Bez srdeční akce v 7. tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
292
19.1.11 14:35

Bez srdeční akce v 7tt??

Ahoj mamči…
tak jsem z dnešní kontroly trochu zklamaná. Jediné pozitivum je, že plod se vyvíjí v děloze. Ovšem zatím byl vidět gest. váček 2,2cm, uvnitř utvářející bunky a žloutkový váček. Srdeční činnnost ještě nebyla ale uklidnovala mě že je brzo. 14.2. jdu opět na kontrolu kde už by mělo být vidět mimi a dostanu průkazku.

Máte s tím někdo zkušenost?

Tak se mějte holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
19.1.11 14:40

ahoj, ráda bych tě uklidnila, ale nevím, v prvním těhu jsem měla srdce v 9tt (ale předtím jsem tam nebyla, tak nevím) a máme holčičku, v druhém těhu bylo srdíčko 5+6tt ale bohužel jsem musela na revizi. Pokud je vše tak jak má, tak bych se nestresovala a když mudr. říkala, že je ještě čas, tak jí věř. Držím palce, ať se srdíčko brzy objeví :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.1.11 14:40

Ano, já s tím mám zkušenost ;) . Můj gynekolog takhle brzy ani nezve, ale já tam šla v 7.tt, protože jsem lehce špinila. Srdíčko ještě nebilo, na další kontrole ano :srdce: .

Držím pěstičky, vím, jsou to nervy, ale věř :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
19.1.11 14:41

Ahoj nepřímo s tím zkušenost mám, podle dvou doktorek, které jsem v posledním týdnu navštívila by měla být srdeční akce embrya patrná koncem 6tt (přesně dle Pařízka kniha o Těhu. 23 den po oplodnění začíná pracovat srdce zárodku) U mě se začlo těhu vstřebávat a teď čekám, že s MS odejde. Nemohlo u tebe třeba dojít k pozdější ovulaci a oplodnění? POKUD dr. viděl v plodovém vejci žloutkový váček a základ embryjka, vydrž, třeba došlo opravdu k pozdějšímu oplodnění. Držím palečky. Možná bych zkusila jít na ko za týden. to už by mělo srdíčko být určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.1.11 14:48

Ja jsem v nemocnici na ujisteni o tehu byla v 5tt a tam nebylo nic videt, jen cerny vacek, a pak v 8tt u doktorky jsme videli telicko i srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.1.11 14:49

Ahoj! Někdy se srdeční akce objeví až v 9tt. Dost záleží na tom, kdy vlastně došlo k oplodnění. Takže do příští kontroly už může být vše v pořádku. Držím palce, aby to tak bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
19.1.11 14:50

Ahojky, já myslím, že je nesprávně určená délka těhu. Týden v tomhle hraje velkou roli. Jestli vše jinak vypadá dobře, tak vydrž, zbytečně se nestresuj a spoléhej na přírodu, ona to má zařízené dobře. 14.2. už budeš vědět s jistotou. Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.1.11 14:52

No napadlo mě že došlo k oplodnění později, dělala jsem si ovu test a ten vyšel poz 13 A 14 DC. Kontrolu mám stanovenou až za 3 týdny a mám pocit že se toho nedočkám. Kde by mi jinde udělali UTZ krom mé gyndařky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
19.1.11 14:55
mikeškah píše:
No napadlo mě že došlo k oplodnění později, dělala jsem si ovu test a ten vyšel poz 13 A 14 DC. Kontrolu mám stanovenou až za 3 týdny a mám pocit že se toho nedočkám. Kde by mi jinde udělali UTZ krom mé gyndařky?

Určitě ti ho udělají v nejbližší porodnici (když příjdeš a řekneš že špiníš vezmou tě bez problému, možná si počkáš, ale udělaji ti ho) Mě tedy hnali na kontrolu co po třech dnech. Určitě bych si zašla taky, už jen pro klid duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.11 14:57

Já měla srdíčko v 6týdnu a doufám, že tam pořád je. Ale i sestřička se divila, že to někdy tak brzo nebývá, tak bych ještě počkala, když se to vyvíjí, tak to žije …

• Citovat
  • Upravit
8911
19.1.11 15:15

Buď v klidu, v 7tt nebyla prokázána srdeční akce ani u jednoho mého těhotenství (teď jsem těhotná podruhé, z prvního těhu mám zdravého syna). V obou případech to bylo až na kontrole cca v 10tt. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.1.11 15:35

ja ho mela sice 5+6,ale taky mi neprijde nenormalni,ze ho nemas…kazde tehu se vyviji jinak,drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.1.11 16:22

Jasný, každé těhu je jiné. Nesmím tak plašit, jsem jen zklamaná protože jsem tak nějak doufala že už tam bude :-)
Jinak já u prvního dítka ho viděla v 9tt před tím jsem byla v 5tt a to byl jen váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.1.11 16:26

tyyy,ono zalezi na moc faktotech,i na tom jak ma „ostry“ gyndar ultrazvuk…chapu,ze te cekani uboji a jsou to nervy,ja ted taky musim cekat 3tydny na vysledky a dalsi utz,jsem na rizikovem,takze se mi dny tahnou jak svina :-( …mas nejake obtize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.1.11 16:30

Kdepak jak první tak tohle těhu zatím v pohodě. Jen jsem unavená a klasické pobolívání břicha.
No když jsem vydržela doted tak 3 týdny vydržím :-) Nebojím se že by mě to moje capartě nezaměstnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí