Běhání a zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
25.7.22 19:55

Běhání a zvracení

Dobrý den, mám prosbu, jestli jste někdo neřešil podobný problém. Syn (4 roky) občas prostě lítá tak strašně, až z toho začne kašlat a z toho kašle se mu navalí a ublinkne se. Například včera jsme jeli na kolech, stavili se na piti dal si parek v rohliku, kdyz jsme se vraceli, tak vsechno super, pak jsme zastavili na hristi, kde lital a pak zacal kaslat az se ubliknul. Dneska jsme taky meli stejnou situaci, ze lital tak strasne, az se zastavil a po chvili se rozkaslal a znovu ubliknul. Ma to po velile fyzicke aktivite. Samozrejme budu resit s doktorkou. Mel to uz parkrat, ale treba nekdo bude mit zkusenost. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.7.22 20:26

Syn měl podobné problémy z astmatu.

• Citovat
  • Upravit
4148
25.7.22 20:34

Spis mi to prijde jako reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.7.22 20:58

Diky moc za komentare, astma me taky napadlo, jsem astmatik, takze je dost mozne, ze to bude mit taky. Ale nastesti nepiska, nezadychava se. No uvidime, co rekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65011
25.7.22 21:01
@emartnet píše:
Diky moc za komentare, astma me taky napadlo, jsem astmatik, takze je dost mozne, ze to bude mit taky. Ale nastesti nepiska, nezadychava se. No uvidime, co rekne doktorka.

dcera taky nepískala ani nebyla moc zadýchaná. Místo toho kašlala a natahovalo ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
25.7.22 21:12

Sice nejsem dítě, ale také mě trápí po velké námaze silné záchvaty kašle až vyvolávající zvracení. A mám zvětšené srdce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.7.22 22:20

@Alexandria Nixia nad srdcem jsme taky premysleli, no musime se zeptat pediatricky, divala jsem se na priznaky zvetsene srdce u ditete, ale zadne jine krome toho, ze kdyz strasne lita a pak zacne kaslat az se pozvraci nema, ale samozrejme se musi doktorka podivat na vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
25.7.22 23:20

Toho, ze pri kasli zvraci, toho bych se nebala, to je vcelku normalni. Ale ze po namaze kasle, to prober s pediatrem.
Nase dite zvraci, kdyz hodne vriska
/breci nebo se opravdu hodne smeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí