Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem s manželem 11 let, pět jsme se snažili o miminko, přišla jsem na sms kde si píše s holkama, na maily, na erotické seznamky..prý je to jen tak, nic s nima nemá, jen ho to baví..mě je z toho strašně smutno
![]()
ahoj, asi jsi pátrala tam kde jsi neměla, že.
NIcméně, teď už to víš a i když to není můj problém, je mi z toho úzko, tohle se prostě nedělá
ať už s nimi má něco nebo nemá, tak je to od něj sprostý.
Nevim co bych delala. Pokud si s nimi opravdu JEN PISE bych to neresila, taky mam jednoho „kamarada“ s kterym si piseme dost peprne veci a nikdy to neuskutecnime… ![]()
jo,neměla jsem se koukat..jsem blbá, prostě tomu nemůžu uvěřit ![]()
BaraDolezal píše:
Nevim co bych delala. Pokud si s nimi opravdu JEN PISE bych to neresila, taky mam jednoho „kamarada“ s kterym si piseme dost peprne veci a nikdy to neuskutecnime…
to mi přesně říká, že je to jenom rozptýlení..ke mě se chová stejně jako dřív, dárky, kytky, sex neustále..jen tomu prostě nerozumím
mmanolka píše:
jo,neměla jsem se koukat..jsem blbá, prostě tomu nemůžu uvěřit
No, to se stane, proste ses koukla, ja bych v tom tragedii nehledala. Ted je dulezite, jak to prijmes, jak se s tim vyrovnas, jestli partnerovi veris v tom, ze jsou top jen PLANE SLOVA nebo mas pochybnosti… ![]()
to je těžko my s manželem nemáme žádné tajnosti a pokud si chci půjčit telefón tak s tím nemá problém a pokud by někde takhle na ero. volal tak by si to určitě vymazal.Spíš by si s ním více hlouběji promluvila,ale ne křikem spíš tak přátelský a milé proč co ho k tomu vedlo a jestli by chtěl něco vyzkoušet..polohu,jiné spod.prádlo atd. ![]()
mmanolka píše:BaraDolezal píše:to mi přesně říká, že je to jenom rozptýlení..ke mě se chová stejně jako dřív, dárky, kytky, sex neustále..jen tomu prostě nerozumím
Nevim co bych delala. Pokud si s nimi opravdu JEN PISE bych to neresila, taky mam jednoho „kamarada“ s kterym si piseme dost peprne veci a nikdy to neuskutecnime…
Je to o tom, ze me to proste bavi… s tim klukem se zname asi deset let, nikdy mezi nami nic nebylo a piseme si tak uz asi pet let - podotykam, ze se obcas vidame i osobne a opravdu mezi nami nic neni!!! Je to jen zabava na dlouhe vecery, kdy je treba pritel v praci, nebo potrebuji rozptylit.
Flirtujeme, lichotime, piseme - tim to hasne…
![]()
jestli jsem dobře pochopila on si s nimi píše? tak to by musel v mém případě zakončit to by ve vztahu nedala aspoň ne tady v tom co mám.
mmanolka píše:
ukončit kvůli psaní??
myslím, že měla na mysli ukončit to psaní
záleží co si píšou jestli je to na ero linku ..prasárny a nebo jen kamarádka a ve vše slušnosti jen sranda
mmanolka píše:
ukončit kvůli psaní??
Pokud jak rikas je vsechno jine v poradku tak za me rozhodne ne!!!!!!