Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janina81 píše:
Já si nemyslím, že Metoo je o sexu, spíš o pocitu moci.
O pocitu moci a sexu.
@zoidberg píše:
No kdo by to byl řekl, striptérka na večírku fotbalistů! Fuj! Hanba!
Já se svojí občas na striptýz zajdu a když nemám drobné, dá mi peníze, abych měl co strkat holkám za gaťky
Mě striptýz taky nevadí. Vadím mi první stránka Seznamu, kde jsou fotografie rozkroků. ![]()
@Kobliha51 píše:
Mě striptýz taky nevadí. Vadím mi první stránka Seznamu, kde jsou fotografie rozkroků.
Jo to je fakt divné, ale stejně si myslím, že větším konzumentem takových bulvárních článků jsou samotné ženy ![]()
@zoidberg píše:
Jo to je fakt divné, ale stejně si myslím, že větším konzumentem takových bulvárních článků jsou samotné ženy
To je možné. Jenže je spíše zajímají vztahy a určitě ne prsa a rozkroky. Mužsky zadky a předky na první straně nejsou a to pak není vyvážené sakra. ![]()
@Kobliha51 Chlapům by se taky asi moc nezamlouvalo koukat na samé nahé chlapy…
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Chlapům by se taky asi moc nezamlouvalo koukat na samé nahé chlapy…
A co? Snad to jednou přijde a i my ženy se potěšíme.
![]()
@Kobliha51 píše:
To je možné. Jenže je spíše zajímají vztahy a určitě ne prsa a rozkroky. Mužsky zadky a předky na první straně nejsou a to pak není vyvážené sakra.
No nejsou, ale proč? Oni totiž cílí na obě skupiny a zatímco u žen vyhrají chytlavým textem (strašnými bláboly), tak u mužů zase vizuálním podnětem (ještě nikdy jste neviděli gaťky Heidu Janků). Kdyby tam dávali fotky nahých chlapů, tak zaprvé by texty již nebyly tak zajímavé a mnoho žen navíc by to nepřitáhlo, zatímco by ztratili všechny mužské „čtenáře“ ![]()
Dokud budou mít chlapi oči, tak to lepší nebude ![]()
Taky mi to vadí. Je to všude. Kolikrát mi to připadá, že režiséři tam tu nahotu dávají schválně, aby přilákali pozornost
@zoidberg píše:
No nejsou, ale proč? Oni totiž cílí na obě skupiny a zatímco u žen vyhrají chytlavým textem (strašnými bláboly), tak u mužů zase vizuálním podnětem (ještě nikdy jste neviděli gaťky Heidu Janků). Kdyby tam dávali fotky nahých chlapů, tak zaprvé by texty již nebyly tak zajímavé a mnoho žen navíc by to nepřitáhlo, zatímco by ztratili všechny mužské „čtenáře“
Dokud budou mít chlapi oči, tak to lepší nebude
Tak byly by tam potěchy pro ženy i muže. Proč by mužští „čtenáři“ odešli? Hodně žen by to přitáhlo. Nedělej si iluze. Takovej pěknej vyrýsovanej chlap s pěkným zadečkem? Mňam.
jen tak v košili nebo v tričku, svaly by se rýsovaly… Nemusí být zrovna nazí.
@zoidberg je fakt, že když titulek zařve z barevného plátku. Patrasová má milence, 80% ženských se chytí a 40!% z nich o tom bude v práci blábolit ještě hodinu. Když se tam objeví, Patrasová neuhlídala rozkrok a ukázala co nosí pod sukní, přiláká to tak 40% chlapů, kouknou se a do pěti minut na to zapomenou. ![]()
@Kobliha51 píše:
Tak byly by tam potěchy pro ženy i muže. Proč by mužští „čtenáři“ odešli? Hodně žen by to přitáhlo. Nedělej si iluze. Takovej pěknej vyrýsovanej chlap s pěkným zadečkem? Mňam.
jen tak v košili nebo v tričku, svaly by se rýsovaly… Nemusí být zrovna nazí.
Protože ti nechtějí číst skandály pseudocelebrit, ale přeplněný dekolt klidně skouknou. Když tam nebude nic, co by jim upoutalo zrak, tak o to ani nezavadí pohledem. A vážně si netroufám soudit, o kolik ženy by to více přilákalo, jenže zatímco ženské tělo mi připadá krásné, tak mužské tělo je spíše směšné
Snad to holky vidí jinak.
@zoidberg Jsem žena a mužské tělo je pěkné… že by bylo směšné? jako proč? Svalnatý sportovec by mě určitě nalákal na koukání, ženská určitě ne.