Benešov červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
3.4.14 17:33

Ahoj, my válčíme a co ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.4.14 17:58

@Tinaella kdy mas Tp?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.14 19:11

@Dee9614 Sakra,druhý profil :lol: Taktojsemja :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 20:13

Jak rostete?? Už toho máte taky plný kecky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.14 21:35

@Mi.sis.ka 23 Jak kdy, já třeba ani netuším kolik malá váží, jak je velká, ale od začátku do ted (25tt) jsem já nabrala zatím 3,3 kg, pořád je mi zle a ted už se mi i špatně chodí, všechno mě bolí :lol: Hlavně už se to blííížííí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 21:47

Tak ty kila ti trošku závidim já přibrala o 1O víc než ty ( jsem 31tt) a to je záhul na záda jako píp…jsem ráda, když najdu pozici kdy mě nic nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.4.14 22:06

@Tinaella hele spekoune, na koho tu machrujes?:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.4.14 22:12

Hele a co strie? Jsem jedina, co vypada jak debil?:-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.14 23:03

@Mi.sis.ka 23 Záda mě moc nedrtí, na jejich bolest už jsem zvyklá dávno před otěhotněním :roll: Ale pozici hledám těžko, hlavně když se převaluju (doslova) v posteli :lol: @Dee9614 No joo, můj záchod, můj hrad :poblion: :dance: :lol: a já strie nemám, jen velkou prd. l :cert: Takže ne, nejsi jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.14 23:05

Dee9614 Prej špekoune, kdyžtak pravým jménem-Velryba Marvanovic :lol: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 17:20

@Dee9614 holka tak strie to je katastrofa, vypadám určitě hůř než debil…jinak jak jste na tom?? určitě už to máte za sebou co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.6.14 17:23

@Mi.sis.ka 2 ted se mi udelaly na brise a to je teprve pecka! Svedi mne to, jak blazen a porad se drbu :mrgreen: :-D… za sebou to jeste nemam, termin mam „az“ za tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 17:27

@Dee9614 já mám břicho plný strií, jedna vedle druhé…přítel to přirovnal ke spodní části vorvaní tlamy :D to já mám termín dnes…byly jsme na kontrole a udělal mi Hamiltona tak se ted furt pozoruju jestli náhodou už něco nepřichází :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.6.14 17:29

@Mi.sis.ka 23 ono to prijde, az to budeme nejmene cekat;-)… bolelo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 17:35

No dneska má zrovna dorazit tchýně s tchánem pomoct přítelovi sestavit postýlku a na kafčo tak mám na jednu stranu strach, že mě to chytne když tu budou…mám strach, že by chtěla hned tchýně s náma do porodnice…bylo to dost nepříjemné a trošku to i bolelo, ale dalo se to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková