Manžel a jiné ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
1.8.11 10:47

on si s nima nepíše prasárny, on si s nima píše o všem možném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 10:47
gsimča píše:
záleží co si píšou jestli je to na ero linku ..prasárny a nebo jen kamarádka a ve vše slušnosti jen sranda

Co povazujete za PRASARNY??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 10:50

Ted je otazka, co je mene nebezpecne - jestli vykladani, ktere ti muze dat neco vic nebo prasarnicky, na ktere prestanes myslet jakmile zavres pocitac? (odlozis mobil)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:01

To je velký pojem píše si s nimi o všem.Holky ja nevím jak vy ale pokud si s nimi píše jak by se s ni chtěl udělat a že se mu líbí její prsa atd. tak mám ještě nějakou hrdost.jak říkám to by u nás ve vztahu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
1.8.11 11:01

to je hodně o toleranci, co někomu přijde běžný, druhýmu může připadat nepřípustný, mě by to teda vadilo hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
1.8.11 11:02

Tak mně by to teda vadilo. On by taky mohl jednou od fantazií přejít k činům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:04

jednou jsem byla ve vztahu kdy mi bylo tak trošku jedno co kde a kdy dělá a tak jsem pochopila že tento vztah není založený z mé strany na lásce a taky to tak dopadlo rozvod.Mám druhého manžela a oba jsme na stejné struně takže nekontroluji a jsem v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
1.8.11 11:07

gsimča - co je to kontrola - u nás to funguje tak, že známe svoje hesla k mailu, když někdo volá nebo píše na mobil, tak ten druhej to klidně zvedne, přečte, aniž by jeden druhýmu skákal po krku :mrgreen: prostě bez tajností…
zakladatelka měla patrně nějaký podezření, proto hledala a pátrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:14

myslím to jak ty my máme PC volně dostupný bez hesel a ani mi nevadí že se mi jukne na tel.kdo volá nemám žádné tajnosti.A tu kontrolu jsem myslela že nemám potřebu každý den sledovat kde jel s kým se bavil po tel. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:15

když to chci vědět tak se zeptám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
1.8.11 11:18

teda hlavně, to je tak, že mi řekne, zvedni to nebo, podívej se na mail co mi psal ten a ten a ta a ta
no a mám klid, nemusím pátrat :palec:
ale je to hlavně o člověku no, někdo řekne, že je to soukromá věc - mobil, mail, a že se to nedělá - což je taky fakt, ale když to dotyčným nevadí, tak je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:19

mmanolkapokus se mu vysvětlit že je ti to nepříjemné a vysvětli mu svoje pocity a pokud mu záleži na vztahu a na tobě abys byla v poho tak to pochopí a jak jsem psala pokusit se o nějakou změnu v sexu,prádle nebo hrátky před sexem.Záleží co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.11 11:21
jadviga píše:
teda hlavně, to je tak, že mi řekne, zvedni to nebo, podívej se na mail co mi psal ten a ten a ta a ta
no a mám klid, nemusím pátrat :palec:
ale je to hlavně o člověku no, někdo řekne, že je to soukromá věc - mobil, mail, a že se to nedělá - což je taky fakt, ale když to dotyčným nevadí, tak je to jedno

ano máš pravdu je to jak si to každý ve vztahu udělá a s čím se smíři a nesmíři. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.8.11 11:21
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
1.8.11 11:59

já mám též pár přátel se kterými si píši, ale dzůstává jen u psaní.. pokud si opravdu jen píší. bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí