Také vás otravuje nahota?

Anonymní
23.1.18 09:25

Také vás otravuje nahota?

Dobrý den. Mám pocit že v dnešní době je všude plno nahoty.Se známou se vedla debata na toto téma… Říká mi že ji to už opravdu hodně vadí zapne si televizi a chce se podívat na film.Ale že jí okamžitě zkazí náladu to že snad není film kde se nepromenáduje nahá ženská. Nebo si zapne nett a hned na ní zkáčou polonahé holky…fotky kde vykoukne prso nebo kalhotky pod krátkou sukni atd… Já osobně s ní tedy souhlasím přijde mi že je toho opravdu moc a přijde mi že ženská nahota je všude téma číslo 1.Fotografové fotí na plážích jen polonahé ženské ale pěkných chlapů je přeci taky dost. Proč je nikdo nefoti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
23.1.18 09:29

Me teda nahota taky vadi. Vcera jsem byla u doktora a v cekarne v televizi bezel spot na samovysetreni prsu. Byla tam polonaha mlada holka. V cekarne plno lidi vcetne chlapu, nebylo mi to vubec prijemne. Ale ja jsem teda v tomhle divna, me vadi i nahota doma. Nedokazu si predstavit chodit naha :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.1.18 09:29

Protože jsou víc prodejné obrázky polonaných/nahých bab, chlapi na tohle jsou víc. Ženský tolik na obrázky polonahých/nahých chlapů nekoukají. A ne nějak mi to nevadí, ale pokud jsi starší ročník, tak chápu, že ti to může vadit, protože toho dřív tolik nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.1.18 09:31

Asi je vic fotografu? Proto fotky zen?
Neresim, kdyz se na to nechci koukat, nekoukam. Prijde mi to takovy ubohy, treba to, jak foti kalhotky, kdyz sedi zname osobnosti v kratkych suknich. Omezenost fotografu. Ale jsou proste lidi, co se kouknou. Nerozciluju se nad nicim, co nemuzu zmenit. Teda snazim se to omezit :lol:

• Citovat
  • Upravit
23.1.18 09:32

Fotí se chlapi i ženské :D Ber to tak - chlapi jsou chlapi :D kolikrát se podívají na film jen kvůli jeho oblíbené herečce, která se tam promenáduje nahá. SOuhlasím s tebou, mě taky polovina filmů nebaví a nemůžu se na ně snad ani podívat se svým přítelem, protože jsou téměř všude nahé ženy a mě je to zkrátka nepříjemné :D Taky se mi to nelíbí, že jsou všude polonahé ženy, ale tak co se dá dělat. Zeptej se třeba fotografů, proč chlapy nefotí, možná ti odpoví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 09:33

Nahota mě neotravuje, pokud někde je, nejspíš ji ani nevnímám.
Na plážích jsou polonazí všichni.
A chlapi se snad fotí taky, ne?

Schválně se na to dnes zkusím zaměřit, kde všude nahotu uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
23.1.18 09:33

Protože poptávka určuje nabídku. Dokud budou (hlavně) chlapi nad těmi fotkami slintat, kupovat si je a platit za to, že je uvidí, dotud se budou fotit. To není nic nového.

Ale jinak ne, neotravuje. Vadí mi, když se ženské tělo používá jako objekt při reklamě na cokoliv úplně bez návaznosti, to mi přijde silně nekošér. Ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 09:34

Ještě by mě zajímalo proč anonym? Stydíš se za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 09:36

@Paralenka červená Mrkni třeba na Super.cz.Tam je toho více než dost.

• Citovat
  • Upravit
25179
23.1.18 09:40

Mě to přijde škoda, ptž nahota, potažmo sexualita, jsou věci intimní. Veřejnou exhibicí ztrácejí své kouzlo, které spočívá právě v jejich nesnadné dostupnosti.
Takhle se nahota stává všední, okoukaná a je to veiká škoda. V touze za opoutáním proto „naháči“ stupnují své odhalení a jaksi jim uniká, že prodávají sami sebe. Z mého pohledu degradujícím způsobem.
Kdejká celebrita, i středního věku, věší na soc. sítě své (polo)nahé fotky…Přitom myslím, že víc sexy by byla třeba v elegantních šatech, když by si ponechala sofistikovanou dávku tajemství. Škoda, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.1.18 09:40

Narosto souhlasím, a není to tak, že jsem starší ročník jsem mladá a také mi to vadí. Hlavně když se divám s přítelem. Je to ubohý, jak to musí být v každém filmu. Můj chlap naštěstí vždycky otočí hlavu a začne si semnou povídat nebo někam jde. Aspoň to není trapnej ubohej chlapík, kterej se z toho muže pos***.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.1.18 09:43

No mě teda nahota tak nějak neštve ale štvou mě reklamy na mikozu močové cesty a vložky. Vše je to podáno jako že menstruace je prostě v poho když máš tu a tu s křidélkama a velikostí a j nevím co ještě. DD ale tak holč dá se přepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
23.1.18 09:44
@nestarejtese píše:
Narosto souhlasím, a není to tak, že jsem starší ročník jsem mladá a také mi to vadí. Hlavně když se divám s přítelem. Je to ubohý, jak to musí být v každém filmu. Můj chlap naštěstí vždycky otočí hlavu a začne si semnou povídat nebo někam jde. Aspoň to není trapnej ubohej chlapík, kterej se z toho muže pos***.

No, ono mezi „trapnej ubohej chlapík, kterej se z toho může pos***“ a „otočí hlavu nebo někam jde“, když se ve filmu mihne prso, je spousta variant, že jo. Řekla bych, že i tak nějak dospělejších variant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596

Nahota mi nevadí, spíš mi vadí nevkus. Nebo vadí, nevadí, je mi to někdy k smíchu, konkrétně ta nesoudnost.
Chodím často do sauny a tam je nahota běžná, bez ohledu na vzhled, ale je to taková určitým způsobem uzavřená komunita lidí, kteří tyhle věci neřeší.
Směšné mi přijde to focení mlaďochů na FB a Instagramu, našpulené rty, hluboké výstřihy kdy nevíte jestli jsou na fotce prsa nebo zadek. Že chodí doma někdo nahý mi je celkem putna, já to nedělám, ono totiž co je moc dostupné už časem není zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@nestarejtese Já také nejsem starší ročník…a dost mi to vadí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová