Rozchod - jak dlouho to bude bolet?

4
30.7.11 17:53

Jak dlouho to bude bolet???

Jak dlouho Vás bolel rozchod po delší době vztahu, od kterého jste si mysleli, že bude ten pravý? Důvodem rozchodu nebyly hádky ani neporozumění, byl tam úplně jiný důvod (dítě), proč mě můj milovaný přítel opustil. Jsem na dně, pořád jenom brečím a brečím a mám strašné stavy úzkosti. Jak dlouho to trvá? Máte někdo zkušenosti s nějakými léky nebo s psychologem?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
30.7.11 18:08

Ahojky,
můžu jen říct, že to bude těžký, bude to bolet, ale všechno jednou přebolí…nevím důvod rozchodu, ale pokud Ti nějak ublížil, tak Ti nestojí za to, aby jsi se kvůli němu trápila…
Pokud by jsi to nezvládala, tak navštívit psychologa, scházet se s kamarádkama, chodit cvičit atd…existují i Bachovy esence na „zklidnění“
Budu Ti držet palce ať to všechno zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
30.7.11 18:10

ahojky, znám to, pokud to sama nezvládáš, tak určitě zajdi za psychologem, nebude se na tebe nijak dívat špatně a určitě ti pomůže.

já ti můžu pomoci po té psychické stránce, ale léky popřípadě nejsou někdy na škodu.

kdyžtak písni SZ a pokecáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
30.7.11 18:13

mne to trvalo rok, bola som fakt down, kludne som bola schopna rozplakat sa kvoli tomu napr. v autobuse a nedalos a to zastavit. Potom sa ma ujal moj buduci manzel a vyliecil ma z toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.7.11 18:57

Já dostala „kopačky“ po 4,5 ročním vztahu. Naprosto nečekaně, žádné hádky, žádná nedorozumění, nic, … prostě mi jednoho dnes řekl, že už mě nemiluje …
Byla jsem z toho dost mimo, celý měsíc jsem probrečela a pak jsem si řekla, jestli někdo, kdo mi tak ublížil mi stojí za to, abych se kvůli němu trápila, tak jsem si sama sobě vsugerovala, že nestojí a začala jsem trochu žít. Takže asi měsíc jsem měla ty nejhorší stavy a potom tak další půlrok, co to bolelo, ale už ne tak moc a mohla jsem o tom i mluvit, většinou jsem teda ještě brečela, ale už jen tak, že tekly slzy, nebyl to záchvat breku. Po 8 měsících jsem začala brouzdat na seznamce a proběhlo i nějaké rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.7.11 19:06

zapomeneš až s novou láskou :wink:
určo nejlepší je začít ho nenávidět,nezaslouží si už ani jednu tvoji slzu :hug: hlavu vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.11 19:08

:hug: jejda to je otázka :think: :roll:

jednou to určitě přebolí ale kdy, to ti nikdo neřekne. Jak dlouho jste od sebe?
Psycholog ti napíše prášky ale pokud nemáš těžké deprese, nebrala bych je. Budeš utlumená a to je horší, než když pláčeš a alespon to ze sebe dostaneš.
Držím ti pěsti, at to přebolí co nejdříve a jsi zase štastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.7.11 19:57

Nejhorší byly první tři měsíce, vzapamatovávala jsem se ještě rok, i když už jsem měla nový vztah.
Na psychologa jsem tehdy nemyslela, pomohly kamarádky a chat na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vichrice nepr.
30.7.11 19:58

Ahoj Sabčo, já jsem od přítele odešla po 8mi letech. Také jsem si myslela, že je to On a za mými zády se scházel s jinou. Byla jsem z toho paf, ale moc mi pomohli kamarádi. Kamarádka u které jsem týden bydlela, než jsem si našla podnájem. Podnájem byl s holkou se kterou mi bylo fajn. Najednou jsem si začala užívat zase holčičí život. Začala se malovat, chtěla se líbit chlapům, ikdyž jsem byla uvnitř bolavá. Je to přesně rok, co jsme se rozešli a je to přesně půlrok, co jsem našla svého nynějšího partnera (který mě minulý týden požádal o ruku ;)) Nemůžu přesně říct, kdy mě to přestalo bolet, ale asi nejdůležitější pro mě bylo, že jsem se najednou postavila na své nohy, musela se sama o sebe postarat a zárveň jsem nebyla na nikoho vázaná. Začala jsem si víc vážit sama sebe a stala se ze mě sebevědomější holka. Za to bych asi bývalému měla poděkovat :)
Bolet to bude, ale platí zde ohraná, ale pravdivá věta, že čas to zahojí. Přeji ti hodně štěstí a nezapomeň, že důležitá jsi jenom TY a ne někdo, kdo nestojí za to, abys kvůli němu byla smutná.

• Citovat
  • Upravit
4
31.7.11 13:32

Holky všem vám moc děkuju, opravdu mi vaše příspěvky pomáhají se s tím vyrovnávat. Pořád dokola si opakuju, že když mě opustil, tak že nestojí za trápení. Snažím si to nějak odůvodnit, proč je to takhle lepší. vžydcky se chvilku cítím lépe, jenomže pak si zase vzpomenu na ty krásný chvíle a je to zase tady.. zoufalství… neexistujou na světě dva stejné lidi. já jsem poprvé v životě našla člověka který byl jako já, byli jsme si tak podobní, všechno bylo nádherny… nikdo už takovej nebude… nevěřím že by existoval někdo lepší, ON byl 95% ideálu. Byly jsme spolu rok ale prožili toho tolik, že už si na vše ani nevzpomínám… chybí mi pohlazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.11 13:38

…někdy je těžké zapomenout i s novou láskou…ale bolí to míň a míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.11 13:41
…pokud můžeš, neseď doma a snaž se něco podnikat, je to těžké, vím to sama…prožila jsem si to po 17ti letém manželství…důvod rozchodu? Jiná žena…bolí to ještě teď, ale mnohem méně…drž se a psycholog je dobrá volba, nebo kamarádka či kamarád
Sabčaa píše:
Holky všem vám moc děkuju, opravdu mi vaše příspěvky pomáhají se s tím vyrovnávat. Pořád dokola si opakuju, že když mě opustil, tak že nestojí za trápení. Snažím si to nějak odůvodnit, proč je to takhle lepší. vžydcky se chvilku cítím lépe, jenomže pak si zase vzpomenu na ty krásný chvíle a je to zase tady.. zoufalství… neexistujou na světě dva stejné lidi. já jsem poprvé v životě našla člověka který byl jako já, byli jsme si tak podobní, všechno bylo nádherny… nikdo už takovej nebude… nevěřím že by existoval někdo lepší, ON byl 95% ideálu. Byly jsme spolu rok ale prožili toho tolik, že už si na vše ani nevzpomínám… chybí mi pohlazení…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.11 15:35

Nejhorší jsou ty vzpomínky na krásné chvíle, na to, co jsme plánovali, je to jako by mi někdo vzal pevnou půdu pod nohama. dřív jsem nevěděla kam dřív skočit a teď po rozchodu, se celý den vleče a já se bojím pondělka, až budou všichni v práci, co budu sama dělat (jsem letošní absolventka VŠ a práci teprve hledám) Když jsme byly spolu trávili jsme každou volnou chvilku spolu, a když jsme byli odděleně, tak jsme si pořád volali, třeba hodinu večer a několikrát deně jen tak. Teď hledím na telefon a nic, nezvoní, nikdo nezavolá..... a já nemůžu zavolat, popřát dobrou noc, neusímám s klidným pocitem ale spocitem že se ráno probudím, všechno bude zase stát za hovno a zase mi bude ze všeho zle..... je to na draka. blbej život :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.11 15:44
Sabči: bude líp…vím, že teď máš pocit, že se ti hroutí celý svět, veškeré plány, které jsi měla vyletěly do vzduchu…věřím, že potkáš někoho, kdo tě bude mít opravdu rád…nemáš nějaké plány na léto?…kdybys měla chuť, klidně písni SZ… :hug:
Sabčaa píše:
Nejhorší jsou ty vzpomínky na krásné chvíle, na to, co jsme plánovali, je to jako by mi někdo vzal pevnou půdu pod nohama. dřív jsem nevěděla kam dřív skočit a teď po rozchodu, se celý den vleče a já se bojím pondělka, až budou všichni v práci, co budu sama dělat (jsem letošní absolventka VŠ a práci teprve hledám) Když jsme byly spolu trávili jsme každou volnou chvilku spolu, a když jsme byli odděleně, tak jsme si pořád volali, třeba hodinu večer a několikrát deně jen tak. Teď hledím na telefon a nic, nezvoní, nikdo nezavolá..... a já nemůžu zavolat, popřát dobrou noc, neusímám s klidným pocitem ale spocitem že se ráno probudím, všechno bude zase stát za hovno a zase mi bude ze všeho zle..... je to na draka. blbej život :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
31.7.11 15:55

Sabči neutápěj se ve vzpomínkách,je to těžké a ještě bude,ale snaž se koukat na to co je teď a co bude dál,zpět už ne.pořiď si třeba nějaké zvíře se kterým si můžeš pokecat,potulit.a snaž se chodit ven.určo je plno míst kde jsi ještě nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí