Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co rikate na stimming u rok a pul stareho ditete?. Mavani rukama kdyz se z neceho tesi. Dupani nozkama kdyz lezi nebo sedi. caste toceni se dokola, zacinam byt z toho nervozni a obavam se…
@Františka85 Me na tom neprislo nic divneho ale pani co dohlizi na vyvoj ditete ano, prej je to neobvikle a docetla jsem se, ze to delaji autisti.
Synovi je 7 let a to co popisujes dela do dneska (mava rukama, kdyz se raduje, dupe/kope nohama kdyz sedi/lezi).
Nevydrzi v klidu ![]()
Od malicka byl velky introvert, trval na svem dennim rezimu (nema rad zmeny), takze jsme se bali autismu.
A je v pohode.
Chapu, ze si nervozni, ale myslim, ze to co popisujes, je bezne chovani deti.
To jsem rada
Ja uz pomalu nekdy fakt silim
Ono je toho jako trochu vic ale podle toho co jsem cetla ma do autisty hodne daleko. Takhle ale pres net nejde posoudit.
@Lojzinecka
no za chvíli bude celé emimino autisti
!!To dělá i naše dcera a bude mít 4.roky.Autista teda opravdu není.
![]()
Znepokoje me, ze nepouziva svou ruku na ukazovani, nemluvi a jeste mi moc nerozumi. Jinak je pohodava vysmata holka. Tak nevim jestli je neco v neporadku. Je opozdena ve vyvoji tak to muze byt jen tim.
Kdo je to „pani, co dohlizi na vyvoj ditete“?vy nezijete v CR?
@Lojzinecka
už to čtu 1a půl. Vždyť je to ještě mimino
.Bude to určitě ok
.
@Lojzinecka Aale,to vubec neres
V tomto veku specialne v UK se tlaci na urcitou tabulkovost ditete, jelikoz si, tam malokdo muze dovilit byt s ditetem doma dele nez 6m.Ale toto skutecne neni znamka spatneho vyvoje.Syn ve skoro sesti letech taky z radosti poskakuje, vyska, toci se a proc by jako ne? Ty si nikdy nezavysknes i v dospelosti, kdyz neco klapne?' ![]()