Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mi.sis.ka 23 Jak kdy, já třeba ani netuším kolik malá váží, jak je velká, ale od začátku do ted (25tt) jsem já nabrala zatím 3,3 kg, pořád je mi zle a ted už se mi i špatně chodí, všechno mě bolí
Hlavně už se to blííížííí ![]()
Tak ty kila ti trošku závidim já přibrala o 1O víc než ty ( jsem 31tt) a to je záhul na záda jako píp…jsem ráda, když najdu pozici kdy mě nic nebolí…
@Mi.sis.ka 23 Záda mě moc nedrtí, na jejich bolest už jsem zvyklá dávno před otěhotněním
Ale pozici hledám těžko, hlavně když se převaluju (doslova) v posteli
@Dee9614 No joo, můj záchod, můj hrad
a já strie nemám, jen velkou prd. l
Takže ne, nejsi jediná ![]()
Dee9614 Prej špekoune, kdyžtak pravým jménem-Velryba Marvanovic
![]()
@Dee9614 holka tak strie to je katastrofa, vypadám určitě hůř než debil…jinak jak jste na tom?? určitě už to máte za sebou co??
@Mi.sis.ka 2 ted se mi udelaly na brise a to je teprve pecka! Svedi mne to, jak blazen a porad se drbu
… za sebou to jeste nemam, termin mam „az“ za tyden ![]()
@Dee9614 já mám břicho plný strií, jedna vedle druhé…přítel to přirovnal ke spodní části vorvaní tlamy
to já mám termín dnes…byly jsme na kontrole a udělal mi Hamiltona tak se ted furt pozoruju jestli náhodou už něco nepřichází ![]()
@Mi.sis.ka 23 ono to prijde, az to budeme nejmene cekat;-)… bolelo to?
No dneska má zrovna dorazit tchýně s tchánem pomoct přítelovi sestavit postýlku a na kafčo tak mám na jednu stranu strach, že mě to chytne když tu budou…mám strach, že by chtěla hned tchýně s náma do porodnice…bylo to dost nepříjemné a trošku to i bolelo, ale dalo se to vydržet
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.