Běhání Ostrava centrum

3
4.2.18 17:49

Běhání Ostrava centrum

Ahojte, nechystá se někdo vyběhat povánoční kila navíc v Ostravě centru? Ráda bych běhala s někým, tak kdyby tu někdo takový byl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.2.18 19:16
@Mmsg píše:
Nechci ti moc radit, ale nezapomeň na plynovou masku- Ostrava je díky polským pras**ům město s nejvíce znečištěným ovzduším v ČR. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: tu asi nežiješ, že..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.18 19:17

@Nikca145 v centru netuším, běháme v Běláku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.2.18 19:18

Snad jedine Komenskeho sady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.18 19:31
@Mmsg píše:
Já jsem ze stověžaté špíny. :P

pak bych se nevyjadřovala k ostravě.. tu je to v klidu.. letos naprosto.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.18 19:46
@Mmsg píše:
Jj, zrovna dneska běhat šlo, ale jinak Ostrava-Radvanice v roce 2017 86× pouze s plynovou maskou. :palec:
:lol: jsou mnohem horší lokality.. tu, u nás, je to letos total na pohodu - beru i podzim 2017
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
5.2.18 07:31

Já behavam na okraji centra. Komenak je asi idealka, ale ten mám tak pět zastávek a kus pěšky :roll:, takže akorát přiběhnout a zpátky :mrgreen: Běhám přes Miladu Horákovou, směr Fifejdy a dál pak k Benátkám přes Marianky..trasa ne zrovna nejlepší, ale v okolí asi jediná :think:. No a teď mám pauzu (shazuju povánoční i poporodní kila :zed: ), tenisky hodláme obout tak v dubnu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.18 16:47
@baracudas píše:
Já behavam na okraji centra. Komenak je asi idealka, ale ten mám tak pět zastávek a kus pěšky :roll:, takže akorát přiběhnout a zpátky :mrgreen: Běhám přes Miladu Horákovou, směr Fifejdy a dál pak k Benátkám přes Marianky..trasa ne zrovna nejlepší, ale v okolí asi jediná :think:. No a teď mám pauzu (shazuju povánoční i poporodní kila :zed: ), tenisky hodláme obout tak v dubnu :nevim:.

Ahoj, ja se zrovna pristehovala do Marianek kousek od futura a hledam trasu, nejsem žádný extremni bezec, ted jsem dlouho nebehala ale rada bych zase zacala, uz behavas pripadne prosim nohla bys mi napsat do zpravy treba podrobneji tu trasu? Jistymi castmi ostravy mam docela obavy za veceru probihat tak me tva trasa zaujala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
2.7.18 20:41

@nicolletta1985 Já ještě běhat nezačala :roll: Se dvěma kusama na to bohužel nemám moc čas a ani energii :mrgreen: Ale tady ti přiložím mapku, snad to z toho plus mínus vyctes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová