Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
on si s nima nepíše prasárny, on si s nima píše o všem možném
gsimča píše:
záleží co si píšou jestli je to na ero linku ..prasárny a nebo jen kamarádka a ve vše slušnosti jen sranda
Co povazujete za PRASARNY??? ![]()
Ted je otazka, co je mene nebezpecne - jestli vykladani, ktere ti muze dat neco vic nebo prasarnicky, na ktere prestanes myslet jakmile zavres pocitac? (odlozis mobil)… ![]()
To je velký pojem píše si s nimi o všem.Holky ja nevím jak vy ale pokud si s nimi píše jak by se s ni chtěl udělat a že se mu líbí její prsa atd. tak mám ještě nějakou hrdost.jak říkám to by u nás ve vztahu nešlo.
to je hodně o toleranci, co někomu přijde běžný, druhýmu může připadat nepřípustný, mě by to teda vadilo hodně ![]()
Tak mně by to teda vadilo. On by taky mohl jednou od fantazií přejít k činům. ![]()
jednou jsem byla ve vztahu kdy mi bylo tak trošku jedno co kde a kdy dělá a tak jsem pochopila že tento vztah není založený z mé strany na lásce a taky to tak dopadlo rozvod.Mám druhého manžela a oba jsme na stejné struně takže nekontroluji a jsem v poho.
gsimča - co je to kontrola - u nás to funguje tak, že známe svoje hesla k mailu, když někdo volá nebo píše na mobil, tak ten druhej to klidně zvedne, přečte, aniž by jeden druhýmu skákal po krku
prostě bez tajností…
zakladatelka měla patrně nějaký podezření, proto hledala a pátrala ![]()
myslím to jak ty my máme PC volně dostupný bez hesel a ani mi nevadí že se mi jukne na tel.kdo volá nemám žádné tajnosti.A tu kontrolu jsem myslela že nemám potřebu každý den sledovat kde jel s kým se bavil po tel. atd.
teda hlavně, to je tak, že mi řekne, zvedni to nebo, podívej se na mail co mi psal ten a ten a ta a ta
no a mám klid, nemusím pátrat ![]()
ale je to hlavně o člověku no, někdo řekne, že je to soukromá věc - mobil, mail, a že se to nedělá - což je taky fakt, ale když to dotyčným nevadí, tak je to jedno
mmanolkapokus se mu vysvětlit že je ti to nepříjemné a vysvětli mu svoje pocity a pokud mu záleži na vztahu a na tobě abys byla v poho tak to pochopí a jak jsem psala pokusit se o nějakou změnu v sexu,prádle nebo hrátky před sexem.Záleží co ti řekne.
jadviga píše:
teda hlavně, to je tak, že mi řekne, zvedni to nebo, podívej se na mail co mi psal ten a ten a ta a ta
no a mám klid, nemusím pátrat
ale je to hlavně o člověku no, někdo řekne, že je to soukromá věc - mobil, mail, a že se to nedělá - což je taky fakt, ale když to dotyčným nevadí, tak je to jedno
ano máš pravdu je to jak si to každý ve vztahu udělá a s čím se smíři a nesmíři. ![]()
já mám též pár přátel se kterými si píši, ale dzůstává jen u psaní.. pokud si opravdu jen píší. bud v klidu