Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takovy zvlastni no
nevim co si myslet nebo co bych si myslela ![]()
@Twitter
Taky nevím, možná si potřebuje vyřešit nějaké své vnitřní démony
A schůzka s exmanželkou může pro to být důležitá, ale naprosto chápu, že jsi z toho nesvá…Manželovi bych nelhala, jednoduchou schůzku někde v kavárně bych snad pochopit mohl…
@Twitter píše:
Ahojky, už před Vánocemi se mi ozval bývalý manžel. Nejsme spolu 7 let. Byli jsme spolu 10 let. Je ženatý, ale bezdětný. Já jsem se šťastně vdala, máme 3 děti.
Dneska jsem na mobilu našla 3 SMS, že by se chtěl sejít - prostě mě chce vidět, pokecat. Já bych i přijala - taky jsem zvědavá co u něj nového, jeho rodina atd.ale nevím no. A taky nevím, jestli narovinu říct manželovi za kým jdu. Chce se sejít tuto neděli.
Jestli jsi šťstně vdaná, a máš tři děti, jistě chceš, aby to tak zůstalo i nadále. Otázka je, z jakého důvodu se tvůj bývalý manžel chce s tebou sejít. Každopádně by bylo dobré a rozumné manžela s tím obeznámit. Osobně bych si kvůli někomu, s kým jsem se kdysi rozvedla, a ty víš nejlépe z jakého důvodu, nekazila kvalitní vztah s manželem.
Šla bych že zvědavosti, třeba chce třeba mluvit právě o těch dětech, třeba má. nejaky problém…šla bych a doma.bych to řekla…
Hmmm, jsi šťastně vdaná, máš 3 děti…já bych nešla (mluvím o tom co bych já, neradím). Mně by to ani za tu zvědavost nestálo
nebo ta zvědavost za to nestála - teď jsem se zamotala. Nešla bych.
Ja by som išla, ale súčasnému manželovi by som to povedala. Strávili ste spolu kus života, tak prečo sa tváriť, že neexistuje? ![]()
@Twitter jako proč ne. Já bych take ráda vidělasvoje Ex. zajimá mě co dělají jak se mají, zavzpomínat -po těch letech bez emocí
samozřejmě pokud by mě ukecávali k něčemu tak by měli smulu když žiju spokojen…ale všechny jsem měla upřímně ráda a tak bych jim schuzku neodmítla
@Twitter píše:šla bych ze zvědavosti, ale 100% bych to řekla manželovi - příjde mi to normální říct kam a s kým jdu
Ahojky, už před Vánocemi se mi ozval bývalý manžel. Nejsme spolu 7 let. Byli jsme spolu 10 let. Je ženatý, ale bezdětný. Já jsem se šťastně vdala, máme 3 děti.
Dneska jsem na mobilu našla 3 SMS, že by se chtěl sejít - prostě mě chce vidět, pokecat. Já bych i přijala - taky jsem zvědavá co u něj nového, jeho rodina atd.ale nevím no. A taky nevím, jestli narovinu říct manželovi za kým jdu. Chce se sejít tuto neděli.
Manzelovi to urcite rekni jak pisou vsechny..a uvidis proc vubec se chce sejit ![]()
Sama musíš vědět, jestli jít chceš, nebo ne… Pokud ano, manželovi bych to normálně řekla… Já bych ze zvědavosti šla… Přeci kolikrát se dva lidi rozejdou a žijí třeba jen kousek od sebe a mnohdy mají i společné známe a prostě se vídají a pokecají příležitostně…
@Twitter píše:
Hele upřimně mám z tvého psaní pocit, že jsi ráda a chceš ho vidět. Je to tak, že?
A proc ti prijde divne se s nim sejit? Manzelovi bych to rekla brzy, ne na posledni chvili. Popravde, ze se ozval a pozadal te o schuzku, nevis, o co jde. Prijde mi, ze bys ho z lidskeho hlediska rada videla, ale je ti to neprijemne kvuli manzelovi.
ale nevím no. A taky nevím, jestli narovinu říct manželovi za kým jdu. Chce se sejít tuto neděli.
Dneska jsem na mobilu našla 3 SMS, že by se chtěl sejít - prostě mě chce vidět, pokecat. Já bych i přijala - taky jsem zvědavá co u něj nového, jeho rodina atd.