Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BaraDolezal, můžu se zeptat, co tě k tomu vede? Vždyť dlouhé večery se dají krátit i jinak než psaním peprných zpráv s kamarádem. Tvůj muž to ví?
Mě prostě příjde, že člověk, který tohle dělá, není spokojený se svým životem, něco mu chybí…
Ale je to jen můj názor
Zeptat se muzes… bavi me to. Pritel vi, ze si spolu piseme, detaily mu nerikam ![]()
Musim ti ale oponovat, pritele opravdu miluji a jsem s nim STASTNA a nic jineho ve skutecnosti nehledam - jen mam nejake virtualni zpestreni!!! ![]()
Je to i o tom, ze me dany kamarad pritahuje a to se prece s tim, ze miluju nekoho jineho nevylucuje, ne? ![]()
náš vztah je také založený na důvěře..jsem si to aspoň myslela
mobil můžu brát kdykoliv, nikam si ho manžel neuklízí, to samé můj.. s maily je to taky tak..jen tady ten mobil prostě ležel tak jsem se koukla..muže jsem se ptala, říká, že je to jen zpestření, že by od nás nikdy neodešel, že nás miluje a to že je jiný svět
mmanolka píše:
náš vztah je také založený na důvěře..jsem si to aspoň myslelamobil můžu brát kdykoliv, nikam si ho manžel neuklízí, to samé můj.. s maily je to taky tak..jen tady ten mobil prostě ležel tak jsem se koukla..muže jsem se ptala, říká, že je to jen zpestření, že by od nás nikdy neodešel, že nás miluje a to že je jiný svět
Mozna se Vam muj nazor zda divny, ale kdyby vztah jinak opravdu fungoval, nechala bych muten jiny svet!!!
Samozrejme, kazda mame jinou miru tolerance a ta se i lisi v jinych vecech - kdyby mel muj pastner jiny svet ve vypisovani s jinymi osobami asi bych to tak moc neresila, zase mi silene vadi, kdyz se opije… ![]()
náš vztah je také založený na důvěře..jsem si to aspoň myslela
mobil můžu brát kdykoliv, nikam si ho manžel neuklízí, to samé můj.. s maily je to taky tak..jen tady ten mobil prostě ležel tak jsem se koukla..muže jsem se ptala, říká, že je to jen zpestření, že by od nás nikdy neodešel, že nás miluje a to že je jiný svět
BaraDolezal píše:mmanolka píše:Mozna se Vam muj nazor zda divny, ale kdyby vztah jinak opravdu fungoval, nechala bych muten jiny svet!!!
náš vztah je také založený na důvěře..jsem si to aspoň myslelamobil můžu brát kdykoliv, nikam si ho manžel neuklízí, to samé můj.. s maily je to taky tak..jen tady ten mobil prostě ležel tak jsem se koukla..muže jsem se ptala, říká, že je to jen zpestření, že by od nás nikdy neodešel, že nás miluje a to že je jiný svět
Samozrejme, kazda mame jinou miru tolerance a ta se i lisi v jinych vecech - kdyby mel muj pastner jiny svet ve vypisovani s jinymi osobami asi bych to tak moc neresila, zase mi silene vadi, kdyz se opije…
Báro, nechám to být..mluvili jsme o tom, nic to neznamená..on taky neřeší, že se stýkám se svým bývalým a taky s ním nic nemám
zbytečně jsem plašila..ale díky vám všem za názor
Zuzulenda - ja to spatne nevzala, nejsem vztahovacna, urazliva a v neposladni rade i leccos splachnu!
Jen jsem ti odpovedela na dotaz! ![]()
Nam to skvele klape - samozrejme, mouchy jsou vsude (jeste abych si stezovala kdyz muj pritel konecne pochopil na co je kos na pradlo!
) ale ten chvilkovy pocit si nechci odpirat ![]()
Tak já bych to řešila, to by mě uráželo. To je jako kdyby to dělal. Rozhodně by mi to vadilo. Tak si pište taky erot. meily s někým a dejte mu to na oči myslím nenápadně ať to najde. Nějaký sexy peprný věci a uvidíte jak se bude tvářit. Jen tak bych to nenechala a dělala pipku doma. Ne ne jen ať si vyzkouší jaké je to číst co si píšete s chlapama hhihi
Já bych spíš v první řadě pátrala po tom, proč takovýhle aktivity vyhledává…Něco mu chybí? Chce něco vyzkoušet? Něco za tím je… a to je mnohem důležitější z dlouhodobějšího hlediska než to, jestli si s nimi jen píše…