Bez plenek ven
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte zkušenost s DharmaGaia Bez plenky?
Přidejte zkušenost s DharmaGaia Bez pl...coblli píše:ahojky děkuji moc za odpovědi a rady
A můžu se zeptat, jak jste pak dokázali, že malý zase začal chodit na nočník, po tom všem?
Náš taky bojkotuje nočník i záchod, přitom tam za námi chodí, ukáže, že mám spláchnout, atd. ale sám si nesedne, ani oblečený, přitom ho nikdo nikdy nenutil násilím.
Tak nevím, jak ho přesvědčit…máme už 27 měsíců…
Mahja: byli jsme na návštěvě u našich a vzpomněli si že mají po mým bráchovi(6let) nočník ve tvaru auta a toho nalákalo si tam sednout.
No, právě, hledám i nějaký zábavný nočník, ale nevím, zda to pomůže. Byla tady kamarádka s malou a donesla nočník kačenu s držátkama a vůbec ho to netankovalo. Právě mi docházejí nápady, jak ho nalákat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
:mám za to,že i ted seženeš nočník ve tvaru auta i jiných tvarů.Tenhle nočník je i po druhým bráchovi (16let).Má velkou výhodu je dost širokej takže si piňďu nikde nemačká.A to je asi to co ho to přesvědčilo.Filip je dost rambousek takže klasické nočníky nám byli malé
mrkni na tuhle stránku http://beruskakocarky.mimishop.cz/
třeba si tam vyberete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
coblli píše: :mám za to,že i ted seženeš nočník ve tvaru auta i jiných tvarů.Tenhle nočník je i po druhým bráchovi (16let).Má velkou výhodu je dost širokej takže si piňďu nikde nemačká.A to je asi to co ho to přesvědčilo.Filip je dost rambousek takže klasické nočníky nám byli malémrkni na tuhle stránku http://beruskakocarky.mimishop.cz/
třeba si tam vyberete
No, my jsme zase drobnější a je to úplná žížala, tak potřebuji s menší dírou.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to už neporadim to mi jsme nikdy takový nebyli,ale od sestry dcera je taky hubeňoučká a mají klasický nočník s tou kachničkou a dělají je v jiných tvarech.Já si teda přes net nekupovala,musela bych nočník vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zajímalo, jak dáváte dítě bez plen ven, když je venku zima, teda docela zima- když mu svleču venku kalhoty, tak mu omrzne zadek i predek, když je dite ještě pocurany, tak to bude s omrznutim ještě horsi. (nekdy je cely leto hnusny, tak jak to pak matky resej? Prece nereknou „Heled Pepicku, naucis se curat o rok později, letošní leto je chladny, namrzl by Ti pindik“)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa ja davam dite normalne venku curat i v zime, zas takova zima nebyva a urcite mu za tech par minut nic neomrzne. A v lete uz tuplem ne. Na pocurani nosim neustale nahradni obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Mě dítě ze začátku venku vůbec nečůralo, nechávalo si to na doma, takže jsem to v počátcích neřešila. No a až začalo, tak zkrátka čůralo, i v zimě. Dítě se vyčůralo a přežilo, záležitost chvilenky. Je ale pravda, že moje dítě nemělo jedinou nehodu, takže počůrání jsem zase v životě neřešila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejlepší je, když mám studené ruce a mám mu šahat na pindíka (on si ho sám ještě nedrží). chudáááááák
jednou dostal takový záchvat smíchu, že byly počůrané celé trenky, ale nic se nedá dělat. Když už je jednou přes den bez pleny, tak za každého počasí, když je hnusně, tak zas nějak dlouho venku nebýváme a on vydrží dlouho. Takže si to většinou donese domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Malá se odplenkovala v říjnu, na noc asi v lednu no a na ven měla natahovačku ještě dlouho potom. Ona ale nechtěla venku čůrat ani když bylo teplo. Nějak jí to vadilo. Jednoho dne se to zlomilo a od té doby je jí to už jedno, teď bylo pár dní fakt zima a fučelo a v klidu čůrala venku, vítr to bral na moje nohy
No a když nad tím přemýšlím, nehodu si vybavím jen jednu - usínala v golfkách a pustila to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme chodili ven bez plen od začátku. Dcerka asi okolo roku a trictvrte zacala plenky uplne odmitat, kdyz jsem ji ji mela dat tak strasny rev a pak si je naucila sama sundavat, bylo to zpocatku podzimu. Prvni tyden se pocuravala furt, mela jsem s sebou prevleceni a drzeli jsme se jen v okoli baraku a kdyztak jsme sly domu.Pak uz venku mela nehodu jen jednou pri totalnim zachvatu vzteku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší měl plínkuvenku docela dlouho… Tak do tří let určitě (ale teda to byl spíš můj problém, než jeho
), mladší je bez plen úplně od chvíle, kdy nočník pochopil, prostě je nechtěl a nechce… Odplínoval se v lednu, takže „chladný“ léto bych fakt neřešila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Náhradní oblečení všude sebou a teď už fakt nebude taková zima, aby mu něco omrzlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náhradní obleceni s sebou.. A az bude uplne bez plin, tak uz mu nic neomzrne..?
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Venku čuráme normálně a dokud nebyla jistota nepočurání a byla zima (nemyslím chladné léto) tak jsem dávala jako pojistku natahovací plenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, holky malá bude mít 22 měsíců. Doma už chodí krásně, bobek dělá do kalhotek(ale snad časem pochopí, že ho má vykadit do nočníku),ale teď se chci zeptat.Jak jsme venku, tak si řekne o čůrání, tak se stane někdy, že se vyčůrá a z toho začne řvát, že ne. A máme venku spíš víc nehod, ale zas nevím, jestli ji dávat ty natahovací plínky. Bojím se, aby to nebrala jako jistotu.Jako kdyby bylo léto, tak ať se počůrává. Ale teď je chladněji, tak se bojím aby nechytla nějaký zánět, nachlazení atd. Dík za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit