Také vás otravuje nahota?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
23.1.18 11:47

Já si nemyslím, že Metoo je o sexu, spíš o pocitu moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 12:12

@zoidberg Tak to ti žeru :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.1.18 12:12
@Janina81 píše:
Já si nemyslím, že Metoo je o sexu, spíš o pocitu moci.

O pocitu moci a sexu.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.1.18 12:13
@zoidberg píše:
No kdo by to byl řekl, striptérka na večírku fotbalistů! Fuj! Hanba! :mrgreen:
Já se svojí občas na striptýz zajdu a když nemám drobné, dá mi peníze, abych měl co strkat holkám za gaťky 8)

Mě striptýz taky nevadí. Vadím mi první stránka Seznamu, kde jsou fotografie rozkroků. :zed:

• Citovat
  • Upravit
17307
23.1.18 13:05
@Kobliha51 píše:
Mě striptýz taky nevadí. Vadím mi první stránka Seznamu, kde jsou fotografie rozkroků. :zed:

Jo to je fakt divné, ale stejně si myslím, že větším konzumentem takových bulvárních článků jsou samotné ženy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.1.18 13:18
@zoidberg píše:
Jo to je fakt divné, ale stejně si myslím, že větším konzumentem takových bulvárních článků jsou samotné ženy :think:

To je možné. Jenže je spíše zajímají vztahy a určitě ne prsa a rozkroky. Mužsky zadky a předky na první straně nejsou a to pak není vyvážené sakra. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.18 13:23

@Kobliha51 Chlapům by se taky asi moc nezamlouvalo koukat na samé nahé chlapy…

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.1.18 13:24
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Chlapům by se taky asi moc nezamlouvalo koukat na samé nahé chlapy…

A co? Snad to jednou přijde a i my ženy se potěšíme. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.18 13:25

@Kobliha51 No už aby to bylo… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17307
23.1.18 13:33
@Kobliha51 píše:
To je možné. Jenže je spíše zajímají vztahy a určitě ne prsa a rozkroky. Mužsky zadky a předky na první straně nejsou a to pak není vyvážené sakra. :cert:

No nejsou, ale proč? Oni totiž cílí na obě skupiny a zatímco u žen vyhrají chytlavým textem (strašnými bláboly), tak u mužů zase vizuálním podnětem (ještě nikdy jste neviděli gaťky Heidu Janků). Kdyby tam dávali fotky nahých chlapů, tak zaprvé by texty již nebyly tak zajímavé a mnoho žen navíc by to nepřitáhlo, zatímco by ztratili všechny mužské „čtenáře“ ;)
Dokud budou mít chlapi oči, tak to lepší nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
23.1.18 14:13

Taky mi to vadí. Je to všude. Kolikrát mi to připadá, že režiséři tam tu nahotu dávají schválně, aby přilákali pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.1.18 14:23
@zoidberg píše:
No nejsou, ale proč? Oni totiž cílí na obě skupiny a zatímco u žen vyhrají chytlavým textem (strašnými bláboly), tak u mužů zase vizuálním podnětem (ještě nikdy jste neviděli gaťky Heidu Janků). Kdyby tam dávali fotky nahých chlapů, tak zaprvé by texty již nebyly tak zajímavé a mnoho žen navíc by to nepřitáhlo, zatímco by ztratili všechny mužské „čtenáře“ ;)
Dokud budou mít chlapi oči, tak to lepší nebude :?

Tak byly by tam potěchy pro ženy i muže. Proč by mužští „čtenáři“ odešli? Hodně žen by to přitáhlo. Nedělej si iluze. Takovej pěknej vyrýsovanej chlap s pěkným zadečkem? Mňam.
jen tak v košili nebo v tričku, svaly by se rýsovaly… Nemusí být zrovna nazí.

• Citovat
  • Upravit
6439
23.1.18 14:25

@zoidberg je fakt, že když titulek zařve z barevného plátku. Patrasová má milence, 80% ženských se chytí a 40!% z nich o tom bude v práci blábolit ještě hodinu. Když se tam objeví, Patrasová neuhlídala rozkrok a ukázala co nosí pod sukní, přiláká to tak 40% chlapů, kouknou se a do pěti minut na to zapomenou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
23.1.18 14:40
@Kobliha51 píše:
Tak byly by tam potěchy pro ženy i muže. Proč by mužští „čtenáři“ odešli? Hodně žen by to přitáhlo. Nedělej si iluze. Takovej pěknej vyrýsovanej chlap s pěkným zadečkem? Mňam.
jen tak v košili nebo v tričku, svaly by se rýsovaly… Nemusí být zrovna nazí.

Protože ti nechtějí číst skandály pseudocelebrit, ale přeplněný dekolt klidně skouknou. Když tam nebude nic, co by jim upoutalo zrak, tak o to ani nezavadí pohledem. A vážně si netroufám soudit, o kolik ženy by to více přilákalo, jenže zatímco ženské tělo mi připadá krásné, tak mužské tělo je spíše směšné :) Snad to holky vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.1.18 14:45

@zoidberg Jsem žena a mužské tělo je pěkné… že by bylo směšné? jako proč? Svalnatý sportovec by mě určitě nalákal na koukání, ženská určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová