Bez ovulace + protilátky proti spermiím

Anonymní
25.3.19 17:01

Ahoj, mame stejny problem :oops: Mi delali imuno v praze v podoli, presna cisla bych mohla dohledat, ale co si pamatuju, tak jsem mela zvysene protilatky proti spermiim partnera (cca 10% pod hranici normalu). Lecba: medrol 1 denne a kondomsex po dobu 3 mesicu. Pote kontrola a nejak extra se mi ta bunecna imunita nezlepsila (byla jsem tesne nad normalem). Imunolozka rikala, ze na me lecba moc nezareagovala, tak at uz prasky vysadim. To jsme se ale zrovna chystali na IUI, a doktor z caru rikal, at je jeste po tu dobu beru. Bohuzel IUI nevyslo, az ted IVF :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dou
1094
25.3.19 17:22

Jé, tak to přeji ať se zadaří co nejdříve ! Uvidíš, že teď se ti určitě zadaří. Budu držet palečky. :kytka:
Můj chlap má spermiogram ukázkový, takže doufám že se s tím něco udělá. Jen mi řekla, že mám jít ještě jednou na krev. A pak, že by mi doporučila umělko kvůli tomu, že přirozeně neovuluju. Tak doufám, že to už kápne :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
25.3.19 17:59

@Celina Děkuji za rady, já jsem už v genetu. Všechno ok, akorát tohle :). Doktorka řekla: že by mi doporučila umělko kvůli tomu, že přirozeně neovuluju.
Ale ještě jdu znovu na krev. Tak jsem zvědavá jestli se to potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí