Jaké benefity máte v práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
28.4.18 16:02
@Anonymní píše:
V obchodě nemáme žádné, dovolená 20 dní, ale kolikrát se stává, že z dovolený jste odvolaný, z důvodu, že chybí lidé, pracuju na směny, vypadne směna a musíte za ni, plat nic moc, ale nemůžu si vybírat, nemám dostatečné vzdělání na vyšší post, pouze maturitu, takže při dodělávání VŠ a práci a dětech jsem ráda alespoň za něco.

a jak dolozite, ze treba nejste v cizine?…si nedovedu predstavit bejt odvolana z dovoleny, to je horor…ja bych proste nesla…nebo odvolaj uz pred nastupem na dovcu'..asi tak spise, vid…no a kdyz je dovolena uz zaplacena, tak co potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.18 16:27

@lajovka my jezdíme jenom po Čechách, takže přítel zůstal s dětma a já se vracela do práce, kdybych našla práci, kde by mi umožňovali dodělat školu, nevadili jim děti tak jsem dávno pryč. Ale zatím jsem jinou nenašla, která by mi nabídla větší plat na míň hodin a více času na děti, mám to spíše naopak. Vadí mi to, ale změnit to zatím nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.18 18:25

Benefity pro mě důležité nejsou, stačí mi solidní mzda, za kterou si bez problémů dojdu na oběd, koupím permanentku do fitka a podobně. A dobré vztahy s vedením, takže aniž bychom měli sick days, můžu prostě napsat do práce, že mi není dobře a budu max. něco nenáročnějšího dělat z domova, a nikdo do neřeší. Jo a „služební“ počítač a mobil považuju spíš za benefit pro zaměstnavatele (jsem dosažitelná i mimo pracovní dobu) :-)

• Citovat
  • Upravit
101681
28.4.18 20:13
@lajovka píše:
a jak dolozite, ze treba nejste v cizine?…si nedovedu predstavit bejt odvolana z dovoleny, to je horor…ja bych proste nesla…nebo odvolaj uz pred nastupem na dovcu'..asi tak spise, vid…no a kdyz je dovolena uz zaplacena, tak co potom?

Zaměstnavatel má povinnost uhradit veškeré náklady, které tím odvoláním z dovolené vznikly. A jinak jo, jsou případy, kdy je nejbezpečnější nebrat na dovolené telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.18 22:44

Stravenky 90 Kč 100% hrazené, CAFEterie 6000 Kč ročně, home OFFICE, auto k dispozici i k soukromým účelům včetně úhrady benzinu, mobil a notebook

• Citovat
  • Upravit
1381
29.4.18 09:54
@Anonymní píše:
@lajovka my jezdíme jenom po Čechách, takže přítel zůstal s dětma a já se vracela do práce, kdybych našla práci, kde by mi umožňovali dodělat školu, nevadili jim děti tak jsem dávno pryč. Ale zatím jsem jinou nenašla, která by mi nabídla větší plat na míň hodin a více času na děti, mám to spíše naopak. Vadí mi to, ale změnit to zatím nejde.

te obdivuju…v zivote by me nikdo z dovoleny do prace nedostal, u nas v praci nemyslitelna zalezitost, netusila jsem, ze je to vubec mozny, ze zakona :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
29.4.18 10:00
@lajovka píše:
te obdivuju…v zivote by me nikdo z dovoleny do prace nedostal, u nas v praci nemyslitelna zalezitost, netusila jsem, ze je to vubec mozny, ze zakona :roll: :palec:

Ano, ze zákona to možný je a v mnoha firmách se to i dělá, třeba takový Lidl, ale tam je to tedy spíš o domluvě, než že by to přikázali. U nás je to třeba na jednu stranu taky nemyslitelné, ale na druhou je stejně nemyslitelné, že by si člověk nepohlídal všechny termíny pro jednání a kontrolní dny a pokud mu nějaký do termínu dovolené vyjde, tak si ji prostě zruší sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.4.18 10:47
@j.a.n.i1 píše:
Ano, ze zákona to možný je a v mnoha firmách se to i dělá, třeba takový Lidl, ale tam je to tedy spíš o domluvě, než že by to přikázali. U nás je to třeba na jednu stranu taky nemyslitelné, ale na druhou je stejně nemyslitelné, že by si člověk nepohlídal všechny termíny pro jednání a kontrolní dny a pokud mu nějaký do termínu dovolené vyjde, tak si ji prostě zruší sám.

rozumim, dik za objasneni…ja jsem zdr, sestra, v cizine a povinne musime v prosinci daneho roku odevzdat terminy vsech dovolenych…tzn.25 dni rozdelim na 3 dovolene, odevzdam sefovi, ten bud schvali nebo neschvali-za 12 let se nestalo, ze by neschvalil…dostanu pisemne schvaleni a behem ledna a unora bukuji pobyty…odvolat z dovolene- absolutni no go…a nejsem ve statnim sektoru
svagrova pracujici u velke stavebni spolecnosti v plzni jeste v cervnu nevi, kdy si dovolenou vybere, pak na rychlovku shani last minute nebo nejede nikam…
ja svymi dovolenymi doslova ziju, neskutecne se tesim, planuju a dukladne relaxuju, takze mne to prijde uplne sileny, to, co pise zakladatelka a vlastne i ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.10.19 08:26

Přeju všem hezký den.

Zajímalo by mě, jaké neobvyklé benefity vám (nebo vaší druhé polovičce,…) zaměstnavatel nabízí.

Mě osobně by zaujalo zaplacení 2 sezení u psychologa (měsíčně). Je to drahé jako pes, čekací doba je dlouhá. U některých pozic by se tento benefit velice vyjímal :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
24.10.19 08:35
@Tableta píše:
Přeju všem hezký den.

Zajímalo by mě, jaké neobvyklé benefity vám (nebo vaší druhé polovičce,…) zaměstnavatel nabízí.

Mě osobně by zaujalo zaplacení 2 sezení u psychologa (měsíčně). Je to drahé jako pes, čekací doba je dlouhá. U některých pozic by se tento benefit velice vyjímal :mrgreen: :nevim:

Tak to si počkám a pak srovnám, jak jsme na tom v práci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.10.19 08:40

To by u nas vyuzil kazdy. Jsme trvale podstav a na pokraji vyhoreni. Benefity v podstate zadne, o 5 sick days jsme prisli, neproplaci nam uz ani poplatky souvisejici s povinnym celozivotnim vzdelavanim a clenstvim v profesnich organizacich. Mame teda jenom stravenky a 5 tydnu dovolene. Jedinym benefitem pro me je moznost zkraceneho uvazku a nepravidelna pracovni doba, kterou si muzu zatim!! planovat podle sebe.

Manzel ma benefitu hodne, poukazky na masaze, do bazenu a sauny, permanentky do fitka, prispevky na vitaminy a doplnky stravy nebo na tabory a sportovni akce pro deti. Ale neni to ceska firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 08:41

U nás v práci nic. :mrgreen:
Tedy je tam týden dovolené navíc, ale to většinou na odděleních tohoto typu je všude.

Teď jsme zkoušeli prosadit masáže, či příspěvek na ne. A vedení si klepalo na čelo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.19 08:45

@Tableta mame :) resp ne sezeni u psychologa, ale zamestnavatelem hrazenou mental health krizovou linku kterou muzes prakticky neomezene vyuzivat. nevim jestli to nekdo dela, prirozene a pochopitelne se s tim kolegove nesveruji

jinak z tech mene obvyklych: 1× mesicne firemni mini-party (open bar), 1× tydne ovoce v kancelari, 2× rocne vetsi party s nejakym programem, veceri a prespanim, 1× rocne vylet lodi, placene sportovni aktivity (ucast na maratonech apod)

pro jistotu anonym, ocekavam smrst dotazu na me pracovni misto a nehodlam se tu odkopat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.19 08:50
@Tableta píše:
Přeju všem hezký den.

Mě osobně by zaujalo zaplacení 2 sezení u psychologa (měsíčně). Je to drahé jako pes, čekací doba je dlouhá. U některých pozic by se tento benefit velice vyjímal :mrgreen: :nevim:

Státní sféra, 5 týdnů dovolené, dotované obědy, unišeky

• Citovat
  • Upravit
1079
24.10.19 08:52
@Anonymní píše:
@Tableta mame :) resp ne sezeni u psychologa, ale zamestnavatelem hrazenou mental health krizovou linku kterou muzes prakticky neomezene vyuzivat. nevim jestli to nekdo dela, prirozene a pochopitelne se s tim kolegove nesveruji

jinak z tech mene obvyklych: 1× mesicne firemni mini-party (open bar), 1× tydne ovoce v kancelari, 2× rocne vetsi party s nejakym programem, veceri a prespanim, 1× rocne vylet lodi, placene sportovni aktivity (ucast na maratonech apod)

pro jistotu anonym, ocekavam smrst dotazu na me pracovni misto a nehodlam se tu odkopat :mrgreen:

Smrst kvuli par vecirkum? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat