Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Radino,
tak to bych se teda neostychala a drze tu plosinu pouzila. Vzdyt k temto ucelum ji tam za draho postavili a tech vozickaru neni zas tolik aby byla neustale v provozu, nikomu ji pred nosem nevyfouknes a kdyz by mel nekdo pripominky tak bych ho pozadala, aby mi tedy pomohl kocarek vynest po schodech. A s tim nasim dvojcatovym by se mu to asi moc nezamlouvalo. Na Strasnicky v metru sestrojili neco podobneho, protoze tam jsou jen celkem dlouhe schody a kdybych tudy nekdy jela tak to pouziju (pokud bych pochopila jak s tim zachazet
)
Tak smele do toho a dej vedet jaka byla jizda ![]()
Monca a moncicaci 7,5m
V našem městě otevřeli novou poštu. Těšila jsem se, že nebudu muset lítat přes celé město na tu jednu jedinou bezbariérovou, ale ouvej! Nová pošta je v prvním patře a v budově není výtah. Je tam jenom plošina pro vozíčkáře a já si netroufám použít ji pro kočárek. je u ní návod, ale jenom pro vozíčkáře. Takže nevím, jestli mám kočárek naložit a pak ho odeslat nohoru po schodech, nebo jestli můžu stát vedle kočárku? A taky musím říct, že mi to připadá trapné(myslím to, že budu stát vedle kočárku a povezu se nahoru a lidi budou koukat). Používá některá z vás tuhle plošinu když se potřebuje někam dostat s miminkem? Já raději nechávám syna hlídat v přízemí a rychle utíkám po schodech vyřídit co potřebuju. Jasně že bych raději měla kočárek u sebe, ale vážně nevím jak na to a běhat přes celé město na bezbariérovou poštu v přízemí se mi fakt nechce.