Berete děti do restaurace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
24.2.25 10:00

Můj starší syn byl neklidné a živé dítě, s tím jsem do restaurace mevlezla hodně dlouho, nevydržel by tam, všude by chtěl lézt, všechno vidět, každého otravovat. Navíc pořád nahlas mluvil, myslím, že bysme všechny rušili a votrávili.
Takže s ním bych ani nešla na takovouhle oslavu, pokud by se očekávalo, že tam dítě bude jen sedět a bude v klidu. Nešla bych tam s ním, protože bych věděla, že v klidu fakt nebude. Pokud je tam třeba dětský koutek, tak bych tam šla, ale vidělo by se podle vývoje situace na jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
24.2.25 10:02

Do restarací s dítětem chodíme, pokud se choval tak, že to ostatní obtěžuje, odcházíme. Kdyby to měla být oslava, kde se očekává, že bude tiše sedět v koutku tři hodiny, tak bychom s ním nešli. Ale to bych nešla i kdyby se to očekávalo ode mě :lol:

Ve vašem případě bych k tchánovcům nechodila ani na oběd. Maximálně na kávu a posezení poté. Není to předmětem diskuze, ale když do dcery klavírujou, kdy má přestat jíst a kdy se má napít, řeknete na to něco? A fakt musí poslechnout?

• Citovat
  • Upravit
239
24.2.25 10:10

@KKK85 právě ze tam nic není a budeme tam jen my, tchanojc a svagr s přítelkyní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
24.2.25 10:12
@Alojska píše: Více

Tak to bych zůstala doma s oběma dětma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.2.25 10:13

@Kateřina19955 přesně pro tohle deti nikam nebereme. Chodime samy a nebo nekam kde se s dětmi počítá. Je tam koutek nebo v létě zahradka, hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
24.2.25 10:15

Úplně v pohod chodíme, i s miminem. Navrhla bych ale restauraci s dětským koutkem. To musejí pochopit, že pětiletá tam nebude způsobně sedět 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.25 10:16

Tak to by se nechtělo ani mě :mrgreen: Ale vzala bych to jako příležitost odpočinout si od dětí a užít si oběd s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
24.2.25 10:19

Ano, normálně s 5letým chodíme, má třeba sebou malé autíčko s kterým si jezdí po stole, ale je ticho a nemá s restauracemi problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15116
24.2.25 10:24

@Alojska V 5 letech moje deti normálně vydržely v restauraci v klidu, tak aby neobtěžovaly okolí. Je fakt, ze 3hodiny je dlouho, přizpůsobila bych se dítěti a až bude znuděné, šla bych domu. Vem sebou nějaké omalovánky, tablet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
24.2.25 10:30

Chodíme s dcerou od narození do kaváren nebo do restaurací. Je to živé dítě, takže ji zabavujeme oba dva, ale je to čím dál lepší. Nekřičí, má ráda knihy, tak to ji docela zabaví, ale nejsme tam s ní x hodin.
Na oslavu ve stylu, jaký popisuješ, bych nevzala asi žádné dítě pod 10-12 let, protože ji budou neustále buzerovat, a to bude vopruz pro dceru i pro vás jako rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.2.25 10:31

Dceru jsem do restaurace brala od malička, ale byla klidná a uměla se chovat. Kdybych věděla, že ji musím nahánět mezi stoly tak nikam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
24.2.25 10:38

Uplně normálně chodíme, jak na výletech, tak oslavy s rodinou i pouze naše rodina příležitostně. Děti se zabaví jídlem, pitím, pak se pro ně prostě vymyslí nějaká zábava, případně se střídáme a zkrátka tam netvrdneme 3 hodiny, ale hodina dvě, jídlo, společenská konverzace a domů/na hřiště/do lesa atd. Je fajn když je restaurace aspoň trochu baby-friendly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
24.2.25 10:42

tak na toto bych se s dítětem tedy vyprdla… Pokud tam fakt chcete a máte hlídání, dala bych ji hlídat taky ale brzo se omluvila že máš děti na hlídání… mi to příjde sobecké.. pozve rodinu s malou vnučkou a absolutně to pro dítě není uzpůsobené, být to restaurace s koutkem tak super.. ale toto fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
24.2.25 10:43
@astra12 píše: Více

a vydrží v pěti letech sedět tři hodiny u stolu a jen tak si povídat? My brali dceru taky na jídlo od malička.. ale šlo o hodinu i s objednáním… prostě přišli dali si pití, objednali jídlo a domu… ale nee oslava na xxx hodin bez koutku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
24.2.25 10:55
@johanka.1987 píše: Více

Jo, takový byl můj mladší syn - klidný, stačilo mu málo, tiše vydržel sedět… Úplný opak staršího torpéda, tomu k zabavení nestačilo skoro nic, jedině dětský koutek. Jestli má zakladatelka podobné „torpédo“, do restaurace, kde ani není pro děti žádná zábava a očekává se klidné sezení, bych teda nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí