Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
základ je jak na to mimčo bude reagovat ten, ke komu se vracíš, aby ti pak něco nevyčítal (že sis „odskočila upíchnout“ dítě jinam)…
a fakt ti to nezávidím, je to složitá situace…
a ty jen pochybuješ, a nebo už máš signály od toho bývalého, že chce lepit vztah?
Ahoj, já bych nikdy nenavázala na staré koleje, protože přece kvůli něčemu to neklapalo a proto jste se rozešli a buď on s tebou neby ty s ním. To je jedno kdo s kým, ale na provaze vždycky bude navázaný uzel, který vám bude vadit.
surovka píše:
Ahoj, já bych nikdy nenavázala na staré koleje, protože přece kvůli něčemu to neklapalo a proto jste se rozešli a buď on s tebou neby ty s ním. To je jedno kdo s kým, ale na provaze vždycky bude navázaný uzel, který vám bude vadit.
Souhlas.
Moje kamarádka říkává, že dávat dohromady „starý“ vztah je jako slepit rozbitý talíř. Chvilku to drží, ale nakonec se stejně znovu rozbije…
. Samozřejmě jsou asi výjimky, kde to napodruhé vyjde. Taky záleží, proč jste se s ex rozešli atd.
Přeji správné rozhodnutí
![]()
Ja vim je to blba situace…muj ex je rek byla jsem s nim 2roky rozesli jsme se protoze je chtela najednou zpatky do cech.on me opravdu hodne miloval…pro me to byla takova ta srdcovka co vam zustane v srdci na celej zivot.hodne jsem mu odchodem ublizila!prijel dokonce po lete za mnou do cech.va doufal ze se k nemu vratim.Ale ja byla tehu je to ted dva roky co jsme od sebe.jsme porad v kontaktu.ma prijet zas na zimu sem do CR.nemuzu ho vymazat z pameti.bylo mi s nim tak uzasne!!jen jsem zacala pochybovat ze nas vztah nema budoucnost.Muj soucasny pritel je pravej opak EX.vse bylo fajn do te doby nez jsem otehotnela..nevedeli jsme zda si maleho nechat nejdriv pochyby od nej pak odemne!!!!des!!!!ted je to ale desne na nasem vztahu znat proste k sobe nepatrime!nerozumime si.
Pokud si nerozumíte.. a navzájem o sobě pochybujete.. tak si myslím že návratem k Ex nemáš co ztratit… Ale stejně je vždy rozhodnutí na tobě… a je potřeba si dopředu zvážit všechna pro i proti pro oba… A hlavně už se rozhoduješ i za malýho synka.. přece jen bude potřebovat tátu a tahanice pro něj nebudou úplně to pravé… Nemáš to jednoduché… Tak ti přeji správnou voolbu, ať je to jakkákoliv ![]()
No já osobně bych nebral ani jednoho, ani druhého, ale je to tvůj život a rozhodnutí je samozřéjmě jen a jen na tobě… Následky si poneseš do budoucna ty a tvé dítě, né já…
![]()
No na mě to spíš působí tak, že teď máš problémy ve vztahu, tak si idealizuješ bývalého a stavíš si vzdušné zámky. A jak byste řešili s tím Řekem bydlení? On by se nastěhoval kvůli tobě do ČR? Asi by se tvému současnému příteli moc nelíbilo, kdybys mu chtěla s dítětem odjet do ciziny.
bubulina píše:
No na mě to spíš působí tak, že teď máš problémy ve vztahu, tak si idealizuješ bývalého a stavíš si vzdušné zámky. A jak byste řešili s tím Řekem bydlení? On by se nastěhoval kvůli tobě do ČR? Asi by se tvému současnému příteli moc nelíbilo, kdybys mu chtěla s dítětem odjet do ciziny.
Musím souhlasit… je tu spousta takových otázek nad kterými je potřeba se zamyslet…
Ex tu zije vzdy preszimu na leto je na svem letnim baru v Recku..vim ze je tu spousta otazek nad vsim.a nebude to jednoduche nejsem zadna najivni pipina.ale bejt s tatkou sveho synacka jen kvuli tomu aby nebyli tahanice.myslim ze je nesmysl postupem casu vyciti ze nas vztah neni ideal.
Ahojte holky..nechci tu zverejnovat jmeno jelikoz bych nerada zpusobila komplikace doma.je to na delsi povidani…Ale uplne ve zkratce…myslite nebo snad nektera jste si tim take prosla a rozhodla se pro ex. Je mozne se vratit ke svemu bejvalemu priteli ale s deckem ktere mate se soucasnym pritelem?? nevim co me to napada je mozne ze je to jen krozove obdobi.ale nemuzu sveho bejvaleho pritele jaksi vymazat z pameti!mam se svojim soucasnym pritelem 1rok chlapecka.otehotnela jsem jiz po 6mesicich.ted me trapej pochybnosti jestli bylo me rozhodnuti spravne.