Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnikova11 ahoj, treba tady najdes nejake recepty na smoothie, koukni ![]()
https://www.emimino.cz/…tske-napoje/
![]()
Ahoj ![]()
Tak máš různé ovocné, zeleninové.
Mě hrozně chutná vodní melou a chia seminka + led ![]()
Jahody+jogur+maliny+borůvky a trochu pomerančové štávi ![]()
Ananas+Jahody+Mango a zase pom. šťáva ![]()
Jde to různě kombinovat ![]()
Já mám ráda, jahody, kiwi, banán. Někdy si dám se skyrem a chia semínky.
Jinak dávám si i kaki, jablka, hrušky, maliny, borůvky. Něco i mražené, třeba jahody a maliny mám v mrazáku.
Můžeš zkusit přihodit lístky máty pro osvěžení nebo i zázvor, ale to je takové ostřejší. Pro dítě bych nedávala
@Katerina308 Prosim te a jak to delas s tim mrazenym ovocem, nechas ho trochu povolit nebo ho mixujes mrazene? Muj robot by to asi dal, ale prijde mi to divny…diky
U nas jsou nej tyto kombinace:
Výborná do smoothie je ta okurka. Kousek zázvoru dodá říz. Dá se experimentovat s různými druhy mléka, dají se dosypat třeba chia semínka, vmíchat doplňky stravy v prášku, takže vznikne opravdu vitamínová bomba. Klidně experimentuj, ještě jsem nepila smoothie, které by se pít nedalo ![]()
@Nikolacek píše:
@Katerina308 Prosim te a jak to delas s tim mrazenym ovocem, nechas ho trochu povolit nebo ho mixujes mrazene? Muj robot by to asi dal, ale prijde mi to divny…diky
Dávám vždy jen jedno ovoce mražené a většinou max. hrst malin nebo 4-5jahod. Někdy nechám 30min. až hodinu povolit. Jindy dělám hned. Zatím se mi to vždy rozmixovalo.
Oživuji. Dostala jsem smoothie maker a sháním nějaké osvědčené recepty, co chutnají ![]()