jinak ještě doporučuju lactobacilky baby+baby calm…sab simplex je total na hov… :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.10.10 17:48

Ahoj, tak u nás měl NUtrilon Comfort úspěch, s prdíky byl klid, malá na něm byla částečně od narození, později byla jen na Comfortu a v pohodě. Mám vyzkoušenu už i na starších dětech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.10.10 10:03

Ahoj já dokrmuju sunarem a neblinká mi po tom.A na prdíky trpí každé miminko já ještě mu dávám čajček s fenyklem co se může pít třeba první den po narození,ale je mi divný že malé dáváš ty kapičky když v lékárně mi řekli,že se mají dávat až po třech týdnech po narození.Jink není moc dobré že střídáte ty příkrmy pak to trávení bude mít hodně rozházené.Nejlepší je kojit,ale chápu že někdy to nejde i my s tím bojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.10.10 10:13

Kacenko, mně MUDr. Sab schválila u nejstarší dcery hned po příchodu z porodnice, tj. v 1 týdnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.10.10 10:22

fakt jo tak to já si to teda taky koupím,tak moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.10.10 10:24

Kacenko, není zač, ať zabere :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie