Bebilon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
10.10.10 16:13

bebilon?

ahoj, chtela jsem se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s bebilonem? pisou ze je to stejny jako nutrilon ale o trochu levnejsi, tak se chci zeptat na nazor. dekuji a jeste dotaz, kolik vase mimčo vypilo ml ve skoro třech tydnem? (presne nam je 17dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
10.10.10 16:44

Ahoj, Bebilon a NUtrilon je jedno a to samé, toho se nemusíš bát :wink: U nás se UM jmenuje Nutrilon, v Polsku Bebilon, složení je totožné… Ve 3 týdnech malá pila 60-90 ml :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.10.10 16:50

no mi mame 90ml a nejdriv dobry ale posledni dva dny mi buli, tak si myslim ze ma zase malo a nevim jestli 100 uz neni moc na ten vek, mame skoro 4kg tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
10.10.10 16:55

a co zkusit ten nutrilon extra,je více sytící ve žluté krabici místo modré,ale spíše půjde o spurt,to přejde během týdne :wink: a zas bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.10.10 17:01

Market, tak malá měla pře 4 kg po narození :wink: Ale měla menší spotřebu, o to jedla častěji :wink: Tak zkus přidat, uvidíš :wink:
Nutrilion Extra na každého nezabírá a rozhodně by se s ním nemělo krmit celý den. Je určený na zasycení na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
10.10.10 18:16

Bebilon používám, když je možnost ho koupit, nejsem padlá na hlavu, abych utrácela za Nutrilon :lol:
A ve třech týdnech pil Damien 60-90ml každé tři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 19:12

Bebilon kupuji a jsem s ním spokojená.A nemůže mimčo brečet kvůli bolení bříška? Kamílek pil tak 60 ml každé 2,5 -3 hodiny a sytící nutrilon nám nezabral budil se stejně jako po klasickém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.10.10 19:41

ne to asi ne prdiky zatim nemame, prdi o sto šest :-) no uvidim stim bebilonem, stava se mi ze mi nekdy vyzvraci uplne vsechno, stalo se mi to presne pred tydnem v nedeli a ted taky :cry: a docela dost ublinkava, tak asi zkusim ten nutrilon pro ublinkavaci deti, snad se to zlepsi. chce se mi brecet kdyz vidim jak to znej vyleti :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 19:45

A nemohlo se mimčo taky přejíst?Malej,dyž se přejedl taky pak zvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.10.10 21:28

sytici bebilon je na kulovy, proti blinkani je dobry zkombinovat bebilon normalni a bebilon antireflux, kdyz das jen AR, tak to casto zabetonuje bricho moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.10.10 21:39

My jsme na bebilon přešli zhruba před týdnem, je opravdu úplně stejnej. Jinek náš martínek má teď tři a půl týdne a pije 90-120ml po 2,5-3 hoddinách.Jakmile se pokadí, nic kromě jídla ho neutiší. Narodil se jako 4 kilový a na prohlídce ve třech týdnech měl 4070 (z porodnice odcházel 3750). Jinak mi ublinkává od návratu z porodnice a to jak u nutrilonu tak i bebilonu. Taky jsem si myslela že je to přejedením, protože opravdu toho spořádá hodně, tak mu zkouším dávat míň, ale nějak to nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.10.10 21:41

takže ten ar nutrilon se dá bezproblému míchat s normálním nebo ha? máš s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 23:03

Mě třeba malej blinkal po nutrilonu comfort to je proti prdíkám a zácpě pak to přešlo a teď už vůbec neblinká.
A dáváš ho odříhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.10.10 17:53

sexyfraga odříhává, a to i během pití, nikdy tu flašku nevypije najednou. a po jídle i 15 minut. Teď jsem po poradě s doktorkou objednala Bebilon AR a budu ho míchat s HA. Tak uvidíme, ve středu by měl přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.10.10 20:59

Tak už nám přišel ten bebilon Ar. Míchám to malýmu půl na půl s bebilonem Ha ať to nemá jak beton a už neblinká a je i líp najezený. Už to totiž vypadalo, že mu nebude stačit ani 120 ml. Takže vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová