Bez plenek ven
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte zkušenost s DharmaGaia Bez plenky?
Přidejte zkušenost s DharmaGaia Bez pl...Ahoj holky, řeším taky teď chladnější počasí. Dítě má rok a půl, bez pleny je 3 měsíce. Venku hlásí..ale přemýšlím, když budeme někde dál od wc, jak to dělat v zimě? normoš necháváte děti čůra venku? a ještě si říkám, co na oblečení? klasické spodní prádlo už asi tračit nebude ne? leda pak teda hlídat, aby venku dítě nesedlo na zem atd. Hold v tomto mají děti s plenami trochu výhodu té výhřevnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight dají se koupit „tréninkové“ pleny, které zůstanou hodně mokré, ale dítko bude mít suché oblečení. Takže to je možná cesta
protože dcera bude vědět, že se počůrala, ale zároveň nebude celá promočená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První 2-3 týdny někdy dostal natahovací a pak jsem nosila náhradní oblečení v baťohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila jsem to jednoduše - dala jsem vyčůrat venku, za tu chvilku neomrznou. Spíš je horší vysoukat dítě ze zimních oteplovaček s laclem… Obě holky se mi odplínkovaly brzy na jaře, kdy byla ještě zima. A náhradní oblečení jsem měla v baťohu na zádech (raději komplet včetně ponožek) a v případě nehody jsem prostě rychle převlékla. Ven bez pleny jsme začala dceru brát, když si říkala slušně doma - po cca 2 týdnech. Na delší cesty autem nebo na návštěvu a tak jsem dávala takové ty natahovací plenkové kalhotky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile jsme odplenovali, nedávala jsem plenu ani ven. U staršího to bylo jendodušší, ten se nějakou dobu ze začátku vůbec nevyčůral, takže jsem si byla jistá, že žádná nehoda venku nebude. Mladší ale třeba nehody mívá a když jsme jeli busem nebo jsem věděla, že budeme fuč pár hodin, tak jsem mu ze začátku plenu dala, ale měl v tom šílený hokej a po každé takové akci se z toho dva dny vzpamatovával (vyžadoval znovu plenu na čůráni i doma). Takže jsem toho nechala a ven zkrátka chodím s náhradním oblečením. A protože nesnáší stále spodky, tak chodí i naostro. Jen doufám, že do doby punčoch je vezme na milost. ![]()
@reinkarnace Jasně že nechávám čůrat venku. Za tu chvilku opravdu nezmrznou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradite jak naučit holčičku curat venku? Dcera 18m přešla na nočník ze dne na den. Doma je bez plen. Venku si řekne, ale nevycura se. Jak jste to holčičky naučili? Přece nebudu sebou tahat nocnik ven. To by bylo v současné době asi nejrychlejší řešení, ale asi ne správné.
Na záchod také nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alahatl píše:
Poradite jak naučit holčičku curat venku? Dcera 18m přešla na nočník ze dne na den. Doma je bez plen. Venku si řekne, ale nevycura se. Jak jste to holčičky naučili? Přece nebudu sebou tahat nocnik ven. To by bylo v současné době asi nejrychlejší řešení, ale asi ne správné.
Na záchod také nechce.
Budeš se divit, ale první týdny jsme nosili (spíš vozili - v kočárku, odplenkovala se brzo)nočník všude s sebou. Byl s námi i v ZOO! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Budeš se divit, ale první týdny jsme nosili (spíš vozili - v kočárku, odplenkovala se brzo)nočník všude s sebou. Byl s námi i v ZOO!
Tak ona už to zvládla několikrát dnes
cestou domů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit