Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, nechystá se někdo vyběhat povánoční kila navíc v Ostravě centru? Ráda bych běhala s někým, tak kdyby tu někdo takový byl. ![]()
@Mmsg píše:
Nechci ti moc radit, ale nezapomeň na plynovou masku- Ostrava je díky polským pras**ům město s nejvíce znečištěným ovzduším v ČR.
@Mmsg píše:
Já jsem ze stověžaté špíny.
pak bych se nevyjadřovala k ostravě.. tu je to v klidu.. letos naprosto.. ![]()
@Mmsg píše:
Jj, zrovna dneska běhat šlo, ale jinak Ostrava-Radvanice v roce 2017 86× pouze s plynovou maskou.
Já behavam na okraji centra. Komenak je asi idealka, ale ten mám tak pět zastávek a kus pěšky
, takže akorát přiběhnout a zpátky
Běhám přes Miladu Horákovou, směr Fifejdy a dál pak k Benátkám přes Marianky..trasa ne zrovna nejlepší, ale v okolí asi jediná
. No a teď mám pauzu (shazuju povánoční i poporodní kila
), tenisky hodláme obout tak v dubnu
.
@baracudas píše:
Já behavam na okraji centra. Komenak je asi idealka, ale ten mám tak pět zastávek a kus pěšky, takže akorát přiběhnout a zpátky
Běhám přes Miladu Horákovou, směr Fifejdy a dál pak k Benátkám přes Marianky..trasa ne zrovna nejlepší, ale v okolí asi jediná
. No a teď mám pauzu (shazuju povánoční i poporodní kila
), tenisky hodláme obout tak v dubnu
.
Ahoj, ja se zrovna pristehovala do Marianek kousek od futura a hledam trasu, nejsem žádný extremni bezec, ted jsem dlouho nebehala ale rada bych zase zacala, uz behavas pripadne prosim nohla bys mi napsat do zpravy treba podrobneji tu trasu? Jistymi castmi ostravy mam docela obavy za veceru probihat tak me tva trasa zaujala ![]()
@nicolletta1985 Já ještě běhat nezačala
Se dvěma kusama na to bohužel nemám moc čas a ani energii
Ale tady ti přiložím mapku, snad to z toho plus mínus vyctes ![]()